Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
2 089
Menet muina miehinä lippujonoon ja ostat irtolipun




Niin, sen vois vaikka antaa sit jollekulle mut kun ei matseihin viiti tällasta touhuu kukaan mennä kattoon ees ilmatteeks.

No, eiköhän viimestään keskiviikon Karjalaisessa oo Stenin haastattelu jossa valtakunnassa on kaikki hyvin.

Ja kuullaan kuinka jonkun serkulla oli flunssa joka vaikutti joukkueen peliin mentaalipuolella.

Ja kuinka itseasiassa lähes kaikki oli kipeinä ja ne vaarin housut.
 
Viestejä
380
Herrala sanoi puoliaikahaastattelussa pelaavansa divaripuolustusta vastaan :)

Stenin valmentama joukko ei kuitenkaan pärjännyt divari porukalle. TÖRMÄLÄ olisiko aika toimia?

Katajalla valmentaja divari tasoa, niin myös Elisa viihde sport lähetysten selostaja kuin myös toiminnanjohtaja. Sponsoreille rahan haaskausta sijoittaa rahansa ala-arvoiseen organisaatioon.
 
Viestejä
19 541
Joo. Kehutaanpas, kuten kunnon kannustajan kuuluukin.. Parhaansahan Kataja yritti, mutta sekään ei näköjään liigan heikointa joukkuetta vastaan riittänyt mihinkään.

En tiedä, mitä selityksiä Stenillä taas on, mutta kai ne löytyy.

Ei oltu oikein valmiina toisella puolikkaalla. Väsytti. Eihän sitä jaksa vapareitakaan sisään heittää. Niin ja ainahan kannattaa se teku ottaa. Sehän kuuluu Katajan jokaiseen peliin.

Joku Ventoniemi vie Katajaa kuin perunankuoriämpäriä.

Otetaan ensin 15 pinnan keula ja sitten suletaan kuin tämän talven lumet kesken kaiken. Kataja jumittui jälleen kerran aivan täysin.

Mitä tekee Ojala ja Vanttaja. Samulilta yksi munkkipeli ja sitten taas sitä samaa vanhaa....

Morris eniten miinuksella ja Alanen toiseksi eniten. Leppänen unohdettiin taas koirankoppiin. Antaisi Steeni edes Pihlamäelle paikan näyttää. Eihän se näitä muita huonompikaan voi olla.

Enää tuo Katajan pelaaminen ei edes ota päähänkään, eikä otsasuonta pullista. Naurattaa kyllä. Minkäänlaisiin muutoksiin ei kuitenkaan lähdetä, kuten muut joukkueet näyttävät tekevän. Siellä vaihdetaan jenkuloita parempiin, mutta Katajassa vain katsotaan. Keväällähän kaikki katukoripalloilijat oppivat kunnon korista pelaamaan ja otetaan mestaruus.

Toisaalta niin minä Räikkö-Räähkä voin kyllä ottaa syyn tästäkin tappiosta itselleni. Olen auttanut niin paljon muita joukkueita kommenteillani. Ja Hektuuri on myös yhtä syyllinen....

Onnea Haille kuitenkin! Ansaitsitte voittonne.
 
Viestejä
22
Hyvä jumala mitä touhua. Törmälä ja ynnä muuta eivät tee mitään kunnes broman/muut sponsorit kehottaa. Sitä odotellessa jatketaan samalla selänpesu kerholla kevääseen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös