Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
356
On tuossa pelissä tietysti jotain positiivista. Odomes on hyvä hankinta ja Fayne ja Walton väläyttelee. Erityisesti Niko Mattilan peliesitys miellyttää, jos vertaa KTP peliin. Mervola jatkaa rohkeita otteitaan. Nuolivirta tsemppaa. Taistelee levypalloista, ehkä asteen verran paremmin kuin Vanttaja.

Kunhan Jammun käsi lämpee ja joku Walters mörkö saadaan korin alle, niin hyvältä näyttää.

Klassisesti katajalla on a. hyvät jenkit tai b. Suomalaisia tasokkaita pelaajia ja Daniel hyppy Bejaranoja.

Potentiaalia olisi nyt. Tehkää nyt Katajan johto fiksu hankinta. Kiitos.
 
Viestejä
356
1)Jos korisliigassa olisi kolme erää Kataja voisi voittaa nämä.

2)Jos Katajalla olisi puolustuspäätä niin Pyrintö iskisi 100p samalla kun kaverit kastovat vierestä.

Potentiaalia, jytkyaalia..

Edit. minun mvp valinta Katajan päästä: N. Mattila.
 
Viestejä
1 374
Vituttaa olla hyvä häviäjä. No nyt äkkiä se jenkki kehiin. Hidasta on ollut Peten toiminta. 10 päivän karenssi tulee joka tapauksessa. Kuukausi olisi ollut jo aikaa hankkia.
 
Viestejä
356
Vituttaa olla hyvä häviäjä. No nyt äkkiä se jenkki kehiin. Hidasta on ollut Peten toiminta. 10 päivän karenssi tulee joka tapauksessa. Kuukausi olisi ollut jo aikaa hankkia.
Ensi kuusta alkaen kaksi negatiivista testiä ja 72h voisi riittää..
 
Viestejä
19 112
Kyllä se vaan on paskaa katottavaa. Varmaan kymmenkunta menetystä, kun jalat ei pysy kentällä....W ja W molemmat -15....

Menetykset sentään voitettiin 20-13....

Mites sarjassa käy sen " tasaisen vauhdin taulukon " mukaan...?

Ja A-katsomossakin oli jopa 50 henkeä todistamassa tätä juhlaa.
 
Viestejä
1 943
Katajan puolustus oli kyllä surkeaa!! 106 pistettä vastustajalle on aivan liikaa!! Joo Pyrintö heitti hyvin kolmosia mut liikaa oli tilaa heittää. Mattila oli tosi hyvä samoin Fayne. Walton upotti jonkun kolmosen mut heitti myös paljon ohi. Vituttaa tappio. Nyt juon kossua
 
Viestejä
5 975
Kyllä ketuttaa, kaksi tappiota joista ois voitu voittaa jopa kumpikin.. Nyt otan paukun!
 
Viestejä
645
Nyt iso Mörkö korin alle ja vikkelään, niin alkaa areenan parkettikin kulua.. ja alanen kehiin niin paukutellaan! puks.. ;)
 
Viestejä
950
Tulipa taas katkera tappio!

Todella myönteinen asia oli kuitenkin Katajan ottelutapahtuman uudistus, jossa pystyi osallistumaan arvontoihin, tietovisaan, ilmeisesti myös taukokilpailijat valittiin tämän sovelluksen (nettiosoitteen) avulla ja myös ottelun lopussa oli ilmeisesti paras Kataja-pelaajaäänestys käynnissä, ainakin olin kuulevinani, että Phil Fayne valittiin parhaaksi. Pieni ongelma tässä sovelluksessa kuitenkin oli se, että ainakin allekirjoittaneen puhelimessa tekstikenttä tyhjeni itsestään ennen kuin kuin kerkesi syöttää riittävästi tietoja esimerkiksi tietovisaan. Joten tuo asia kun saadaan kuntoon niin vaikuttaa todella hyvältä uudistukselta.
 
Viestejä
19 112
Pelejä voi hävitä monella tavalla. Yksi tapa, jota eilen Kataja käytti menestyksekkäästi, oli ne rajojen yliastumiset.....Vielä nekin käsittäisi, jos niitä tulisi esimerkiksi yksi per peli.....

Ja taas eilen Katajan takamiehet olivat vaikeuksissa jo pallon ylöstuonnissa. Varsinkin, kun vastustajat näyttävän huomanneen, että kannattaa jatkuvasti tuplata.
 
Viestejä
118
Kyllä tässä on aihetta vain iloon ja kiitokseen. Ja jos jotain ikävää on ilmoilla, niin ne on valtavamääräiset loukkaantumiset ja jenkkien puute. Niitäkun ei muilla menestyvillä seuroilla ole nyt eikä kolmeen viimeiseen kauteen ollut. Ainakaan valmennuksessa ja seurajohdossa ei ole moitittavaa. Varmuudella myös pääsponsorit on tekemisiin kaikinpuolin tyytyväisiä! Näillä mennään! Ja mikäs mennessä, kun peli on valmista kuin Itärata.

Kiitos Kataja tästä kaudesta!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös