Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
18 915
Vielähän tuo jotenkin siedettävää katsottavaa on ollut, mutta Morris ihan yössä ja Vanttaja kädetön, kuten aina. Ja Pehmo tietenkin pehmo, kuten nimensä mukaisesti kuuluukin olla.....
 
Viestejä
272
Tästä sen näkee mikä on AiDoon rooli joukkueelle. Ei ainakaan + tällä hetkellä. Ihan ok peliä, toisin vastus ei ole salo, eikä gulls, eikä karhu tai ktp.
 
Viestejä
5 848
Ihan ok esitys tänään ja asenne jo huomattavasti parempaa mitä Lahdessa. Mutta kovempia joukkueita vastaan ei ois pärjätty tänäänkään. Tärkeä voitto anyway, Kotka kotona onkin jo ihan eritason haaste.
 
Viestejä
5 848
Walters ja Jackson hyökkäyspäässä kovia, Morris paransi puoliajan jälkeen.
 
Viestejä
700
Täysi kierros pelejä eli 18 tuomaria tarvittiin. Lyhyimmän korren vetäneet kai Lapualle. Ja sittenkin Katajan bussin kyydissä. Mutta näinhän se menee aina Katajan voittopeleissä...
 
Viestejä
444
No niin, sieltä Jytkyteltiin voitto eilen, asenne alkoi olla pojilla kunnossa jo hiljalleen. Toinen puolikas jo ihan hyvää peliän. Huomenna Jytkytellään taas kotiparketilla, eiköhän sieltä voitto kairailla taas ;) Rätli kehiin taas repimään levyreitä vielä tuohon niin johan jytkyttää. eikös myö voitto huomenna oteteta, niinhän? ;) Tosin tällä tahdillahan,joka toinen,joka toinen, se ois tappio huomenna.. Mutta entäs jos.. jyssähtää oikein paukahtaen voitto sieltä? ;) Sehän ois jo voittoputki sillon tulillaan..

Hieno kausi. Tori on varattu, ja valmennuskaksikko jytkyttää poikien kanssa pitkälle keväällä ;) Huomenna muuten on ottelussa tarjolla kaikenlaista mukavaa, tanssitytöt mm, leipomon sponssaamia ovat.. Ja kahviosta munkkia tarjoillaan.. Ja sitten vielä on niin hyvännäköistä, seksikästä korista tarjolla parketilla kun pojat jytkyttää, että eihän sitä kärsi selvänä edes kattoa.. Joten siellä on tarjolla myös terästettyä glögiä (katajan pojilta joululta ylijäänyttä) ja sitten koivunmahlajuomaa,sekin terästettyä. Niillä pärjää huomisen ottelun ;)
 
Viestejä
18 915
Onko ihan pakko tunkea sitä koivunmahlajuomaa joka paikaan. Helkkarin pahan makuista eikä kyllä lantringiksi ollenkaan sopivaa.

Ettei vaan Katajan ailahtelevat otteet johdu juurikin tuosta mahlasta? Entäs Rätlin hermovauriot? Kun vaan ei olisi tuolla mahlalla siihenkin oma osuutensa? Pahoin pelkään.

Toivotaan, että valmennus lukee tämän viestini ja kaataa ne mahlat vaikka hevon persiiseen. Saattaa voittokin siten olla Kotkasta otettavissa. Ja koko loppukausi pelastettavissa. Väkevää maakeittoviinoo kyllä saa ottaa. Sehän tunnetusti on aina pistänyt hommiin vauhtia ja lisännyt taistelutahtoa huomattavasti kautta luetun historian.

Ja neuvonpa vielä tuosta ruokapuolestakin jotain. Nimittäin kaikki kaninruoka, kana ja pasta on lopetettava ja siirryttävä keitettyihin ja kuorimattomiin perunoihin, läskisoosiin ja tirripaistiin. Niillä ne miehet ennen pärjäsivät raskaissa metsätöissäkin. Ja eihän korista voi edes verrata rasittavuudessaan metsätöihin.

Siispä Teatteriravintolan kokit. Ottakaa vaarin neuvosta vaari!
 
Viestejä
5 848
Tuore huhu kertoo Aidoon saaneen kenkää Katajasta, mielenkiintoista.. Jos näin niin eipä ole mikään menetys. Mutta ootellaan vahvistusta mikäli pitää paikkansa?
 
Viestejä
444
No kukahan siihen lienee tulossa Aidoon tilalle jos näin on? Mistä tollanen huhu lähtenyt..? Nyt vois Siitonen pikkusen tehdä tutkivaa journalismia.. ;) Jytkytellään kuitenkin edelleen ;)
 
Viestejä
1 400
Tuore huhu kertoo Aidoon saaneen kenkää Katajasta, mielenkiintoista.. Jos näin niin eipä ole mikään menetys. Mutta ootellaan vahvistusta mikäli pitää paikkansa?
Jos kotipuolessa isolla kirkolla on täti sairaana tai tokihan Tapsan-tansseissa on saattanut virvokkeet maistua ja mennä lujaa, kuin JOElla Ramonassa aikoinaan. Siis nämä syythän perinteisesti vahvistuksilla...
 
Viestejä
444
No jos itte hölmöilee ittensä pihalle rikkomalla joukkueen sääntöjä, niin eipä siihen sanomista sitten ole,jos näin on.. Tai sitten "yhteisymmärryksessä" puretaan sopimus kun ei vaan ole viihtynyt & tuonut sitä lisäarvoa joukkueelle jota odotettiin.. Tai sitten on saanut jostain ulkomailta tarjouksen josta ei voi kieltäytyä.. Mutta jokuhan me tuohon tilalle tarvitaan kotimainen, jos Ido lähtee.. Ettei.. Ettei vaan Jytkyttäs isoa jytkyä hiljalleen.. ettei vaan nyt se tomppa tulis takas..tai joku toinen kakkosjoukkueesta.. tai parikin..

Tai sitten tulee tosi iso kotimainen Jytky! ;) Puks pukss..

No mutta huomenna jytkytetään kuitenkin voittoa! Ja JOE, se koivunmahlajuoma terästettynä varsinkin, se on, ai jumaliste, paikallisen ginin ohella parasta ;) Muuten, sieltä on tulossa uutta lanseerausta pihalle muutamaltakin suunnalta, tulee paikallista, karpalonmakuista giniä markkinoille, se testaillaan katajan otteluissa kuulemma alkuvuoden aikana, sitten leipomolta myös jyrähtää uutuus, joka vie tajunnan.. Ja sitten vielä pelaajapuolella jytkyttää, jos paikallisen marketin lihatiskillä kuultu huhu pitää kutinsa..

Hieno, on muuten hieno kausi menossa!
 
Viestejä
5 848
Sten kiistää potkut" Ei pidä paikkaansa". Ainahan kaikki kiistetään ja pian sitten asia kuitenkin vahvistetaan. No, katsellaan..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös