Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
5 339
Anteeksi nyt hyvä ystävä . Mun ääni menee. Stubbille . Ja kohta menen uimaan. Laiton huqvarnan käytiin . Tein avannon. Kinkun laitan weberin savustimeen. Hyvää joulua kaikille. Myös Haadeksellelle ja perjantainelle .
 
Viestejä
40
Hyvää Joulua kaikille tämän palstan lukijoille ja erityisesti itse isännälle. Meinasin jo sanoa legendaariselle, mutta luettuani Jake Nymanin mietteet siitä sanasta, niin päätin jättää sen pois. Ehkä kuvaampi termi voisi olla sanan käytön mestari (sanankäytönmestari) tai sarkasmin sankari. Olkoon wimi sitten se orgasmin sankari.
Joelle toivon lahjaksi terveyttä ja kirjoitusintoa.
Mikähän siinäkin on, kun immeinen jää eläkkeelle, niin hänellä olekaan enää aikaa entisiin harrastuksiin.
 
Viestejä
2 852
Se on joulu kuulkaa, onko JOElla kinkku heilunu uuniin ja sieltä takasin,onko tortut kostutettu luumumarmedaalilla, ja onko oluet aukastu jos, kun karjalanpaistia uunista ootellaan ;) Vai onko vaimo tehnä ruuat valmiiks, ei kai nyt sentään kuitenkaan..

JOE se on ite isäntä, ja wimi on avantomestari.. mietin vaan että kankihan siinä menee ihan rautaan, kun kylmään veteen hyppää.. kaipa se veri alkaa kiertämään sitten paremmin, ja viini maitttaa paremmin myös? :D

Tänään on sunnuntai, mutta missä on Perjantai? Ja ite Attial nätekki, saati muut.. Pitkään olen miettinyt myös, että kauniimman sukupuolen edustajia voisi myös kirjoitella tänne, naisia siis..

Eipä tässä, meijän talossa (kerros), niin kinkut on paistettu, ja pipariakin on kuulema naapurissa leivottu, kuulin kun naapurit rappukäytävässä rupatteli asiasta, joulutyttötonttuja ne molemmat kyllä olivat..

Ja toki laatikkoja pitää myös syödä, kinkkua nyt etennii.. ja piirakoita on myös, ja munavoita pyöräytetty myös..
Ja ettei jano tule, niin jääkaapin lisäksi kylmäkellarissa on virvokkeita, niin ei tarvihe ulos poistua kesken kaiken ;)

Ei muuta kun jytkytellään joulu, ja ens viikolla taas palloa pompotellaan.. ;)
 
Viestejä
242
”Kentän laidalta” ja ”Perjantai”. RIP.
Pornokin oli aikoinaan täällä aktiivinen mutta tais lopettaa alkoholin käytön? Pakkasta -15 josta muistuu mieleeni Joen laavu, nuotio ja loimulohi. Ei ole aika enää entinen. Joen kirjoitteluista saisi vähintään Juha Vuorisen tyylisen kirjasen.

Sorry kävin välillä pissalla ja kirjoittaminen keskeytyi hetkeksi.
Pissatessani mietin onko aika syönyt lapsensa.
No käytän edelleen N sanaa…
 
Viestejä
19 540
No niin se vaan vaihtu taas yksi vuosi elämässä. En tässä ala niitä kliseitä toistamaan, että mukamas toivottaisin joillekin jotain hyvää tällevuodelle. Tai vieläpä jonkinlaista onneakin. Jokainen saa olla ihan itse hyvä, paha tai ruma. Ja oman onnensa seppä... Eikä mullekaan tarvitse niitä valelitanioita kirjoittaa.....

Mutta sitten asiaan. Eilen illalla ja yöllä kävi taas semmoinen räiske ja pauke, ettei Suomi ainakaan mikään köyhä maa voi olla, kun tuommoisiin hömpötyksiin on varaa... Kävin äsken ajelemassa paikallisella huoltsikalla lukemassa lauantain lehdestä kuolinilmoitukset ja voi helkkari sentään, mikä siivo taas kaduilla oli....Ihan kuin olisi droneiskuja tullut tännekin päin maailmaa...

Pakkasta Susirajalla on hiukan yli 20 astetta ja siinä on se hyvä puoli ettei yleensä lunta sada näin kylmällä....Siitä ei väliäkään ole..lumisateesta siis.

Eilen illalla sentään rillasin muutaman makkaranpätkän, kun ei pieneläkeläisellä enää ole varaa kunnon piffeihin. Tässä rivarin takapihan rillipaikalla. On mulla siinä pieni katoskin rillille tehty ja huuva/parin metrin piippu. Itse vielä näillä vapisevilla käsillä sain sentään nekin värkättyä ja hitsattua.... Eihän tässä enää missään omakotitalossa ole vuosiin asuttu. Siellä oli laavu ja rillimökki sun muita tulipaikkoja. Ne oli aikoja ne....Silloin oltiin vielä nuoria, kommeita ja osin terveitäkin. Nyt nuo kaikki on vain muistoja, jotka nekin tuppaa unohtumaan...

Parasta ennen päivä siis jo kaukana takana ja itse Ison kieron noutoa odotellessa aika kuluu. Eukko käy vielä toissä ja itsekin joka päivä olen yrittänyt ainakin kirveitä kunnostella sen verran, kun lumitöiltä on ehtinyt ja jaksanut. 70 tulee toukokuussa täyteen, mutta en pidä juhlia. Vasta sitten 100-vuotisjuhlat pidän....Varmasti edulliset juhlat, kun tuskin montaa vanhaa kamua tarvii kutsua...Wimi voi tulla, jos rollaattorilla tai muilla apuvälineillä pääsee ja tietenkin autettuna tulemaan. Varaan pullon hyvää juotavaakin....

Niin että eipä tässä ihmeitä kuulu eikä ihmeitä ole tapahtunutkaan ja vielä vähemmän luultavasti tapahtuukaan...

Eläkää miten haluatte!

JOE
 
Viestejä
2 852
No niin, taas on perjantai. Mitäpä JOE, mitäpä muut? Tänään puksutetaan motonetissa, ja juodaan giniä, ja paetaan pakkasta, ja huomenna palataan tänne tarkemmin ;) Lets jytkytellään!
 
Viestejä
5 339
Minä en jytkyttele kun stuppin puolesta . Menitte meidät voittamaan. Vähän reilua . Tänään avantoa ja peura savustetimessa . Talossa puulämmitys ja sähkö 4.95 kesäkuukuun saakka .
 
Viestejä
242
Haluan lukea uutiset paperilehdestä. Eli uppoutua ja paneutua jokaiseen artikkeliin. No toisiin vähän paremmin eli kiinnostavuuden ja ajankohtaisuuden mukaisesti. Aika söi lapsensa. Jaksoin keskittyä Joen kirjoitukseen kolme ensimmäistä lausetta. Menetin jo hetkeni ja tätä kirjoitusta ei lue enään kukaan. Miksi jatkan? Koska kuvittelen, että on ihmisiä joiden Perjantain odotusarvoon on odottaa mitä taas kirjoitan.
Toiminko väärin? Parempi kysyä niiltä jotka lukevat Seiska lehteä.
Mitä minulle oikeasti kuuluu? Onko sillä väliä? Huvinsa kullakin.
Yritän olla positiivisempi ensi Perjantaina.
 
Viestejä
242
Nyt kun fanfaarit on soineet niin päästään asiaan. Meillä satoi lunta mutta Helsingissä lumi-inferno (IS 18.1.) Meillä pakkaspäivä mutta Helsingissä pelottava pakkanen (IS 27.12.). Paikallisessa elokuvateatterissa olisi ollut horror ensi-ilta mutta joutuivat peruuttamaan sen sään vuoksi. Sitä se kilpailu teettää. Meillä lämpenee mutta Helsingissä sää lauhtuu vaarallisella (pääkallokeli) tavalla. Onneksi heille on suuniteltu oma kolmiokilpi, jossa on pääkallon kuva. Kivasti narskastelee renkaiden alla. Ne pääkallot.
IL 16.1. ”Pakkanen vaanii peniksiä.” Eipä vaimo enään pysty vonkaamaan. T. sepalus auki
 
Viestejä
242
IL 19.1. ”Tätä presidentti ehdokasta vastustetaan eniten.”
Miksi? Minäpä kerron. Hän on omatunto. Ei vasemmiston vaan MEIDÄN. Vasemmiston ideologia on mitä on mutta me muut (ei PS) yritämme tasapainotella kuinka paljon persujen ajatusmaailma on lähellä omaamme.
Vai kunnes kukko kolmesti laulaa…
Ylläpito! Ylitin foorumin säännöt (politiikka) ja polvistun odottamaan tuomiotanne.
 
Viestejä
242
Ei vielä bänniä. Ehtiskö?
”Tätä koripallo forum kirjoittajaa vastustan eniten.”
Vähintään kaksi perustelua.
Äänestän LeBronJNZ. Jytky ja tautologia.
 
Viestejä
5 339
Miksen minä saa yhtään ääniä . No en tiedä mistä äänestetään . Mutta eikö lumihanki ole kylmempi kuin avanto . ? Miksei linnut syö rehukauraa . Vaan auringonkukansiemeniä josta voi tulla outoja kasveja tänne . Mitkä pitää poistaa . Punkki ei edes kuole näin kylmässä . En tarkoita nyt pelle Miljoona tai klaymi . Muita en tiedä. No sex pistol mikä ei ikinä tullut Ruisrokkiin.
 
Viestejä
242
Nyt kun toinen äänestyskierros alkoi olen muistellut Joen vanhoja kirjoituksia laavuista ja nuotioista.
Vähän ku elokuvassa Brokeback Mountain.

Ottikohan LeBronJNZ nokkiinsa? Vai olisiko lakossa? Käräyttäisin heti, jos kirjoituksellaan sitä rikkoisi.
wimi kukaan ei uskalla antaa sinulle ääntä kun oppositio syyttäisi syrjinnästä.

Tääl oli aiemmin kaksikin veikkoa. Molemmat ihan kivoja kavereita mutta taisivat riitaantua kun olivat luopuneet samasta sähköpostiosoitteestaan.

Täytyy varmaan lopetella ennen kuin Joe tuomitsee mut näsäviisaudesta.

Lopuksi perjantain pähkinä. Toinen on Stubb ja toinen PVH.

Täytyy mennä ja en pyydä anteeksi.
 
Viestejä
19 540
Kiitos An! Täytyy tässä nyt taas tulla eikä aina vaan mennä...Mihin, niin se onkin ihan toinen juttu ja kohde. Olishan tässä paljonkin oikeeta asiaa eikä vaan paskanjauhamista, mitä täällä ja tässä osiossa niin moni harrastaa. Mutta ei se auta nyt. Luontainen vaatimattomuuteni estää minua sortumasta moisiin narsistisiin kirjoituksiin....
 
Viestejä
2 852
Töttöröö, ja hellät tunteet kaikille ;) Se on pikkuinen parin viikon työputken tynkä nyt ohi, voe jessus sentään mitä menoa. Olin lakossa kyllä. Äänestinkin, mutta en kerro ketä. Vaalisalaisuudet pitää pitää.

Miten teillä muilla täällä menee? Onneksi tänään on lauantai, katajan peli, ja hermolepoa muutenkin tiedossa ;) Ihminen ei ole ropotti, vaikka niin oletetaan. Ei muuta kun etiäpäin!
 
Viestejä
2 852
Nykyään on muotia toitottaa se koko somekansalle kenellä on äänensä antanut ja vielä kuvan kera, niin varmasti uskovat.
Joo, Kato muuten, mutta tän ikäsillä sommee ei oo, eikä tarvihe huolehtia. Ettei todellisuuhe taju kato unohu.

JOEKIN kato vaa paistaa makkaroo ja rillovvaaa, juopi olutta. Siinä on kaikki mitä ihminen tarvihtoo.
 
Viestejä
2 852
Nonniin, töttöröö, mitä tänne kuuluu? Mittään ei oo kuulunut pitkään aikaan näköjään, hiljasta on ollunna.
Mitäpä JOE, mitäpä Attial nätekki, onko mitä ajatuksia hautomossa? Kevät tulloo, lumi sullaa, päivät pitenöö, elämä hymyilee, pitsa maistuu, olutta ja giniä männöö, koripalloa katellaan, ja kohta puksahtaa pesiskausiki jo piälle ja potkupalloa myös, joten mikäs tässä on elellessä ;) Niin, ja vormula ykkös kausihin alakaa tänää, joten ei muuta kun prum prum , tännään katellaan vormula startti klo 16, sitten puksustetaan motomaattiin peliä kahtomaan, sitten käyää pitsa, isketää sauna tulille ja nautitaa virvokkeita, joten hieno lauantai on ;)

Mitäpä muut? Ei muuta ku etiäpäin.
 
Viestejä
242
Kiitos kysymästä! Katsoin juuri Brokeback Mountain elokuvan kolmannen kerran. Hieno elokuva! Harmi että Pekka ja Antonio eivät voineet kertoa Suomen ykkösparina esimerkillään onko peppuseksi kivuliasta?
Miksi kaikki puhuu jeesuksesta? Eikö boss ole jumala? Mä ainakin toivoisin ”Jeesus tulee” asemesta jumala tulisi. Ainoa mitä muistan on, että jumala oli palava pensas. Onneksi paikalle ei sattunut kusihätäinen pub’ista palaaja.
Se saduista eli uskonnosta. Politiikasta sit viikon päästä.
Siihen asti pohdittavaa. Mikä osuus työstäni ansaitsemastani palkasta kuuluu sinulle?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös