Koripallo.com

Joensuun Kataja Basket 2017-2018

Viestejä
2 397
Odotin kyllä itsekkin kovempaa ja kokeneempaa pelintekijää mutta annetaan Garcialle mahdollisuus. On varmaan ollut halpa
 
Viestejä
2 089
Sanotaanko niin ettei tämä huonommaksi voi mennä.

Odotellaan sentteri vaihdosta ja sitten katellaan loppukauden touhuja.
 
Viestejä
1 734
Jaahas, katellaan. Näpsäkästi syötöt napsahtaa tiukkoihinkin paikkoihin koosteissa ja hyvä syöttö/menetyssuhde tilastoissa. Kolmoset taas Adrianmerenliigassa alle 30 prossaa, mutta yliopistossa hyvä: eli heittää hyvin varpaat viivalla. Eka tuli Ivey mieleen elekielestä.

Näitä pikku-yliopistojen pointtitähtiä vuoden takaa d-league joukkueista vapautuu säännöllisesti: jos olisi ollut Korihaiden uusi jenkki, olisin sanonut, että hyvä haku. Nyt sanon, että kassan pohja häämöttää. Mutta saatiin egon tilalle urheilua.
 
Viestejä
963
Ivey tuli itsellekin mieleen videoista. Aika sähäkältä vaikuttaa ensimmäinen askel, ajouhkaa näyttää olevan myös aikuisten sarjoissa, ei pelkästään yliopiston puolella. Mutta mihin se riittää meidän liigassa, kun vastassa on pääsääntöisesti kokeneita jenkkipuolustajia ja blokkiuhka on lähes kaikilla vastustajilla? No nähtäväksi jää.

Ennakolta luokittelisin high risk-high reward -tyypiksi, paino tuolla riskin puolella.
 
Viestejä
6 198
Fakta vaan on kyllä sekin, että Kataja ei mene keväällä pitkälle, mikäli kolmikko Vesku, Tommi, Alex ei ole pelikunnossa. Ihan sama, kuka peliä tekee.
 

M3

Viestejä
660
Aina ei voi voittaa.
Tätäkin sivustoa on muutettu, etten meinannut päästä kirjautumalla sisään. Siellä näkyy JoKaFanin tilastot. Mitähän mies miettii Katajan jenkkivalinnoista? Olis saattanut tänä talvena tulla muutama palstamilli lisää.
Tämä kausi on sössitty. Tärkeintä olisi saada syöksykierre oikaistua, jotta pysähtyy ennen divaria.
Sieltä on sitten tulossa EU:n raunioilta JepJep ja WVuori tulee mentaalipuolelle ja talousasioita oikaisemaan - tämä on varma tieto.

Luulen että Jokafan olisi pitänyt viimeistä kuukautta jäätävänä pelillisenä katastrofina ja viime viikonloppua lopullisena pohjanoteerauksena.
 
Viestejä
216
Fakta vaan on kyllä sekin, että Kataja ei mene keväällä pitkälle, mikäli kolmikko Vesku, Tommi, Alex ei ole pelikunnossa. Ihan sama, kuka peliä tekee.
Ei tietenkään mene. Eikä menisi mikään muukaan korisliiga joukkue ilman kolmea tärkeää pelaajaansa.
 
Viestejä
963
Jopa leveän rosterin Vilppaalla olisi vaikeaa ilman Nenosta, Ojalaa ja Luosmaata. Ja kaikilla muilla joukkueilla varmasti vielä vaikeampaa.
 
Viestejä
1 734
Niin, nyt on löydetty joku, joka osaa syöttää. Seuraava ongelma: kuka pystyy tekemään pisteitä tulevien vastustajien play-off intensiteetin puolustusta vastaan? Alex viskoo hypäreitä, jos saa vähän treenattua ja hyppyheitto alkaa uppoamaan? Brädliä ei kismitä, kun tajuaa, että ensi vuodeksikin pitäisi löytää työpaikka? VeMä toipuu, ja vittuillakseen nollaa vastustajan ykköstykin Williamssin oikoessa jäseniään ja lyö perään parit kolkit? Vai vieläkö pitäisi laitta lottorivi vetämään?
 
Viestejä
2 333
Nimettömyyden ja iän vähyyden sijaan mäkin kyllä kiinnittäisin huomiota pelillisiin juttuihin Ronin ja Stonen tavoin. Highlight-videolla ajot näyttää lähtevän aika sähäkästi ja hyvin passaa vapaaseen tilaan juoksevalle kaverille: ja jos puikahtaa tuon verran vakuuttavasti Partizan Belgradin puolustuksen läpi, niin eiköhän pärjää Korisliigassakin.

Hiukan mietityttää kenties tuo pelaamattomuus. Näkyy pelanneen tällä rookie-ammattilaiskaudellaan vain syyskuusta marraskuuhun ja ainoastaan yhdessätoista pelissä.

No, kohta nähdään millainen pelimies tuli.
 
Viestejä
2 397
Päivän Karjalaisessa oli että Kataja hankkisi sentterin. Saako sitten lähteä Bejarano vai Williams????
 
Viestejä
6 198
Timppaa en vaihtaisi hyvän hyökkäysuhan vuoksi, Bejarano pois ja sentteriä tilalle. Katajalta hyvä sentteri puuttuu, ilman kunnon sentteriä ei kyllä pärjää pitkässä juoksussa.
 
Viestejä
963
Jos Kataja ottaa uuden sentterin ja pitää nykyisen, joudutaan peluutuksellisesti mielenkiintoiseen tilanteeseen: Saunders tai Bradley on kokoonpanosta ulkona. Olettaen, että senttereistä toinen ei ole pelkkä back-up.

Ison pään vahvistaminen vielä tässä vaiheessa on varmasti järkevää, kun näyttää ettei loukkaantunut kolmikko toivu täyteen iskuunsa tällä kaudella. Hyvä, jos saadaan kaikki edes kentälle. Puhumattakaan, että saataisiin samaan peliin.

Sentterin haku on myös perusteltua, kun tiedetään päävastustajien pelaajatilanne korin alla. Vastassa on mm. Jones, Giles, Kotti, Basabe, Gibson III, Labovich, Mangano... Näille on vaikea pärjätä pitkissä pudotuspelisarjoissa, yksittäisissä peleissä ehkä.
 
Viestejä
1 734
Entäs, jos Mäkäläinen, Huolila ja Murphy toipuvat pleijareihin, mutta joku takamiehistä loukkaantuu pudotuspeleissä? Melko kapealla menee takamiesosasto nytkin, ja Murphy ja Brädli kolmospaikalla puolustaisi itseään pienempiä ja nopeampia. Toki silloin olisi valinnanvara, kumman isoista amerikkalaisista jättää penkille. Tehkööt mitä lystäävät...
 
Viestejä
145
Nyt kun KTP-Basket on siirtynyt pelaamaan Small-Ball korista,ja Reiskan ja Simmsin välit ovat tulehtuneet.... Ehdotan vaihtoa : Sims vaihdetaan Bradlye/ Saunders!!! Molemmat käy.... Kataja saisi kaipaamansa Sentterin....;)
 
Viestejä
145
Vaihdon voisi tehdä Pe 2.3 pelissä Karhuvuoressa ennen peliä! Paperi asiat toki muutama päivä aiemmin,että menee virallisesti.... Tulisi säästöä jo matka kuluissakin!:rolleyes:
 
Viestejä
2 089
Vaihdon voisi tehdä Pe 2.3 pelissä Karhuvuoressa ennen peliä! Paperi asiat toki muutama päivä aiemmin,että menee virallisesti.... Tulisi säästöä jo matka kuluissakin!:rolleyes:



Muuten hyvä idea mutta kun on yhdestä luonnehaasteisesta päästy eroon niin tilalle ei toista tarvita, ei vaikka olis eri pelipaikan mieskin,
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös