Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
1 590
On muuten Saarikko käynyt muotikonsulentilla. Niin on värikästä vaatetta päällä. Lisäksi ripsien pidennykset ja uusi meikkaus. Vaalitaistelu käy tiukkana. Olemme muuten Marinin kanssa melkein samanlaisia. Molemmilla mustaa . Poolo on myös suosikkini. Yhtä hoikkakin olen melkein. Hiukan viisaampi olen kuitenkin
 
Viestejä
219
Hävettää käydä kaupassa ja ostaa ruokaa alennuksella.
??????
Et sä osta ruokaa alennuksella. Sä ostat ruokaa rahalla jonka olet pitkällä työurallasi tienannut!
Veroina olet myös tukenut yhteiskuntaa joiden jäsenet voivat tilata Wolt’ista (kun omat voimat ei enään riitä) tai jotka heittävät ruoka-avusta saadut elintarvikkeet kadunvarteen kun ne vaatisivat omatoimisuutta.
 
Viestejä
2 663
Nyt se on tapahtunut. Ensimmäiset keilailun SM-kisat edessä. Ensin karsinta Lappeenrannassa. Kunto on hyvässä nousussa kun herkistelyjakso alkanut.

Hävettää käydä kaupassa ja ostaa ruokaa alennuksella. Mutta alennusruokaa on tosi paljon aamulla.Illalla en ole jaksanut kaupassa käydä. Varmaan olisi köyhempiäkin olemassa, joille kelpaisi. Tosin kaikkein köyhimmät taitaa tilata ruoaa Woltilla, kun eivät osaa ruokaa laittaa.

Hyvältä maistuu halpakin gini. Keilailu kulkee ja rouva on tyytyväinen. Kyllä elämä on ihanaa
Onko se veke mänössä kahtommaan äsäm keilakisoja karsintoineen, vai onko tarkotus liukua pallon perässä ölytyllä baanalla keilojen läpi... ;)

Halpahi gini on hyvvee, mutta ei niin hyvvee kun paikallinen. Miun piti ihan ottoo eilis(kin) iltasilla pikkusen, kun jossain kohtoo tietämättäni jottain purastessa oon pikkusen lohkassu alahammasta tuolta oikeelta alhaalta.. Piti kostuttaa pikkusen ginillä.. Jotta puutuu.. vaikka ei siihe koske, terävä on vaan kulma.. Pitänee hamppilääkärille aika tilata huomenissa, niin suapi hijjoo kuntoon.. Muuten pittää kyllä mainita, jotta tähä ikkään männessä suusta löytyy vaan yks paikka, sehi varmaa 10v sitten samalla tappoo lohkes hammas ja teki terävän kulman.. Kovasti kehu hamppiliäkäri hampaita, on kuulema hyvät hammasluut ja hyvä geenit.. Kieltähi se kehu, on kuulema paljon pitempi kun muilla, ei olluna ennen moista nähnä.. Kaunis ol kyllä liäkäri sillon, meinasin tokasta jotta ilmankos naikkoset miusta niin tykkevvää.. Meinasin jopa numeron tökätä hoitojen jälkeen, vaan jäi tökkeemättä.. No, ehkä ens viikolla.. ;)

Muutahan tässä ei ihmeempiä, puksutellessa männöö, pitänee lähtöö hiihtämmään pikkusen ja sitten talenttien pellii kahtommaan.. Liekö baari auki.. ;) Ei muuta ku leppossoo sunnuntaita ;)
 
Viestejä
2 663
Pittää muuten vielä kyllä sannoo, jotta kyllä tuo meitin piäministeri on kyllä semmonen nainen hoitammaan asioita, jotta äänestän heti jatkoon. Edustaahi hyvi, ja on hyvinniin nätin näkönen vielä kaiken lisäks. Puoluehi on ihan muuta kun keskustoo.. Onko JOE rillanna eilen, tänne tuoksuu kunnolla käristynneet ribsit.. Olutta männy myös?
 
Viestejä
19 527
Tuommoinen tavoite on jotain sellaista kuin suo, kuokka ja Jussi. Itse on heitettävä ja itsensä nolattava. Ja voihan olla niinkin, että joku muu onkin jopa huonompi....Toki se vaihtoehto ei ole uskottava ja todellinenkaan, mutta.... semppii Veke!
 
Viestejä
219
Pittää muuten vielä kyllä sannoo, jotta kyllä tuo meitin piäministeri on kyllä semmonen nainen hoitammaan asioita, jotta äänestän heti jatkoon. Edustaahi hyvi, ja on hyvinniin nätin näkönen vielä kaiken lisäks
Tykkään tosi paljon scifi elokuvista. Kiitos tämän ketjun elän jotain rinnakkaistodellisuutta.
 
Viestejä
2 663
Tännään rillattaan, käyään hiihtämässä, juuvvaan giniä ja lonkeroa, katotaan korista, saunotaan niin jotta tuntuu ja laitettaa lotto sissään. JOE myös motonettiin ja veke pallo kädessä johtoihin kompastelemaan. Puksuti, juna kulkee ja raiteet vie :cool:
 
Viestejä
1 590
Aika voipunut olo on, kun lahjakonjakkia tuli kaverin kanssa ryystettyä oikein kunnolla.

No eiköhän paikalla olla. Oluen taidan yhden ottaa.
 
Viestejä
1 590
Täytyy tuottaa pettymys kaikille faneilleni. Minusta ei tule keilailun Suomen Mestaria. Tänään Lappeenrannassa sijoitus karsinnassa oli viimeinen.En nyt ihan viimeinen ole kuitenkaan kokonaistuloksissa.

Kovasti kuitenkin houkuteltiin avoimiin SM-kisoihin toukokuussa Helsingissä. Sitten olisikin jo yöreissu eli voisi samalla juhliakin menestystä. Tomas Käyhkö olisi vastassa, mutta kuten olen varmaan kertonut aiemmin, Tomas ollut paperia kisoissa kanssani. Tosin Tomas oli runsaasti alaikäinen.

No taidan tyytyä välillä tavallisen ihmisen elämään. Annan julkisuuden nyt muille
 
Viestejä
219
Täytyy tuottaa pettymys kaikille faneilleni. Minusta ei tule keilailun Suomen Mestaria. Tänään Lappeenrannassa sijoitus karsinnassa oli viimeinen.En nyt ihan viimeinen ole kuitenkaan kokonaistuloksissa.

Kovasti kuitenkin houkuteltiin avoimiin SM-kisoihin toukokuussa Helsingissä. Sitten olisikin jo yöreissu eli voisi samalla juhliakin menestystä. Tomas Käyhkö olisi vastassa, mutta kuten olen varmaan kertonut aiemmin, Tomas ollut paperia kisoissa kanssani. Tosin Tomas oli runsaasti alaikäinen.

No taidan tyytyä välillä tavallisen ihmisen elämään. Annan julkisuuden nyt muille
No höh. Tämän pettymyksen korvaa vain Laten houkutteleminen all star aloituskentälliseen.
Latella on kuitenkin paljon helpompi lähtötilanne ku asuu paikkakunnalla. Sul ois ollut yöreissu joten
jetlagista toipuminen ois kestänyt ainakin ens perjantaihin asti. Jaksut!
 
Viestejä
2 663
No niin, nyt veikkokin juhlimaan motonettiin lauantain kunniaksi ja JOE juomaan Kataja- olutta myös ;) Puksutipuks!
 
Viestejä
19 527
Tää alkaa mennä koko Suomen ns. " taiteilija/musiikki/ ym " valinnat, yli minun vaatimattoman ymmärrykseni....Joku helkkarin Bess on ilmeisesti ottanut jonkinlaisen voiton niillä markkinoilla....Kukahan on Bess? Ja onkohan hänellä jokin normaali ja ihan oikea nimikin olemassa....? Ettei vaan ole joku Venäjän vakooja, salapolliisi ja ropakannan levittäjä koko tavaritsi....? No en ala provosoimaan, etten vaan tippuisi tästä rivarin katolta oudoissa olosuhteissa....

Voin aivan rehellisesti ja hyvällä omallatunnolla kyllä sanoa, ettei tuo Bess ole mulle mitenkään tuttu mistään.....Jaakko Tepon tunnen kyllä henkilökohtaisesti, mutta tätä Bessiä en. Onkohan tämä Bessi jotenkin vaikka parempi esiintymään kuin Tepon Jaska.....

Otsasuoneni pullistuu näitten kaiken maailman veivareiden takia.....Bess.......että tämmöiset asiat voivat pilata ihmisen loppuillan. Ja kun tämä ilta alkoi ihan kivasti muuten. Yksin kotona siivoten, ruokaa laittaen ja olutta ottaen. Ja sitten tullee joku perkeleen Bessi ja pilaa totaalisesti ihmisen orastavan hyvinvoinnin ja koko perjantai-illan.....

Sanonko vielä jotain todella todella rumaa, mikä on ihan tuolta äänihuulilta tulossa?......No en viitsi, koska täällä voi käydä alle kouluikäisiäkin tutustumassa näihin täysin ala-arvoisiin kirjoituksiin, mitä tänne jotkut kirjoittavat:D
 
Viestejä
2 663
:cool:No JOE, Bess on kaunis nainen, jolla on sopivan kokoiset daisaritkin. Ja hyvä ääni on. Puks ;) Tänään JOE otetaan siunmyätästä lisää. Ja sitten Jytkytetään motonetissa. Ja laitetaan lotto sisään veken numeroilla. Puksuti puks ;)
 
Viestejä
2 663
Nainen on. Hyvinkin kaunis. Ilo katsella ;) Kuten muitakin kauniita naisia. Täsdähi talossa assuu naapureina niin kauniita misukoita, jotta monesti jiäpi perrään kattomaan.. mukaviahi vielä :cool: Tännään muuten pyörii motonetissa pöksyt naikkosilla jaloissa, kun voitto tulloo.. Meinasko JOE millä evväillä valmistautua tähän päivään? Hieno päivä, korista, lätkää, kauniita naisia, giniä ja saunaa..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös