Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
2 965
Lauantaita. Sauna lämpiää illalla, mökillä käyty, auto kattoa myöten ravassa takas tullessa, joten ei kun pesuun vaan. Nyt kiiltää. Auto, ja saunan jälkeen joku muukin.

Muutama sihijuoma se on otettava, ja muutama sen päällekkin vielä. Lohikiusausta ois ruokana, ihan ite tehtyä. Huomenna rillimakkaraa sitten. Ja leipomolta kävin munkit hakemassa, niin on jälkkäriäkin vielä. ;)

Karhuntaljaa ei ole.. Veke voi heittää lottonumerot, niin saan sellasenkin vielä hankittua, arvokkaita ovat kuulemma. Puksutellaanhan!
 
Viestejä
1 600
Pikkujoulu tänään. Syön ruoat ja juon kahvin. Sitten kotiin. Ei vanha jaksa.

Keilailu sujuu hyvin. Hyvät mahdollisuudet 500 euron finaaliin. 2 viikkoa odotellessa.

Pikkujoulua odotellessa baarissa 24 Cl viiniä 6e. Pakko oli ottaa
 
Viestejä
19 552
Kyllä sulle Veke ois 16 senttiikin riittäny. Nyt kun sait tuosta kimmokkeen, niin se on menoa....Luulenpa, että saat vielä mustan perjantain kunniaksi koronankin kaupanpäälliseksi.....tai ainakin mustan silimän.....

Mutta minä ainakin huomasin, että kyllä se musta perjantai on ihan konkreettisestikin olemassa.

Nimittäin kun nousin tänäänkin aamulla ylös kuten työssä ollessanikin jo ennen viittä ja kävin Laakkosten ohuen sanomalehtilätterön nappaamasa, niin huomasin, että kyllä on musta ja pimeä perjantai aamu.....Ei siis nämä sinänsä tosi teennäiset ja hölömöt mustat päivät ole ihan kokonaan höpelöitten mielikuvitusten aikaansaamia......Nää mustat päivät on...no en viiti ees sannoo, mutta ihan sieltä.....pimmeestä....
 
Viestejä
269
Kaikki tietää aloituksen ”Musta tuntuu”. Se saa näin nimikkopäivänä miettimään miltä se musta tuntuu? Aistihavaintoja on ainakin kolme eli miten koemme mustan (esim. pimeys), miten näemme mustan ja tuntuuko musta?
Joe kertoi oman kokemuksen miltä ”musta tuntuu”. Ajankohtais lähetyksessä kaksi henkilöä Renaz Ebrahimi ja Esko Valtaoja reagoivat hyvin erinlaisesti tunteeseen ”miten musta tuntuu”.
Tänään Black Friday. Vuoden päästä ”B-sana Friday”…?
 
Viestejä
19 552
Kyllä muuten vaikutti tuo Ebrahimikki Valtaojan vierellä typerältä. Ihan helkkarinmoiselta säklättäjältä. Ja koska tiedän, ettei hän lue minun kirjoituksiani täällä kpcomissa, niin voin rehellisesti sanoa häntä vaikapa " Narsistiämmäksi ".....

Mutta sitten iloisempiin asioihin. Saatan rillata tänä iltana parin valmistuneen kirveen kunniaksi. Ja tietenkin itseni kunniaksi.....

Tänä iltana pittää vielä hiukan nauttia. Huomenna nimittäin tulee viidestä lapsenlapsesta neljä yökyllään... Siinä on tämmöinen eläkeukkokin hiukan enempi sitten liikkeessä.....

Elämisiin!
 
Viestejä
269
Lapsen lapsiesi lukumäärää sormilla laskiessani luin hiukan huolimattomasti eli ”Siinä on tämmöinen eläkeukkokin hiukan enempi sitten liiterissä...… Ja heti tuumailin mistä noita kirveenvarsia oikein tulee?
Oli miten oli, toivottavasti käsityötaitosi jatkuu myös heissä.

Minullakin on käsityötaitoa mutta ei siitä sen enempää

Yks päivä Alkosta ostin viinin, jossa luki ”LÖYTÖ!”. No ostin kun kerran joku oli nähnyt vaivaa sen löytämiseksi.
Asiantunteva arvioni viinistä on, että olisi piilottanut sen uudelleen.
 
Viestejä
269
Tykkään sanaleikeistä ja käsitöiden lomassa tuli mieleen uusi sellainen.
Jos ihminen on lapista, niin hänestä voidaan kommentoida, että hän on lappalaisen näköinen.
Mitä jos joku on Outokummusta? Onko hän silloin oudon näköinen?
 
Viestejä
2 965
Lauantaita. Pitää ihan tiedustella, että mitähän käsitöitä on tullut tehtyä...? Ite ajattelin, että kun näin pakkaspäivä on, ja ykkösvapaakin vielä, niin eihän siinä muuta voi kun saunan lämmitellä, ja virvokkeita nauttia. Ruuaksi riisiä ja jauhelihakastiketta, vanhan ajan reseptillä. Jälkiruuaksi on torttuja, ihan jouluisia..

Sitä ennen pitää jytkytellä katajan peliä, ja toisella silmillä kiekkopoikien peliä. Ja kolmannella silmällä sitten naapurin kauniita naikkosia.. ;)

Jytkytelläänhän, pojat ja tyttöset, ja veke, heitä lottonumerot.
 
Viestejä
19 552
Pitäneeköhän kaupungilla valtoimenaan liikkuva huhu paikkansa, että Superkeilaaja-Veken ura olisi totaalisesti ja lopullisesti ohi? Joku oli kuullut, että Veken, joka viskoilee keilapalloja välillä ties minne, molemmat kädet joudutaan operoimaan suuntavirheiden takia. Kädet ovat siis vinossa vartaloon nähden ja ettei tuo vääristymä pääsisi paljoa enää pahemmaksi. niin Veken henkilökohtaiset valmentajat, sponsorit ja etenkin eukko, ovat päättäneet, että virheet oikaistaan....

Vaikea uskoa, että näin radikaalisiin toimenpiteisiin ryhdyttäisiin, koskapa Veken ura ei kuitenkaan ole tuottanut juurikaan mittään suuria pettymyksia hänen kanssaan kilpailletten kaverien keskuudessa. Enemmänkin pettymykset ovat kohdanneet, sinänsä sympaattista ja kovaa taistelijaa ja etenkin pukukoppikeilaajaa itseänsä.

Nyt siis me kaikki, jotka vielä jollain lailla selvitään.....kröhömm.....siis ainakin koronasta....ja jotka olemme aina tukeneet ja kannustaneet Vekeä, tuloksistaan huolimatta, alamme tositoimiin, jotta Veke yltäisi yhä suurempiin saavutuksiin. Ainakin siis työpaikan puitteissa ja pääsisi jälleen takaisin siihen sijoitukseen, mikä hänelle eittämättä kuuluukin. Siis ainakin työpaikan joukkueen varapallojen kuljetuskassien ykköskantajaksi....

Eli antakaa muutkin kuin minä ylävitoset Vekelle kohdattaessa ja toivottakaamme tsemppiä! Ja pankaamme kaikki kädet ristiin kyynärpäitä myöten, ettei Veke vaan sortuisi masennukseen ja alkaisi ratkoa peliongelmiaan huonoilla tavoilla, jotka ovatkin seuranneet häntä lähes koko ikänsä.....Siis heittelemään Aavarannalla jo jäidenkin tultua pikkukivillä leipiä.....
 
Viestejä
1 600
Joe huolesi on turha. Veke on edelleen voimissaan. Eilen varmistui että heitän 500 euron ykköspalkinnosta maanantaina. Kannattaa lukea sitten tiistaina Karjalaisesta haastatteluni. Onhan siellä muutama maajoukkuekeilaaja vastassa, mutta kuntokäyräni on nyt huipussa. Välietappina otan huomenna voiton seuran kinkkukisassa.

Onneksi ei ole enää pikkujouluja. Ei vanha enää jaksa valvoa aamuyöhön. Tänään otan kuitenkin vähän olutta rentoutuksen vuoksi. Emäntä on joulukonsertissa, joten voin rauhassa nautiskella. Elämä tuntuu kyllä nyt valoisalta. Voihan sitä ensi viikolla iskeä masennus, mutta se paranee torstaina Tampereella Popedan konsertissa. Matkaan mahtuu myös peli Nokialla keskiviikkona.

Ärsyttää kyllä nuo VR:n touhut. Taas joutuu palattaessa istumaan bussiin Lappeenrannasta saakka.
 
Viestejä
2 965
Eikä nakinkeitintä, bussissa siis..

Kertokeehan, että mikä se auttaa, kun siihen , kun on kova nuha ja lunssa piällänsä. Ei kuumetta onneks, eikä koronaa. Erehyin käymään influenssapiikillä pari pv sitten, kaupan piälle sain tauvin.. Ei auta rommi, ei auta gini, joita juon kuitenkin, ettei tuntus niin kipeältä. Ei auta se vanhan kansan konstikaan, jos sanottiin jotenkin että "nuha lähtee nuss...uttelemalla"..

No, ruuaksi nyt vaan kaupan lihapullia kastikkeessa ja makaroonia. pakko syyä, vaikkei maista. Jytkytelläänhän!
 
Viestejä
19 552
Nuhaan auttaa valkosipuli. Lorauta pari desiä oliiviöljyä pikku astiaan. Muskaa puolenkymmentä isoa valkosipulin kynttä sinne ja puristele vielä sitä seosta vaikka semmoisella vehkeellä, millä perunoita muusataan muusiksi....sekoita vielä hämmentämällä hyvin. Anna lutviintua noin puolituntia ja kaada kerralla kurkkuusi tuo tökötti.....Tehoaa päivässä tai viimeistään viikossa.... Ja et ainakaan tartuta helposti muita, kun kukaan ei halua tulla vähhään aikaan lähellesi.....
 
Viestejä
1 600
No niinhän siinä kävi, ettei Karjalaiseen päästy keilakisassa. Olin pettynyt.

Tuli käytyä ke-pe reissu Tampereelle. On niillä vaan velmu murre. Kuulostaa ihan hassulta. Ja aina sanovat Moro. Jouduin poliisiauton takaosaan, mutta älkää huolehtiko. Käytiin poliisimuseossa, jossa oli mahdollista testata miltä siellä tuntuu. Kovin on ahtaat tilat. No täällähän on varmaan on porukkaa, joka on ihan aiheesta siellä aikaa viettänyt. Eukolle laitoin kuvan, niin heti uskoi, että jotain syntiä olin tehnyt. Ei ole kova luotto meikäläiseen.
 
Viestejä
19 552
Kyllä sitä kokemusta on sieltä polliisipakun takaosastakin. Hyvin sinne sopi. Ei tehny tiukkaakaan, kun ei muita ollu, joiden kanssa nahistella....Vaan aika kolisevia kaaroja ne oli silloin öpaut 50 vuotta sitten. Niin kuin nyt nuo ampumalanssit. Pari kertaa olen ollut kyydisä Tikkamäelle ja kovasti ne rämisevät.....Saisivat joskus tuuvva palluukyyvvinkiin med samma rahha, mutta ei. Aina on pitänyt kallis kyyti tilata ja tietenkin epävarmakin, että kestääkö kottiin asti.....
 
Viestejä
269
Aikoinaan maijassa kohti putkaa. Päästivät puolessa välissä ehdonalaiseen.
Kun eivät kertoneet sen pituutta, niin vieläkin sinivalo säväyttää ja syntitaakka pistää hartiat kumaraan.
 
Viestejä
5 345
Putkassa minäkin olen ollut . No Tampereella ja syyttömänä . Puita tuli sahattua ja koirapennun kanssa metsässä kävelyä . Että oppii olemaan tässä maailmassa hyvin . Pikku kinkku on savustimessa . Nainen tulee kohta töistä olen siivonnut . Avasin punaviinipullon .
 
Viestejä
2 965
Se on joulu, ja ollaankos sitä oltu kiltteinä, tullooko pukkia käymään ja lahjoja tuomaan? ;) Ja on perjantaikin vielä kaiken lisäksi. Kinkku on paistettu, ja paisti tehty, piirakoita on, ja lohtakin. Giniä on, ja lonkeroa myös, joten eiköhän noilla pärjää pitkälle. Pakkanenkin paukkuu ulkona, liian kylymä on.. Eikös sitä kuitenkin jotenki ossoo lämmitellä, varsinnii kun naapurissa on kauniita tonttutyttösiä.. ;)

Laittakeehan jouluisia elämän viisauksia tiskiin, näin perjantain kunniaksi. Ja huomenna on lauantai, senkin kunniaksi. Jytkytellään, puksuti! ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös