Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
273
Kävin leipomolla, oli apea tunnelma. Huhujen mukaan Katajan miehet oli teljetty huoneeseen jossain päin Joensuun keskustaa, mutta ulos olivat päässeet kaikki.

Kaupungin parhaassa saunassa kerrottiin case fifista pari viikkoa sitten. Mies oli nähty kaupungilla. Mystistä.
 
Viestejä
638
Toivon Katajan alkavan jälleen menestymään pian ja varastavan topicin huomion, koska näin alatyylistä, seksististä ja halventavaa keskustelua mitä viime viikkoina täällä on käyty ei kukaan kestä kovin kauaa.
 
Viestejä
1 336
Toivon Katajan alkavan jälleen menestymään pian ja varastavan topicin huomion, koska näin alatyylistä, seksististä ja halventavaa keskustelua mitä viime viikkoina täällä on käyty ei kukaan kestä kovin kauaa.Näinhän se on. Mulla on vähän sama mielikuva mutta voihan näitä seksijuttuja olla lukemattakin.
 
Viestejä
50
Katajan kotimainen osasto on ihan pätevää korisliigan rotaation 8.-10. kaveria joten kohtuutonta odottaa mitään kovin merkittävää.
Kuten jo alkusyksystä oli nähtävissä että Katajalla on sikäli haasteellinen kausi että ensimmäisen kerran tällä vuosituhannella joutuivat lähtemään peleihin ilman yhtään kovaa kotimaista pelaajaa. Seurajohto on sen verran kokenutta etteivät sysää vastuuta pelaajamarkkinoista valmentajan niskaan.
 
Viestejä
5 850
Faktahan on, että kotimainen runko ei vertailussa pärjää sarjan kärkikolmikolle, pärjääkö edes Kotkalle tai Pyrinnölle? Vaikka asiaa miten sinisten lasien läpi katsoisi. Ulkolaiset parhaat sitten mestaruuskauden 17, ja sillä osastolla ei merkittävästi ainakaan kuokkaan oteta. Mutta pitäisi sitä laatua olla myös kotimaisissa, jotta voi mennä pitkälle. Katajan max on välierät, toki sekin kelpaisi kyllä kun kaksi viime kautta päättynyt puolivälieriin. Tiukassa ne mitalipelit tänäkin keväänä on. Hyvin tiukassa. Tämä on realismia, ei negatiivisuutta.
 
Viestejä
700
Jos Katajan kotimainen pelaajisto ei ole kärkijoukkueiden tasolla, turha lienee odottaa menestystä. Edes runkosarjassa. Vai?
 
Viestejä
5 850
Jos Katajan kotimainen pelaajisto ei ole kärkijoukkueiden tasolla, turha lienee odottaa menestystä. Edes runkosarjassa. Vai?
No jos ailahtelut jatkuu, niin jopa play off paikka on vaarassa. Muutama tappio tähän ennen mj taukoa niin hupsista saattaa viiva olla enää hyvin lähellä.
 
Viestejä
446
Paniikkinappulaa ei olla painettu ainakaan vielä, nimittäin eilen illalla kun toimiston ohi kävelin, niin valot paistoi toimistolla ja kaihtimien raosta kun vilkaisin, niin nappula oli edelleen pöydällä koskemattomana. Takahuoneessa kävi jonkin sortin kuhina kylläkin, liekö pojat ollu viettämässä iltaa ja jytkyttelemässä siellä oikein kunnolla, varmaan paikallista giniä ja olvin tuplapukkia maistelivat kurkusta alas, kun muutamat niin kovat röyhtäisyt kuulu ihan ulos asti ;) Näkyi olevan muuten pizzalaatikoitakin vino pino, on varmaan pizzapojilta käyneet hakemassa.. Ja sitten vielä kaiken lisäks yks tuttu hahmo viime kaudelta näytti olevan jengissä mukana.. Vinny Simpson nimittäin Jytkytti poikien kanssa toimistolla, liekö siinä meidän tuleva ykköstykki keväälle.. Lasa ottanut puhelun ja kertonut Vinnylle, että "hey dude- we need u here now".. Ja leipomon tytötkin oli taas innostuneet, kun oli kuulleet että kaveri palaa takaisin! Jytkyttää!
 
Viestejä
57
Ja leipomon tytötkin oli taas innostuneet, kun oli kuulleet että kaveri palaa takaisin!
Siellä teidän leipomolla on kyllä mielenkiintoiset tytöt :oops: Noh, eiköhän tytöillä kastu pöksyt jos Vincent tulee taas morjestamaan leipomolle pitkän odottelun jälkeen ;)
 
Viestejä
273
Jotenkin en enää pysty asioimaan tuolla leipomolla miettimättä näitä foorumin juttuja. :D

Se on jännää miten jotkut asiat iskoistuu alitajuntaan kun niitä tarpeeksi kuulee, vähän pohjoiskorealaisen pedagogiikan tapaan.
 
Viestejä
332
Onko paniikkinappuloita paineltu kovasti, onko Heinosen tytöt kertoneet huhuja?? Tulevat 4 matsia ennen taukoa Ura, Kouvot, Lahti ja KTP. Isot pisteet jaossa noissa, 3 pitäisi pystyä voittamaan, mielellään kaikki, mutta ei kyllä uskoa oikein löydy. Anyway, loppurunkosarjaa silmälläpitäen isot pelit. Mielestäni myös Stenin ns viimeinen näytönpaikka pitäisi olla nuo pelit.
Stenin viimeisen näytön paikan olisi pitänyt olla jo ajat sitten. Kyllä tuote Kataja Basket on tietoisesti päätetty raiskata ihan perusteellisesti, ja Sten saa jatkaa seurajohdon siunauksella vaikka vuosikymmenen lisää.

Ainut toivo on että sponsorit ilmoittavat rahoituksen päättyvän, jos meno ei muutu.
 
Viestejä
446
Tiistaina taas Jytkytellään Areenalla, on pojat ottaneet kunnon reeniviikon tässä nyt alle, hieronnat ja kaikki on kuulema olleet oikein viimeisen päälle, niin pitäis paikat olla aika vetreinä ti. heti alusta asti ;) Myös intialaista päähierontaa kaiken muun ohella on pojat kuulema saaneet, niin kiertää veri sitten päänupissakin, niskat on rusahtaneet kuulema hierojan pöydällä tunnin sisällä n.100 kertaa, Iso Mörkö oli ollu lähellä pyörtyä kun oli veri alkanu kiertämään oikein kunnolla.. ;)

Sitten on kuulema jääkylpyjäkin otettu, pojat on käyneet nimittäin jääkarhujen avannossa, suoraan saunasta aivan ilkosillaan pulahtaneet veteen.. Oli la. iltana koko paikka ollu varattuna yksityiskäyttöön joukkueelle, siellä jytkyteltiin oikein kunnolla myös saunan lauteilla kuulema.. Ohikulkeneet koiranulkoiluttaja-tyttöset oli aivan jähmettyneet kattomaan sitä menoa, mikä pojilla oli kun niin innoissaan suorastaan juoksivat saunasta avantoon.. Morris oli ollu niin innoissaan, että oli kuulema hyppänny kunnon ponnistuksella suoraan avantoon.. Ja Kyllä, myös Vinny Simpson oli paikalla mukana jytkyttämässä poikien kanssa, ja olivat kuulema ottaneet Mulliseen yhteyttä netin kautta, mullinen oli sieltä lämpimästä käskenyt lähettää oikein mojovat terveiset leipomon ihanille tyttösille ;) Lupasi tulla ensi kaudella takaisin, on niin ikävä kuulema ollut.. nimittäin sitä parasta paikallista, mitä ei mistään muualta saa ;)

Mutta tiistainahan sitä sitten taas paukutellaan menemään, pojat tänään lepäilee ja huomenna on ohjelmassa taktiikkapalaveri, miten ti aletaan jytkytellä! Kairataan!.. Ai niin.. On -20 luvannu huomiseksi, niin kuulema Rätli on vaatinut ainakin limusiinikyytiä hallille, ja GM oli tähän lupautunut ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös