Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
2 854
Aprillia!

Hattu pois päästä ja iso kumarrus.
20 vuotta tällä palstalla on hieno suoritus. Herkimmät ”asiakirjoittajat” ovat vetäneet herneen nenään ja heittäneet pyyhkeen kehään. Onneksemme JOE ei vähästä hätkähdä. Pikkuisen tässä taannoin jo huolestuin, kun JOE otti tunteella erään häiriköijän ulostulon. Mutta sekin klaarattiin.
Se mikä tässä eniten huolestuttaa, on JOEN kirjoitustahdin hiipuminen.
Alkaako hän nyt maksamaan hintaa nuoren vaimon pidosta, joka tiettyjen voimien ehtyessä vaatii erityisiä ponnisteluita ettei ehdi kirjoittamaan. Vai onko se sittenkin niin, että eläkeläisen aika on kortilla ja on niin paljon muuta tekemistä.

Toki meillä on vielä toivoa, jos on uskominen Päivi Lipposta. Ikä tekee tehtävänsä ja hänen mukaansa Paavo on nyt vetäytynyt pelkästään kirjoittamaan. Miksei JOEkin…
Eikös ne niin nyt mää, jotta JOE viepi vaimoa, ei vaimo JOEta.. ;) Hieno lauantai mänössä, ja mitäpä tässä ei laarattas! Iltasella sauna tulille ja lotto sissään ja toki muutama sihahtava ;)
 
Viestejä
1 734
Hyvästi LeBronJNZ:n raittiit päivät. Ne viimeisetkin.
Screenshot_20230405_100859_Facebook~2.jpg
 
Viestejä
19 540
Ähä kutti ja kutti parraaks! Vielä ollaan kaikkien ennusteiden vastaisesti tässä hiippakunnassa....Miten pitkään, niin se onkin ihan eri juttu. Mutta kuka tietää.....

Lähiaikoina, siis parin tunnin sisään, ellei hiippakunta vaihdu, alan rillailemmaan. Ei mittään erikoista. Piffeja ja makkaroita vaan. Eihän sitä liikaa, kun jäänyt vielä tortai-illalta jääkaappiin lohta, kerrospitsaa ja savuhärkäperunalaatikkoo....Ja onhan siellä vielä muutama pikkupitsa, jotka tehty mallasleivän päälle.....Ehkä otan, ehkä en, muutaman munkkioluen.

Eihän tässä kuitenkaan mitenkään passaa herkuttelemaan alkaa, kun on saanut 15 kg painoo pois.... No ehkäpä oluet, mutta ei sitten mitään syömispuolta.....

Pysykää kanavassa, älkääkä alkako raukkamaisen pelkurimaisesti apua huutelemmaan, kun kerran tahallaan on sinne hypätty.....Kylmä vie nopeasti ilman suurempia kipuja ja kärsimyksiä......:p Nii että silleen....

Ps. Olen aloittanut reenaamaan lapaluiden liikkeitä ja opettelemaan myös harpunsoiton alkeita.....Jos meinaan lupaukset pitävät paikkansa, etten joudu kadotukseen, vaan minusta tulee iänikuinen harpunsoittajaenkeli. Sen voin kyllä luvata, kun harpunsoitto ei oikein hyvin ole lähtenyt käyntiin, että en konsertoi tässä hiippakunnassa muualla kuin korkeintaan lakeuksien isomahaisille puukkojunkkareille....Ne kun ei ymmärrä musiikin päälle mittään.....:cool:

Sen sijaan lentoliikkeet on lähteneet hyvin käyntiin....Ennää puuttuu vaan siivet, jotka kantaa....Pakko kyllä sanoa, että navigointia on vielä jonkun verran reenattava, että kun saan siivet, niin paikallisesta tullessa vauhdilla, sattuu oikealle ovelle kuin telkkä pönttöön.....:)
 
Viestejä
2 854
Nonniin, puksutipuu, mitäpä tänne? Kertokeehan kaikki mitä ootta puuhaillu! Hieno kevät menossa, kataja jytkyttää mitalipeleissä, aurinko paistaa, markkinat on torilla, vietnamilaista maistettu, piirakat munavoilla maistettu, toripubissa käyty, ja ginikin maistuu! illalla sauna tulille, sitä ennen lenkille! Juosta ajattelin, ku eilen kävin hiihtämässä. Tulloo hiki. Sitten tulloo hiki kun kahtoo katajan matsia klo 17 etteenpäin. Kipasen motonetin ohi lenkillä, varmistan että on perustukset kunnossa kotipelejä varten. On hieno kevät, hieno kausi, ja hieno minä. Kauniita on naisetkin, ja kaunistuu vaan kun kevät etenee.

Mitä muuta poijjaat, ja tyttöset? Tälle palstalle kaipais kyllä enempi naisnäkökulmaa, mistähän löytys, voisko joku suositella? ;) Puksutipuu, jytkytijyy, ja JOE rillovvaa tännään? Veke juopi olutta ja keilovvaa? Tännään, pitkästä aikoo, antakee lottonumerot! Kevättä rinnassa, EI MUUTA kun puks!
 
Viestejä
19 540
No eipä tässä ihmeempiä kuulu. Eilen rillasin, loimotin lohen ja join olutta samalla mussiikkii kuunnellen.... Tänään otan hieman rauhallisemmin eli juon vaan olutta....

No tanssimaan pittäis kyllä lähtee.....Meikäläinenhän on vanha parkettien partaveitsi, jolta sujuu luontevasti ilman hokkareita myös kaksoisAkselit ja kolmoisSalkkovit. Siinä ei meinaa keretä katteellisten katse mukana pyssyy eikä oikein eukkokaan käsipuolessa.....

Ja sitten ilouutiseen. Näin yhdessä matsissa ruudulta, että Sorsapilli elää vielä ja näytti jopa yllättävänkin hyvinvoivalta korkeaan ikäänsä nähden....Terveiset tätä kautta hänelle. Varmaan joku ystävällisesti viittoo ne hänelle, kun on kuuleman mukaan kuulo mennyt nollaan.
 
Viestejä
1 595
Täytyy ihmetellä miten hyvin meikäläisen charmi on pysynyt. Eilen Bar Playssä kaksi naista pyysi pöytäänsä. Luulin ensin että ovat siskoksia, mutta olivatkin äiti ja tytär. Oli kyllä kauniita naisia. Oli kiire keilahallille, mutta jäin nyt vähäksi kun vänkäsivät väkisin.

Ihania olivat ,mutta tytär oli ehkä liian nuori minulle . Ihania muistoja jäi
 
Viestejä
19 540
Pakko kehhuu, että olipa hieno ilta Pajarinhovissa. Eukko kuskina ja ystäväpariskunta mukana. Tanssin ja lauloin. Kaikki taputtivat suunnattomasti, kun lauloin karaokkee ja kumarsin ja lähdin ommaan pöytään....Voisko joku kertoo, mikä olisi mukavampaa kuin ottaa olutta, lonkerroo ja laulaa sekä tanssii hyvien ystävien kanssa...Viinaahan en käytä....eikä kannatakaan, koskapa silloin karaokelaulut menevät päin persettä tai ainakin päin helevettii....Tanssiminen sentään onnistuu vaikka minkälaisessa kunnossa tahansa. Meikäläisestä kun ei huomaa semmoista kuin humalatilaa muuten kuin jos neljä miestä kantaa.....:cool:
 
Viestejä
2 854
Täytyy ihmetellä miten hyvin meikäläisen charmi on pysynyt. Eilen Bar Playssä kaksi naista pyysi pöytäänsä. Luulin ensin että ovat siskoksia, mutta olivatkin äiti ja tytär. Oli kyllä kauniita naisia. Oli kiire keilahallille, mutta jäin nyt vähäksi kun vänkäsivät väkisin.

Ihania olivat ,mutta tytär oli ehkä liian nuori minulle . Ihania muistoja jäi
Äiti ja tytär yhtä aikaa, ei voi parempaa toivoa ;) :cool:
 
Viestejä
2 854
Nonniin, mitteepä porukalle tänne? ;) Vappu tulloo, onko vappusimat käymässä, onko munkit paistettu (tahi hommattu), onko nakkia ja perunamuussia, vai mitä on? ..Huomenna on ainahi ronssipeli motonetissa, joten hieno vappu on joka tappauksessa tulossa, vai räntää rätkii.. onneks on nastat alla vielä.. ;)

Tuon siman kanssa pittää olla tarkkana, ettei liikaa käy, kun siitähä muute kiljua tulloo... Mitte JOE, mittee veke? Ei muuta ku iltalenksulle kohta.. ;) on se järkyttävvöö kyllä, alotin jo sortsikauven ke ja eilen, eilennii ol 20 astetta lämpöö, tänä aamuna ku heräsin, -1 ja lunta sateli.. yhessä yössä 20 astetta tippu lämpö, mite lie mahollista.. Kalsarit piti kaivoo takasin.. tosin sortsien kanssa en käytä niitä.. eli sortsit piti jättee pois...
 
Viestejä
1 595
Tänään viimeiset ruoka-ja juomatarkistukset etkoilla huomisen loistavaa "miehet tekee rouville ruokaa" varten. Kaikki juomat jo hankittu, mutta huomenna kauppaan ruokaostoksille.

Tästä alkaa 3 päivän putki vappujuhlimista, joka päättyy maanantain raveihin. Sieltä otetaan rahat pois. Raskasta tulee olemaan
 
Viestejä
19 540
Eipä tuota raveihin eikä motonettiinkaan.....Oikeassa Motonetissä kävin kyllä viime viikolla öljypänikän ja suodattimen ostamassa ja raveissakin noin hieman yli 50 vuotta sitten.....Ei jäänyt raveista mitään semmoista " paloa ", että pittäis uuvestaan mennä.....:)
 
Viestejä
1 595
Loistavasti meni miesten ruoanlaittovuoro. Ukraina oli teemana eli ukrainalaista ruokaa ja juomaa mm. Kievin kanaa ja piimäleipää. Ukrainalainen olut oli aika tuhtia eli 8,6 prosenttista. Votka ja viinit erinomaista. Olo on loistava eli nyt torille ja sitten raveihin.

Saatan ottaa muutaman oluen
 
Viestejä
2 854
Loistavasti meni miesten ruoanlaittovuoro. Ukraina oli teemana eli ukrainalaista ruokaa ja juomaa mm. Kievin kanaa ja piimäleipää. Ukrainalainen olut oli aika tuhtia eli 8,6 prosenttista. Votka ja viinit erinomaista. Olo on loistava eli nyt torille ja sitten raveihin.

Saatan ottaa muutaman oluen
Otitko giniä myös :cool: hevosvoimat peliin ja radalle ;) Joe myös
 
Viestejä
2 854
Vai täyttää JOE vuosia, paljon onnea! Sitähän on taas vuoden viisaampi ;) Ja sitähän pittää juhlistaa oikein kunnolla, rillaamisen ohella pilsnerillä ja ginitonikilla ;) Mittee namua on tännää tarjolla, onko isot pilleet? Veke tietysti myös mukana heilumassa ;)
 
Viestejä
19 540
Kiitos poikaset onnitteluista! Ei oo vielä isoja juhlia....100 kun täytän, niin sitten....Onneksi omat pojat muisti tuoda munkkiolutta lahjaksi......No rillasinhan minä jotain suuhunpantavaa niille ja kävin päivällä hakemassa tilaamani mansikkakakun ja lapsenlapsille Berliinin munkkeja......Kaikki meni....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös