Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
19 080
Kun Vilppaalla on KKK eli Kantonen, Kivimäki ja Kolmanni, niin pojathan kolmosillaan upottavat Katajan totaalisesti. Katajalla ei ole vastaavia kentälle laittaa.

Ei onnistu vaparit, ei vapaat leijapit eikä onnistu kyllä mikään muukaan. Ja kun pistellään ne jalat sivurajojen ulkopuolelle eikä puolustus pidä lainkaan, niin ollaankin ihan siedettävissä lukemissa niihin nähden.

Vielä kun pari kaveria törttöilee fillarilla kupit ja sairastuvalle, niin kohta saavat kysellä Hektuuria täyttömieheksi....Waltterssi voisi ollakin seuraava listalla. Niin huono on tänäänkin ollut, että tuskin puuttumista huomaisi. Toki Vanttaja on vieläkin mitäänsanomattomampi. Ei ollut kummoinen Huolilakaan, mutta ihan ikävä häntäkin on....

Eihän tästä kukaan tervejärkinen voittoa odottanut, mutta odottaisi edes siedettävää tappiota ja kunnollista taisteluilmettä.

Vaan kun ei niin ei sitten.
 
Viestejä
523
Ihan jokaiselle mahtaa olla tiedossa montako pistettä voitosta saa ja myös se että tappiosta pisteitä ei tule. Ja tuskinpa voi mitenkään perustellusti olettaa että kukaan koripalloa seuraava ihminen olisi sitä mieltä että yleensä joka joukkueelle väistämättä tuleva huono joukkueen poissaolotilanne antaisi syytä poiketa em. pisteiden määräytymistavasta. Mutta jos nyt tälleen omalla ymmärrykselläni tuota selvästikin nopeasti heitettyä kommenttia tulkitsen, niin kun pelataan 1. raskaasti vajaalla joukkueella 2. kovaa / ehkä tällä hetkellä liigan kovinta joukkuetta vastaan 3. vieraspeliä, niin ei varmaankaan monella ole ollut suuria odotuksia siitä että Kataja kairaisi nyt voiton. Eikä näistä lähtökohdista saadusta lopputuloksesta voi ihan mahdottomia päätellä kummankaan joukkueen suorituskyvystä normaalimmassa tilanteessa.
Relaa vähän se on vain koripalloa ;)
 
Viestejä
5 940
Onko se Herralakin pyörällä kaatunut?? Jos on niin itku tässä tulee.
 
Viestejä
97
Paniikkinappula on kauhajoella ja Salossa jo nyt. Jumaliste, salossakin parasta aikaa maa järisee kun länsi-siperian vieraat tulee huomenna kylään.. Vetelät on housussa salon pojilla, valmentajista puhumattakaan, jo nyt vaikka matsi vasta huomenna. Varmasta lähteestä kuulin, että huomenna on katajan nakkibussin perässä juhta- merkkkinen peräkärry, jossa tulee yllätyksiä salolaisille. Kärry on täyteen lastatattu.. ;) On siellä paikallista giniäkin ja leipomon munkkeja, mutta muutakin paikallista ja reippaasti.. Tuoksuu ihan salosta kauahajoelle asti ;)

Ai että, kyllä tässä jumaliste Jytkyttää siihen malliin että alkaa tiiletkin tippua seinistä, kun ajatteleekin huomista ;) Erwini huomenna kehiin, iskee Omarin ja Waltterin kanssa järkyttävät teholukemat! I Do ja koko muukin joukkue jatkaa samanlaista liitoa kun keskiviikkona!

Tokihan vilpas on suosikki kotonaan, mutta kun Katajalla jytkyttää, niin mikään ei pysäytä.. ja kun lisätään vielä, että suosikin paineita ei ole (kun salolla,jota eivät kestä ;) ), niin eiköhän sieltä vierasvoitto Jyrähdä samalla tavalla kun aamulla pöntöllä käydessä.. Ulkohuussiin ei näin talvella kehtaa lähteä..

Leipomon tytöt muuten lupas järjestää kaikenlaista yllätystä seuraavaan kotipeliin, jos voitto salosta jytkytetään.. ;)
Kylläpä jytkyttää TODELLA kovin 32 pisteen edestä!
 
Viestejä
5 940
Jokohan tuon Jupen voisi pistää pois, ei tunnu saavan parasta irti ainakaan Korisliigassa. Sori mutta näin se on.
 
Viestejä
19 080
Olinko näkevinäni, että Alanen, vai kuka se oli, käveli vielä aika vaikeasti keppien kanssa? Jos niin, niin eipä taida vielä joululahjaa Kataja saada hänestä....

Mutta on nää JoJot ja Aidoot kovia pompottamaan palloa itsekseen. Kai se Valmennuksen pelikirjaan kuuluu sekin? No kenellekäs sen antaa, kun kukaan ei viitsi liikkua vapaisiin paikkoihin.

Waltterssilta ja Vanttajalta ei löydy vastustajan korin alla oikein mitään sellaista liikettä, joilla vastustajaa vietäisiin yhtään kahville. Mutta tasoittaakseen tilanteen, sitä liikettä ei löydy omankaan korin alla, millä aiheutettaisiin vastustajalle vaikeuksia. Puolustus ei pidä, niin kuin ei kellään muullakaan tänään pelanneista.

Peli on edelleenkin tyydyttävän ja naurettavan välimaastossa.

Kun Morris Cooper saa peliluvan ja Rätli ja Herrala palaavat, Alasesta nyt puhumattakaan, niin Jojon voisi laittaa penkkikalleksi. Samoin Aidoon. Antaa vaan Mervolan ja Herralan sitä palloa pomputtaa puolenkentän yli ja sitten vain pallo Cooperin, Rätlin tai Kalhuunin käsiin, niin kolkit onkin kohta ilmassa. Ainakin ilmassa siis.....Se lukee varmasti Steenin pelikirjassa?

Alanenhan tuskin, jos ja kun milloin palaa, ei uskaltane enää ajaa, kun pelkää uutta loukkaantumista. Ja muita ajamiseen osaajia tai edes halukkaita siellä on rajoitetusti. Joten Aapelikin alkaa kolkkeja roiskimaan.

Mutta ei mittään hättää. Keväällä kun ollaan Europelien väsyt....eikun karkaisemia, niin sitten kyllä alkaa oikeasti jytkyttämään ja puksettakin kuulua Joensuun rautatieasemalta päin....

Niinhän sitä sanotaan, että nämä on vaan niitä höntsäpelejä. Kun ne tosipelit alkaa, niin sitten näytetään närhen värkit ja muutkin kepposet ja konstit. Pitää vain juuri ja juuri pitää huolta siitä, että päästään sinne pleikkariviivan yläpuolelle. Nythän ei näillä näytöillä olla muuta kuin valumassa sen alapuolelle.

Mutta kohta alkaakin paukkumaan. Viimeistään vuoden vaihteessa, jollei aikaisemmin....
 
Viestejä
955
Täytyy nostaa tuo parhaan pelaajan palkitseminen. Yllätys valinta ja ansaitusti sai komeat aploodit yleisöltä. Hienoa pelisilmää otteluisännältä ja GM Jokiselta valita oikeasti Katajan pirtein ilmestys. Eikä pelkästään statsien(pisteiden) perusteella.
 
Viestejä
115
Tämä on Katajan taso korisliigassa. Pitäisikö jytkytyksen sijaan alkaa puhumaan jupetuksesta. Niin paljon riemua ja ihmetystä herättää se, että Juppe Steeni saa katajaa valmentaa vähintään kaksi kautta.

Asiastahan voisi tehdä vaikka biisin: ”Kahden kauden Juppe, kahden kauden Juppe, kahden kauden Juppe. Tulkkaa kahtoo!"
 
Viestejä
171
Ei tästä tappiosta voi joukkuetta syyttää. Seurajohtoa voi. Koripallojoukkueesta on yleensä 2 miestä loukkaantuneena ja kahta sarjaa pelatessa pitäisi varautua 3-4 miehen poissaoloon/ lepuutukseen.
 
Viestejä
707
Täytyy nostaa tuo parhaan pelaajan palkitseminen. Yllätys valinta ja ansaitusti sai komeat aploodit yleisöltä. Hienoa pelisilmää otteluisännältä ja GM Jokiselta valita oikeasti Katajan pirtein ilmestys. Eikä pelkästään statsien(pisteiden) perusteella.
Tästä aplodit, peukutukset ja henkiset pisteet ottelun isännistölle! Todellakin upeaa pelisilmää ja viisautta.

Joensuussahan parhaat pelaajat valitaan aina suoraan sen perusteella mitä tulostaululla lukee.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös