Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
2 089
Vanttajalta hieno peli.Heti alussa onnistuneet korit oletettavasti nostivat itseluottamuksen uusiin sfääreihin.Lisää samanlaista jatkossa.
Tuomarit hoitivat hommansa asiallisesti ilman pomottelua ja peliä sotkematta.




Tuomarit olivat hyviä! Vanttaja maaginen, Herrala hyvä taas kerran.

Mestaruudelta näyttää, komppaan Karjalaisen Petri Siitosta. Nyt ei tätä junaa pysäytä mikään.
 
Viestejä
36
Tuomarit olivat hyviä! Vanttaja maaginen, Herrala hyvä taas kerran.

Mestaruudelta näyttää, komppaan Karjalaisen Petri Siitosta. Nyt ei tätä junaa pysäytä mikään.
Voi teitä tuuliviirejä. Yksi voitto ja nyt kompataan ja jytkytetään. Pari tappiota ja sitten taas sama levy: Sten on miellyttävä ihminen, mutta heti kortistoon, Vanttaja väärässä sarjassa... Jenkit kaikki vaihtoon. Ihmismieli on ihmeellinen.
 
Viestejä
19 541
Joo. Voi meitä surkeita ihmismieliä. Ollaan me huonoja. Onneksi on olemassa yksi, jolla loistaa sädekehä päänsä päällä. Parannuksen tehnyt entinen Katajan mollaaja ja nykyinen sorateiden ritari.

Ehkäpä Ylläpidon olisi aika puuttua asiaan? Kai täällä pienemmistäkin henkilökohtaisuuksiin menemisistä on kavereita jäähylle pistetty. Alka tuo sama jankutus olla jo tosi säälittävää.

Kai täällä saa pelejä, pelaajia ja valmennuksia arvioida pelien jälkeen haluamallaan ja näkemällään tavalla. Sitä vartenhan kpcomi on olemassa. Antaa mieleistään kritiikkiä tai kehua ja analysoida. Vai pitäisikö täällä alkaa yhden Enon miehen pillin mukaan tanssimaan.... ja olla kuin kusi sukassa hiljaa joka pelin jälkeen tai vaan kehua, vaikka ei mitään syytä siihen olisikaan? Miksi kukaan enää sitten täällä kpcomisa haluaisi käydä, jos oltaisiin kuin Pohjois-Koreassa. Kaikki taputtaisi, hymyilisi ja samaa mieltä oltaisiin..... meni miten meni.

Minkähän " Huonomaineisen " nimen tässä seuravaksi saa? Kun on jo oltu Räikkö-Räähkiä, Kapykaartilaisia, Tuuliviirejä ja ties mitä Ryhmänpettureita?

Sinänsä on outoa, ettei enon mies itse tee mitään arvioita peleistä ja pelaajista eikä valmennuksesta, vaan keskittyy vaan muiden kirjoittajien mielipiteiden mollaamisen. Ja ikään kuin nostaa itsensä meidän muiden yläpuolelle oikeamielisyydellään.

Mutta varmaa on, jos taas tulee Katajalta surkeita pelejä, kurittomuutta, hermojen menettämisiä, omien tilastoiden tehtailua ja siten joukkuepelin unohtamisia, huonoa puolustusta, heikkoa valmennusta ynnä muuta sellaista, niin kehuminen kääntyy taas toiseen suuntaan. Niin ainakin minulta kuin arvattavasti monelta muultakin.

Eri asia olisi, jos pelit pelattaisiin suljettuina tilaisuuksina katsojilta piilossa eikä niitä missään medioissakaan käsiteltäisi, niin sittenhan ne ei kenellekään muille kuuluisi. Kun eivät näkyisikään.....Mutta niin pitkään, kun pelit tuodaan yleisön näkyville ja hankitaan sponsorirahaa ja lipputuloja katsojilta, niin niin kauan saa myös niitä yleisesti analysoida.

Nykyisin lähes kaikki pelaajat on ammattilaisia ja työsuhteessa. Eihän missään työpaikassakan kehuta tai päätä silitetä, jos ollaan huonosti työtehtävät suoritettu tai pahasti mokattu. Sanomista kyllä tulee ja jopa potkut.
 
Viestejä
2 858
Mestaruusjuna sen kun Jytkyttää ja puksuttaa, on raiteillaan täysin! Jytkytetään! Samanlaista lisää, tässähän tuoksahtaa 5 voiton putki hiljalleen, seuraavat 4 pitää hoitaa niin oikein kairaamalla! Eilen muuten leipomon tytötkin suli täysin katsomossa, pyöri ihan pöksyt jaloissa kun kataja parketilla jytkytti!

Kaupungin parhaalla lihatiskillä tuli kuultua tuossa, että pojat on saunoneet oikein urakalla ja vihtoneet tuoreella vihdalla toisiaan ja tyttösiä lauteilla siihen malliin, että kaikki loput pelit voitetaan ja Jytkytetään oikein kunnolla, niin hivelevällä pelillä että se hurmaa koko suomen kansan. Valmennuskin saanut lauteilla osansa, ja kekiltä oli tullu kaikenlisäksi vielä saunajuomiin pikkusen extradroppia, että pojat jaksaa loppukauden ;) Iso Mörkö oli melkein pyörtynyt saunan lauteille, niin oli ollu kovat löylyt, ja monta tuntia vielä.

Jytkytellään pojat, ja tyttöset.. ;)
 
Viestejä
19 541
Nyt oli kyllä jytky illan pelin ennakossa. Kenenkään kohdalla ei ollut mitään GTD-rosentteja.....

No eiköhän joku sentään alkuverryttelyssä venäytä selkänsä tai nilkka mene...? Ja voihan se kuumetautikin iskeä jollekin taas?

Pessimisti ei pety.
 
Viestejä
6 198
Back to business! Ukissa tänään ja toivotaan, että hyvä vire saataisiin nyt myös vieraspeliin siirrettyä. Voittaahan tämä pitäisi, mutta...
 
Viestejä
4 061
Hieno maanantai! Korihait-Kataja, nyt ollaan jytkyyden ytimessä. Ja studiossakin ollaan vireessä, kuten aina. ;)
 
Viestejä
19 541
Löysää, löysää. Jojo ei meinannut taaskaan herätä lainkaan. Eka jakso täysin unessa hyökkäyksessä. Morris myös, lukuunottamatta alun kaksi kolkkia.

Ojala, Vanttaja ja Leppänen eivät tehneet mittään......

Onneksi on Rätli. Herralalla taas hyvät +/- lukemat.

Sitä vaan ihmettelen, miksi Pehmo ei saa levypalloja?

Onneksi vastustajakaan ei ole mitään ihmeitä vielä esittänyt. Mahdollisuus on voittoon, mutta vannomatta paras.....
 
Viestejä
2 089
Jos Katajan ns menestys on Alasesta kiinni niin...

Surkeaa laahustamista.

Ja Katajan peli surkeaa taaperrusta sarjajumboa vastaan.
 
Viestejä
6 198
Voitto jos tulee niin oikeastaan ainut hyvä asia. On onni että näin heikko joukkue vastassa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös