Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
1 831
Mäkkallumi ja etenkin Antti Kanervo. Siinäpä ne. No ei se Kanervollakaan ihan jokapäiväistä ole tämmöiset heittopäivät, mutta tietenkin tänään se piti olla.
Juu, tämä Robocop on kyllä aivan mainio noilla vahvuuksillaan. Tähän liigaan.
 
Viestejä
206
Sarjakärki voitti kahdeksannen huippuheittopäivänä vain pisteellä vieraissa. Silti hyviä elementtejä myös Seagullsin pelissä.
 
Viestejä
19 300
Ne vaan on jotkut asiat aina ratkaisevia. Mattilan ja Alasen helpohkot menetykset. Outo teku. Vapaaheitot. Pari helppoa nostoa korin alta ohi. Kanervon puolustaminen. Onhan niitä....

Juuri mitään ei myös tuo Walton Katajalle. No tänään sentään urheasti taistellen kokonainen piste.....

Ei tässä voi sanoa , vaikka kohtuullisen hyvällä pelillä hävitäänkin, että hymynaamaa voisi suuremmin näyttää.

Mutta oikea joukkue voitti taaskin. Siis parempi. Eipä sille mitään voi.
 
Viestejä
1 278
Voi luoja kuinka ratkaisevaksi tuo täysin käsittämätön teknisen virheen tuomio muodostui.
Tuliko se oikeasti vain siitä että pakeni tilanteesta juoksemalla. Aika heiveröinen peruste tekulle tuo. Kai aika selvä juttu että harmittaa virhe tuossa kohtaa ja saa sitä kai nyt jotenkin harmistumista purkaa. Eihän se suoranaisesti kohdistunut tuomariin vaan hyvinkin vahvasti pois tuomarista... :rolleyes:
 
Viestejä
206
En laittais ainakaan vielä. Puolustaa hyvin, vaikuttaa hyvältä joukkuepelaajalta ja tuo heittouhkaa. Nyt on laaja materiaali eikä kaikkien tarvitse joka ilta takoa pisteitä.

Sen sijaan Faynen puolustuksen tason riittämisestä en ole vakuuttunut. Onneksi nyt saa Sempleltä tukea korin alle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös