Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
19 522
Ei noita appoja jaksa ennää kuunnella. Eilenkin illalla kuuntelin Cary Mooree ja Santannaa....

Mutta nyt on kyllä tiukka miettimisen paikka. Taitaa pittää laittaa pitkät kalsarit päälle. Jalkaan meinaan. Tai siis jalkoihin. Päälle laitettuna niistä ei paljon apuja ole. Pipo soppii siihen hommaan paremmin. Toisaalta, jos kiertää kalsarit turbaaniks.....No sitä ei uskalla. Luulevat vielä joksikin talipaaniks....
 
Viestejä
1 586
Ai niin unohtui, että tuli eilen matkalla Sotkamosta Joensuuhun sakot. Maksan näistä lottovoitoista. Olivat viekkaasti laittaneet kamerauton heti kun käännyttiin Sotkamosta kohti Joensuuta. Rajoitus oli 60 km/h ja nopeus taisi olla kiihdytyksessä 78 km/h..

On se kun kuritetaan lisää hävinnyttä. Taas joudun jättämään maksamatta parkkimaksuja Joensuussa, että saan rahat takaisin.
 
Viestejä
2 357
Nyt on kovat numerot, noilla nasahtaa takkuulla JättiPotti. pitää iskeä sissään.

pitkät kalsarit on hyvä olla jalassa näillä keleillä, mullahi on. sporttikalsarit vielä, sepaluskin on, jos sattuu hätä tulemaan, niin voipi tipan tiputtaa. Pipokin on piässä, ettei korvat jäävy, karvareuhkaa en vielä kaivanu tuolta hyllyn perukoilta, saapi ootella pakkasia. Paksumpi takkihin on jo etitty piälle. Ja jenkulapoikien pyöriin ollaan jo hyvissä ajoin nastoja laittamassa, ettei vaan vahinkoja käy..

koris.comille tiioksi, jotta tiälläpäin suomea, siperiassa kun melekein ollaan, niin tiällä on jo aika kylmä. Lämmikettä on otettava, ja onneks on kauniita naapureita myös, niin siinähi on jo lämmikettä ja silmän iloa. Ja kun poksauttaa muutaman lonkeron tuosta vielä, niin alakaa veri kiertämään. Saunan päälle aattelin yhen ginipaukun vielä vetästä.

Mitenkä on poikien ruokalistat tännään? Tortillat on rykästy valmiiks, nyt pittää vaan näläkää ootella. Ihan ite tein, ja yhden maistoin jo, jumankauta jotta oli hyvvää. Noita jos tarjois katajan jenkkipojille, niin eivät lähtis tästä kaupungista ikinä pois.

Sitten piti käyä hakemassa perinteiseen tyyliin la kunniaks leipomolta munkit, ostin myös kaurasta leipää ja pullapitkon. On kuulema tulevan talven ajaks varattu 2 perimmäistä nurkkapöytää, jäin vaan miettimään jotta kelle, mutta sittenhän hokasin..

Joten eipä tässä muuta, kun jotta.. Pimp My Pie.. ;) Ja veke, elä johtoihin kompuroi, ja ota voitto keiloissa. Pittää lähteä veken lottorivit viemään, ja käyä suvannon santralla ja jokilaivalla kahtomass, jotta mitä siellä näkkyy. Ja on, on siis pipo päässä jotta ei jäävy. Puksuti!

Niin ja appa iske tännekkään oikein, kunnon jytkytysmusaa pittää olla ;)
 
Viestejä
2 357
Ai niin unohtui, että tuli eilen matkalla Sotkamosta Joensuuhun sakot. Maksan näistä lottovoitoista. Olivat viekkaasti laittaneet kamerauton heti kun käännyttiin Sotkamosta kohti Joensuuta. Rajoitus oli 60 km/h ja nopeus taisi olla kiihdytyksessä 78 km/h..

On se kun kuritetaan lisää hävinnyttä. Taas joudun jättämään maksamatta parkkimaksuja Joensuussa, että saan rahat takaisin.


Ois pitänä olla sulla ginilaatikko mukana, niin oisit voina takapenkillä pettymystä niellä. Oisit laittana vaimon rattiin ;)
Ei kai ne sakot isot joo, jos ei tulotkaan..
 
Viestejä
2 357


Siinä on pojat kuule komia halli jo lähes valmis.. nytte vielä pehmustetut penkit, screenit, taulut, ja baaritilat valamiiks.. Sitten vaan tanssitytöt ja penkeille tarjoilut, jytkyti.. ;)

eikä näy panniikkinappulaakaan, on siis vielä turvallisesti vuorattuna kassakaapissa kiven sisällä..
 
Viestejä
1 586
No laitoin kyllä pesispalstalle armahdusanomuksen, Luotan siihen ,että Sotkamon poliisit on reiluja. Jos joku tuntee Sotkamon poliisita jonkun, niin laittakaa viestiä sinne. Luotan Sotkamon poliisin oikeudenmukaisuuteen.

Älä lyö lyötyä kahdesti.
 
Viestejä
3 334
Ei noita appoja jaksa ennää kuunnella. Eilenkin illalla kuuntelin Cary Mooree ja Santannaa....

Mutta nyt on kyllä tiukka miettimisen paikka. Taitaa pittää laittaa pitkät kalsarit päälle. Jalkaan meinaan. Tai siis jalkoihin. Päälle laitettuna niistä ei paljon apuja ole. Pipo soppii siihen hommaan paremmin. Toisaalta, jos kiertää kalsarit turbaaniks.....No sitä ei uskalla. Luulevat vielä joksikin talipaaniks....

Juu, itekin olen ehdottomasti huomattavasti raskaamman musiikin ystävä. Moore aivan loistava!

Joissain fiiliksissä Abba toimii ja onhan se hieman legendaarisempi kuin Cheekit ym. nykypäivän "muusikot".

Lebronille: upea halli tulossa!
 
Viestejä
219
Tänään BB talossa 8 lapsen ex lestadiolaisen äidin mielenkiintoinen puhe parisuhteesta.
Jos mies on nössö (= periksiantava), niin nainen (vaimo) tuntee aikansa mielihyvää hallinnan tunteestaan mutta kyllästyy miehen saamattomuuteen. Parisuhde päättyy.
Naiset odottavat, että miehet luovat ”hallinnan” kehän, jossa naiset kokevat olevansa turvassa. Mielenkiintoista, että myös lapset kertovat aikuisuuden kynnyksellä rajojen luoneen turvallisuutta.
Narsistit ovat sitten erikseen.
PS. BB:stä tuli vielä lohduttava viesti nössöille eli iso mela voi vielä pelastaa parisuhteen.
 
Viestejä
2 357
Jaha, se on bb taas alakanu :D Mitäpäs muuta?

Ite tulin tässä tännään takasin mökiltä, 3päivän työleiri takana, voe herran jestas, kun on niskat niin jumissa, jotta ei päätä kärsi kääntää. Sitä ennen parin päivän siivoushommelit kotosalla.. No, nyt suapi talvi tulla, kun lattia kiiltää ja mökki on jo ns. talviteloillaan.. Vaikkei pää käännykkään.. Pittää kahtoo vaan etteen päin, kun ei muualle pysty.. Pitäs hieroja hommata, mutta ei jaksa sitäkää tehä nytte, niin täytyypi kärsiä ja lievittää kipua ginillä ja pizzalla. Ja kauniilla naisilla, joita naapurissa assuu.

Mitenkä, mitenkä, laittakeehan lottonumerot, niin sais massia, ei oo rahantarve hävinnä mihinkään. Eikä mikkään muukaan tarve.

Puksutellaan ;)
 
Viestejä
5 284
Nyt loppuu pojat puksuttele ja saamarin lottonumerot . Täällä palstalla piti loimuttaa ja grillata . Nauttia elämästä . Käydä uimassa sienessä . Rakastaa omaa naista . Käydä ottamassa kaksi tai kolme piikkiä . Sen jälkeen voi ottaa naukun jallua pienen siivun . ja miettiä Jumalan loi .mutta kuka loi joen osion . Se on .Joe no se on lyhenne . Muo moni inhosi 10 vuotta sitten .Korihait osissa aloitin kun olen niiden fani meni suohon tai vuoreen . Käskivät tänne . Joe otti hyviin vastaan . Ei tuominut antoi olla minut kun ole . Joensuu on on hyvä tyyppi . Sorsapilli on varmaan . Vanhainkodissa . Yhtä tai kahta tyyppiä on ikävä. Haades tule takaisin. Ja tietysti jokafani . Ja se lapperan kaveri ....
 
Viestejä
19 522
Nii just. Eikä mittään BB hommaa tänne. On niin limaska ohjelma. Alkuvuosina katsoin pari jaksoa, mutta sitten lopetin.

Tänä iltana taas loimutetaan lohta. Nuorin poika oli saanut eilen Höytiäisestä ison....Varmaan rillaankin jottain.

Kohta lähen puita pinnoomaan. Sitten vähän kirveiden rakentelluu ja yks puukkokin pittäis tehhä. Sitten loimotusta ja pari olutta..... No kaikkee ei kerkee, joten jostain on tingittävä. Oluesta en kyllä tingi.....
 
Viestejä
1 586
Kyllä helpotti, kun ei enää tarvitse lottonumeroita antaa. Itse olen kaivannut Joen valtavia puunhakkuita. Valtavat pinomäärät tuli ennen, mutta nyt mies on vanhentunut. Olihan ne ennenkin aika paljon liioiteltuja , kun kävin pinoja katsomassa Ylämyllyllä.

Wimiä on kaivattu tänne suuresti. Turkuun muutto ja naisen kanssa pelailu on miehen rauhoittanut. Tuskin enää meressäkään ui vaan Kupittaan uimahallilla käy.

Turku on aivan mahtava paikka ja kunhan eläkkeelle jään , pitää harkita voisiko siellä käydä useamminkin kuin kerran vuodessa. Keilahallilla en ole käynyt ja tuskin siellä kovin kummoisia heittäjiä on. Varmasti voittaisin paikalliset suuruudet.

I
 
Viestejä
2 357
Vai loimuteltu on lohta, ja rillattu, ja olutta juotu, samalla kun toiset paiskii niska limassa hommia ;) Mutta miepä jytkäytän tännään pari paukkua kurkusta alas, kun on huomenna yks vappaa. Saunankin lämmitän, ja kannaa käristän, mutta ihan vaan pannulla. Perjantaina alako koripallonpojilla pomputtelut taas, ai että, hieno kausi on tulossa, ja uus hallihi. Pehmustetut penkit ja kaikki.

huomenna vois vappaan kunniaks käyä juoksemassa lenkin, ja sitten räpiköimässä vedessä. ihan ajattelin uimahallissa kilometrin vetästä, kun järviveet on jo niin pirun kylmiä. Sitten saunon siihen päälle, kun kulautan juomapullosta saunajuomaa päälle ;) Saapi nähä, onko uimahallin saunassa taas parlamentti koolla, ylleensä siellä on koripallovalmentajii ollunna, toikka eikö lie käynä joka päivä, ja teeni kanssa usseesti.. Ja nyt, rivit sissään ja ärrälle, ja tölkki auki, joten jytkytelläähhä!
 
Viestejä
219
Havaintoja matkan varrelta.
BB talon asukkaista 3/4 käyttää nikotiinituotteita (tupakki ja/tai nuuska).
Duunareissa nikotiinituotteiden käyttö on huomattavasti yleisempää kuin ylemmän koulutuksen saaneilla.
Jääkiekossa nuuskan käyttö on huomiota herättävä (myös junioreissa) mutta koripallossa nikotiinituotteiden käyttö on erittäin harvinaista.
Sattumaa tai ei, koripallossa ylempi korkeakoulutus on yleisempää kuin useimmissa muissa lajeissa (erityisesti jääkiekko).

Mitä ko. tuotteiden käyttö kenellekään kuuluu vai kuuluuko?
 
Viestejä
2 357
Se on veli, ja siskokullat, taas lauantai. Kyllä niitä veken lottonumeroita kaipailisi tässä, kun on voitot kiertänä.
Se pitäs sauna laitella tulille taas iltasella, ja sitä ennen nassautella muutamia paukkuja naamariin, tiiä vaikka kävis paikallisessa sporttipaarissa kahtomassa mitä siellä näkkyy. Onko kauniita naisia, vai mitä on. Sitten voisin kävellä torin kautta takas tullessa,ja ostaa kunnon vanhan ajan rilliruokaa la illan kunniaksi, oikein semmosta rasvasta ja epäterveellistä, kunnon Äijä ruokaa ;).. Kun ei vietnamilaista tällä hetkellä saa.. Mutta onneks muuttuu asiat talveksi Joensuun torillakin, tullee nimittäin uusia ruokakojuja, ja juomakojujakin. Saapi mm. korealaista pikaruokaa, luki aviisissa. Toivottavasti on etelästä, eikä pohjoisesta. Koreasta siis.

Mitteepä muuta, veke keiloilla käynä ja JOE vuollu kirveitä ja yrittänä polttoo märkiä halkoja uunissa..? Onko tullu Jalosteella käytyä, ja mitä lähti mukkaan?

Sen verran pittää todeta vielä, että lenkillä kävin taas päiväsellä. Oli motonet areena kyllä niin terässään, jotta ihan heikotti kahtoa niitä valomainoksia. Panniikkinappulaakaan ei näkynä. Puksutit, ja jytkyyyyyyyy.....
 
Viestejä
19 522
Eipä tässä mittään ihmeempii oo sattununna. Kristiinankaupunnissa kävin kylläkin viikolla vähän veikkailemassa.....En oo vielä tarkastellut, miten kävi.

Aamupäivän huilasin ja iltapäivällä kävin kirveitä ostamassa yhestä maalaistalosta.

Just rillasin viis Lihajalosteen ryynimakkarraa. Kolome söin ite ja naapurin nuorelle naiselle vein foliossa kaksi. Niin ja otti vastaan....ne makkarat.....

Eukko on Kuopijossa tytön kanssa Rauhanmerellä vai mikä lahti se on. Tyttö kouluttaa viittomakielen tulukkiopiskelijoita pari päivää ja eukko on seuraneitinä.... siellä hotellissa siis yhden yön. Huomenna tulleevat takasin. Ainakin tyttö. Eukosta ei aina niin varma voi olla...Voihan se olla tavannut siellä jonkun kommeen Talitoomin tai Talibaanin ja sannoo mulle lopullisesti hyvästit Burkhan verkon takkaa......

Nyt lähen kunnostelemaan kirveitä takapihan pajalle.....

Nähhään jos ei sokkeuvuta.
 
Viestejä
1 586
Kävin kuuntelemassa Juha Watt Wainion musiikkia CArelia-salissa. Hiukan haittasi , kun oopperalaulajat esitti. Jotenkin tuntui, että parempi olisi, jos paikka olisi ollut joku räkälä ja laulajat paikallisia alojen miehiä. No ehkäpä ne oli ollut nuoruudessa.

Yllättävintä oli , että esiintyjänä oli myös entinen lapsitähti Timo Turunen. Oli muuttanut nimensä eli oli nyt Timo Turunko. On niin paljon Timo Turusia täällä, että sotkeutuu. Yksihän on Tarja Turusen ex.Nightwish veli.

Kyllä vain Kotkan kunnioitus nousi taas. On ihan meikäläisen suosikkikaupunkeja. Junnu teki paljon hienoja piisejä Kotkasta. Liekköhän muita vastaavia sanoittajia tai lauluntekijöitä. Itsehän olen paikallisen korisseuran faniyhdistyksen kannattajajäsen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös