Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
19 540
Ei mulla tässä ja nyt mittään ihmeellistä asiaakaan ole, mutta sen verran tulin vaan sanomaan, että hengittelen vielä muiden elossaolevien kanssa samoja maapallon ympärillä olevan ilmakehän antimia....Eikä tässä mittään suurempia vaivojakkaan oo. Mitä nyt asentohuimausta, lannerankakipua ja muita kolotuksia.... Niin ja painookin oon pudottanut noin 18-19 kg....Eipä oo yli puoleen vuoteen tullu paikallisen kahvilan hillomunkkeja, kuten ei muutakkaan makkeita syötyy.....Oluesta en oo kuitenkaan luopunu.....
 
Viestejä
2 854
Nonniin, hienoa JOE, kai oot kuitenni makkarroo paistana?

Itellähi pitänä tässä niin kiirusta viime aikoina, jotta hyvä kun kerennä ees jiäkuapin ovvee narrauttoo ja sieltä kylmän juoman sihhauttoo, mutta luojan kiitos nyt rauhottuu kiiruut jokssii aikkoo tästä viikolopusta lähtien. Tosin mökillähä ne jatkuu aina, kun se työleiri on.. mutta mikäpä sen mukavampoo kun pikku sihneessä lepikoita raivata, puita tehä, leikata ruohoo.. lämmittee saunoo, ja puksutella ja jytkytellä vaan mänemään ;)

Mitteepä muuta? ens pe pittää kahtoa itärallia, kun pojat kaasuttelloo jopa keskellä kaupunkia, sitte pittää kahtoo pesäpalloo ja potkupalloo, ja ootella vaan koska jysähtää koripallopojilta uutista eetterriin ;)

Veke vois heitellä lottonumerot sammaan tappaan kun heittellöö keilapalloa öljytylle radalle.. ;) Ei muuta kun puksuti!
 

42

Viestejä
3 363
Aika samoilla (kuin Joe) täälläkin mennään. Painoa alas, makeita ja makkaraa vähemmän, mutta kun ei niillä muilla eväillä aina pärjää. Ja olutta on oltava. Ainakin saunassa, mutta on se muutenkin mainio janojuoma. Nyt kesällä pientä irtiottoa koriksesta, mutta syssymmällä mennään taas. Oikein hyvää kesää sinne itärajalle.
 
Viestejä
1 595
Keilakausi on nyt tauolla. Ranne edelleen hiukan kipeä. Palataan syksyllä asiaan.

Tuli oltua poikien retkellä Kajaanissa rock-festareilla viikonloppuna. Perjantaina mentiin ja sunnuntaina pois. Yöpyminen kaverin syntymäkodissa Kajaanissa, jonka sisko nyt omistaaa. Älysi vapauttaa talon meidän käyttöön.

Huomasi kyllä, että vanhaksi on tultu. Yhden päivän jaksoi juhlia oikein kunnolla ja kuunnella musikkiia, mutta toinen päivä oli jo liikaa. Aika poikki oli olo lauantai- iltana.

Lauantaipäivän huippu oli kun festareilla oli Kultahame Iida myymässä kärryistä juomia. Erittäin lyhyt hame ja varustus hyvin näkyvillä, joten kauppa kävi. Mukava näky oli,kun aina kumartui niin mustat alushousut vai pikkareiksi kai niitä kutsutaan näkyivät. Kaverinoi oli niin tarkkanäköinen, että näki ettei ollut pitsihousut. Minusta näytti siltä, että hiukan oli jo sellulliittiä tulossa. Voihan se toki olla muutakin kulumaa reisillä.

Tämä viikko levätään
 
Viestejä
2 854
Jokos on veke toipunu viime viikonlopusta, nyt on kuitennii jo lauantai taas ;) Mitenkä JOE, onko rilli sauhunnu ja olut maistuna? Itellä melkonen viikko taas takana, olevinnaan piti kiireet helpottoo vaan höpötihöp, enstistä kiirempee piti, jumakauhta kun tuo elämä aina yllättää.. Ens viikkohii on semmosta sauhua aina keskiviikkoon asti, jotta mitehä lie selvivvää ees, semmosta kyytiä on luvassa, talla jopa pohjassa..

Sitä ennen pittää levätä kunnolla nyt tämä vloppu, ja sitten juhannuksen seutu.. Tännään pittää sauna iskee tulille, sihhautella kylmiä juomia,ja syyä - kyllä, tännään ei jaksa ruokoo tehä- purkkilihapullia ja makaroonia. Hyvvee sekin on välillä aina ;)

Kiva kun on kesä, mutta helteistä en oikei välitä.. liian kuumaa on.. tosin se hyvä puoli on, jotta ihanista naikkosista parhaat puolet tulloo hyvinnii essiin.. ;)

Ei muuta kun lotto sissään ja voitot kottiin.. Jokohan se nyt osus, mänis muutama miljoona hyvinnii ;)
 
Viestejä
2 854
Juhannusta vuan kaikille ;) Lotto sissään, saunan lauteilla, kylmien sihhaustusta, pihviä ja kunnon kabanossia naamariin ;)
 
Viestejä
2 854
Nonniin, heinäkuuta mennään, mitteepä poijjaat ja tyttöset? Mitenkä on JOEn ja veken kesä sujuna, miten attial nättekki ja muut? Onhan tullu suuta kosteteltua olusella ja ginisellä, ja nautittua rilliherkkuja ja muita kesän antimia? Onko lotossa osuna? Ei muuta kun jytkytellään ja ootellaan koripallokautta ;)
 
Viestejä
2
Hei, kokeillaan nyt kysellä vaikka täältäkin. Olisiko tiedossa harrastekoris porukkaa joensuun alueella?
 
Viestejä
2 854
Hei vaan ;)

Katajallahan on myös 1div b porukka, riippuen, oletko pelannut aiemmin.

Myös Katajabasket Faneilla oli jossai kohtaa oma harrasteporukka ja vuorot, sata varma en oo nyt miten heillä tällä hetkellä, kannattaa kysäistä , löytyy kun laittaa katajabasketfanit fb tai Googleen.

Ja myös KatajaB, kannattais ottaa koppi tästä :cool:;)
 
Viestejä
2 854
Ja muutenkin, mite tiällä näin hiljasta? JOE RILLANNA KOKO KRSÄN? Veke nauttina eläkkeestä ja keilapallosta?
 
Viestejä
19 540
Mie en tiijjä mittään. Elossa oon kuiteskiin, mutta ei sitä ennää 69-vuoden korkeassa iässä viiti...Ja vielä kun on kielletty hyppiminen, kun on tekonivelet molemmissa polovissa. Toki heleppo olis korvata tuo puutteellinen ponnistusvoima puutteellisella tekniikalla.....Kyllähän se miun manakeri vielä neuvotteli kuulemma Katajaan minnuu taustajoukkojen juomapullojen täyttäjäks, mutta eivät päässeet ilmeisesti yhteisymmärrykseen niistä juomista.....

Rillailemisiin!
 
Viestejä
2 854
No kato, JOElla hommat luistaa :cool: Vai juomapullojen täyttäjäksi, ja et suostuna ees?.. Liekö pulloissa ollunna jottain napsua seassa... Tietysti neuvottelit paremman sopimuksen, koko kaudeksi kuitennii motonetin aitioin sait.. ? Siellä nimittäin ei tarvii rillata, kun paikallinen ravinteli tarjovvaa joka ilta alusta loppuun kaikki appeet.. Ja kylmäkaappi on aina täynnä.. ;) ja rillanna oot, niin kai oluttahi muistana maistella...?

minähä oon savottoo mökillä tehnä.. joku kuhtus työleiriksi.. Ja vttuillu oon myös paikalliselle sähkövirmallle ku alihankkijan alihankkija veti maakaapeloinnin kaapelin tiehen ja hajotti tien.. Tekivät homman vielä kaatosateilla.. No, tekevät uuven kun vttuilihin siihen malliin, onneks ossoonn sen taidon myös.. Muutennii oon täydellinen :cool:..

Monethan sannoo naiset jotta 69 on parasta... Ikkee siis.. Joten ei Joella hätiä..

Mitenkä veke, astialle nättekki ja muut.. kohta kesä lusittu..
 
Viestejä
5 339
Pitäiskö vielä hankia CD levyjä . 5 tuhat meni tänään rikki . Töissä on käyty ja ylitöitä tehty . Ei ole ehtinyt täällä paljon käydä. No vaimokin vie aikaa . Huomenna nurmikon leikkuu ja klappien heittoo . Uuteen liiterin . Tietenkin grillausta . Kantarellit huutaa metsässä ota minut no minä otan . Puolukat punoittavat . Perunat pitää nostaa . Kyllä tämä palsta pitää saada ykköseksi kun se oli muutama vuosi sitten . Jaksaako Joe vielä yksi nousu . Voitais pyytää Haadesta mukaan kuvioihin . Nuoret ei tiedä kuka hän on . Mutta elossa on .
 
Viestejä
5 339
Tänään valurauta patterin kunnostusta . Epäilen muut Joe tietää kuin sen tehdään . Niin puhutaan 30 luvun pattereista. No niitä laippoja irrotelen . Kun keskellä on haljennut . Se pitää ottaa pois . Ruohot leikkasin . Weberiin laitoin possun palan . Teen siitä ylikypsän . Lammen vesi on 18 .Eli sopiva .
 
Viestejä
2 854
Meinasin jo Joelta kysästä, että kun teikähän on lomalla koko ajan nykyään.. mutta nyt oottii kesälomalla, varo ettei vaan vaimo roikota mukana ympäri kyliä.. ;).. Suomussalmella ei oo kyllä mittään nähtävvee, mie oisin kyllä ennemmin ottana suunnan kauhajoelle ja saloon, siellä riittää nähtävvee.. ainahi kauniita naisia, ellei muuta.. Sitte oisin suihkassu piäkaupunkkiin kahtommaan onko hallin kisis vielä pystyssä vai onko se lahonnu pystyyn.. ;)
Oothan muistana olutta juua ja rillata?

Meikäpoijalla sitä ois ennee pari viikkoo vapaaherran elämää, perkutarallaa kun saivat houkutelttuu hommiin syyskuun alusta tuas, semmosta sopimusta tarjosivat jotta ei voina ees ajatella kieltäytyvänsä.. ;) Siks aattelinnii nauttii näistä kahesta tulevasta viikosta ja tästä viikonlopusta täysin siemauksin, pittää katella pesäpalloa ja nauttiva hyvästä ruuasta, ja tottakaihan se piti ginipullohi aukasta, pittää sitä tipotella, ja mustikkalonkeroa, se on hyvvee! Ei muuta kun puksutellaan ja jytkytellään!

Vekeltä lottonumerot kiitos, oikeet jos saisin..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös