Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
1 390
Tämän aamun Karjalaisessa kaikki katajalaiset ovat kuvassa sulassa sovussa ja Steeni kertoo, että joukkueessa on kaikki oikein hyvin. Mitä nyt muutamat vahvistukset ovat niin kovin voitontahtoisia, että joskus keittää vähän yli. Mutta mitään vaikutusta noilla tekuilla ja kuumenemisilla ei kuulemma peleihin ole ollut.

Ja Steenin mukaan joukkue on hyvin yhtenäinen ja viihtyy hyvin yhdessä ja kertoipa Steeni, että joukkue on hyvin valmennuksen hallussa. Jotain pientä puhetta on kuulemma ollut, että pitäisi saada hermokontrolli paremmaksi. Ja pudotuspeleissä kuulemma ollaan niin kovia, että.

Eli jälleen kerran täällä kpcomissa ollaan oltu aivan hakoteillä. No eihän me hölömöt mittään ymmärretä. Se on taas todistettu.

Sitä tosin ei Steni muistanut mainita, montako tekua on itse ottanut tällä kaudella ja montako kertaa on joutunut jopa pienellä painiotteella vetämään kuumakalleja kentältä sivuun. Joo. Pudotuspeleissä ollaan kovia. Jos meinaan sinne yleensä päästään. Nykyisellä tahdilla se on mielestäni siinä ja siinä.

Mutta ihan ilomielellä luin tuon Siitosen kirjoituksen ja myönnän tyhmyyteni ja pyydänkin anteeksi kaikkia arvostelevia kommenttejani. Miten väärässä sitä ihminen voikaan olla.

Mestaruusjuna jytkyttää ja puksuttaa. Puks, puks.....Joo, tuo juttu oli sellaista Pravda infoa että. Aikoinaan oli se Pravdan juttu kun Lada ja kapitalistinen jenkki Ford kilpailivat.

Pravda julisti etusivulla kuinka oma Lada oli upeasti toinen ja imperialistinen Ford jäi toiseksi viimeiseksi.

Näin puhtaaksi ei pessyt aikanaan omiaan edes Bio Luvil, ei Karjalaisessa nyt eikä Pravdassa ennen.

Pese millä haluat ja Bio Luvililla loput! Tai Braunilla. One big happy family siis ja se on kyllä hieno kuulla!
 
Viestejä
5 948
On se hyvä kun asiat nähdään niin positiivisena että. Vakiosti kauden jälkeen tullaan sitten ulos asioiden kanssa "olihan niitä ongelmia pitkin kautta, ja se näkyi suorituksissa"
 
Viestejä
1 363
Nyt on mahtavaa nähdä, kuinka peli toimii keskiviikkona. Ei nähdä enää tekuja, ei käsien levittelyä, ei pään pyörityksiä ja pelaajat pysähtyvät Stenin eteen kuin rippikoulula<iset, kun Sten niin käskee.

Varma voitto keskiviikkona. Vapise Gullit-
 
Viestejä
633
Huomenissa jytkytellään voitto niin jotta törähtää! Näin enne unen viime yönä, että ollaan tappiolla 2p kun aikaa on jäljellä n.puoli minuuttia. Sitten tulee järkyttävän kova hyökkäys, Morris ehtii pistää kolmosen ilmaan samalla kun häntä rikotaan eu virheen arvoisesti, kolmonen menee säkkiin + vaparista vielä 1p päälle + pallo vielä katajalle. 4 pinnan hyökkäys katajalle, ja viimeset sekunnit vaan pompotellaan. Siitä rysähtää voitto, ja sitten taas jytkytellään eteenpäin ;)
 
Viestejä
19 088
Jaahas. Pehmo-Waltterssi ei pelaa tänään ja Gullit täydellä miehistöllä. Aika huono yhtälö Katajan kannalta.

Mutta eipä hättää mittään, sillä uskoisin, että jos Kataja heittää kolmoset 70-80 %:lla, niin voitto kairataan Joensuuhun ja Lebronnin jytkytys kuuluu lahden yli aina Tallinnaan asti.....

Kou Kataja Kou Kou Kou! Taistele Kataja!
 
Viestejä
19 088
Joo. Eihän tässä Katajalla oikeasti mitään mahkuja ole. Ainoa asia, millä voitto voitaisiin kairata, olisi yllätysvoitto......Ja sehän vaatisi Kanervon ja kumppaneiden heittopelin täydellisen notkahtamisen ja Gullien ylimieliseen tuudittautumiseen varmasta voitosta.....
 
Viestejä
19 088
Kuva vaan pätkii ja takautuvasti alkaa uudelleen. Eteenpäin ei juurikan mene. En tiedä, missä vika? Kai se tässä läppärissä sitten on? Mutta eipä taida pelissäkään olla paljon katsottavaa. Liveseurantaa voi puukonteon välissä kurkata.

Kolkit ei näköjään taas uppoa. Muuten aika tasaista eli ei Gullitkaan mitään suurta ole vielä esittänyt. Mutta eiköhän se siitä käänny toisella puolikkaalla. Rätli ja Morris näköjään ovat vielä Nakki-Bussissa.....
 
Viestejä
1 390
Peli sekavaa, Herrala ja Alanen kiskoo kolkkeja Kisahallin päätyseinään ja Morris ajeli silmät kiinni päin samaa seinää.

Kun Gulls alkaa pelaamaan ja pysäyttää Jacksonin toka jaksolla ja antavat muiden heitellä niin siinähän se sitten on.

Hyvä ettei heti ratkennu niin ei tuu tv luvalle ylihintaa.
 
Viestejä
29
Kataja on hyvä kotimainen koripallojoukkue. Se on sääli, että innokkaimmat täällä kirjoittelevat Katajan "kannattajat" ja muka "ykkösfani" ovat vihamielisimpiä omiaan kohtaan kuin vieraita. Joen suu ja Hector tekevät tosi hyvää työtä kilpailijoiden hyväksi. vaan niinhän se aikoinaan Räikkö-Räähkäkin avasi portit viholliselle. Sama käpykaartitouhu jatkuu. Minä kannustajan Katajaa!
 
Viestejä
1 390
Keittäjät keittää, Herrala heittää.

Katajalla n. 10 heittokellon ylitystä ja palloa ei saada 8 sekassa etukentälle jne jne

Morris joutaisi kotiin, tolkutonta muhellusta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös