Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
803
Eihän näistä someavautumisista pitäisi mieltään pahoittaa, mutta...

Mutta jos Katajan organisaatiossa aiemmin työskennellyt alkaa arvostelemaan kaikkein vannoutuneimman fanin kirjoituksia toisella alustalla, aika pahasti ollaan metsässä, tai korokkeella. Samassa tilanteessa itsellä saattaisi jäädä rummut kotiin lopullisesti. Ja luottotoimittaja hymistelee vieressä... Kai tässä maailmassa tämäkin piti vielä nähdä.

Ilmainen vinkki: käsi virheen merkiksi ylös ja nöyrä anteeksipyyntö.
 
Viestejä
889
Mikä juttu? Avatkaas vähän

Tuo Jarkko se vaan aina ottaa itteensä näistä foorumin jutuista. Luulisi olevan raskasta aina vaan jäädä hautomaan mielessä sellaisia kommentteja, jotka aiheuttaa hapanta mieltä. Lukisi nyt samaan syssyyn ne muutkin.

Sitä paitsi Katajan ketju on vuodesta toiseen koko palstan aktiivisin tai ainakin kärkipäässä. Täällä eletään tunteella mukana ja kaikki mielipiteet saavat kukkia. :)
 
Viestejä
1 455
Niin, onhan täällä sitä toistakin ääripäätä, jotka joka voiton jälkeen rupeavat toria mestaruusjuhliin varaamaan. Ylireagointi ns "kuuluu asiaan".

Vaikka tässä jatkossa rämmittäisiinkin, aika mahdoton olisi valmentajan vaihto kahdestakin syystä: ketä vaihtoehtoja olisi kotimaassa käytettävissä tilalle ja lisäbudjetti (niin sille erotetullekin pitää palkka maksaa) pitäisi jostakin kaivaa. Ja jos olisi lisäbudjettia, käyttäisikö sen sittenkin mieluummin jenkkiosaston päivittämiseen...
 
Viestejä
125
Jyri Lehtonen on ”vapaana”. Hyvällä valmentajalla tämä joukkue pelaisi mestaruudesta. Todennäköisesti Peten annetaan pari kautta yrittää olla hyvä valmentaja. Vilpittömästi toivon, että yritys onnistuu...
 
Viestejä
889
Kyllä Petestä hyvä valmentaja tulee. Sillä on funtsauskykyä. Tekusaldokin Katajan valmentajaksi maltillinen.

Mutta jos pitää joku onnistuminen erityisesti nostaa niin joukkueen kasaus mennyt aika hyvinkin nappiin. Ei ollut mikään itsestäänselvyys edes kokeneella Gibsonilla.

editti. Ja jos / kun tulee oikein hyväksi valmentajaksi, voi hänestä olla Katajalle pitkäaikainen ilo.
 
Viestejä
19 300
Siromaan ei pitäisi lukea kpcomia laisinkaan, kun kerran pää ei kestä sitä, että yhtään arvostellaan Katajaa.

Sitä paitsi tämä kpcomi on muutenkin sellainen foorumi, että tänne kirjoittelevat elävät yleensä tunteella ja sen hetkisessä ajassa.

Toki varmasti joku kirjoittaa ihan vakavissaankin, mutta suurimmaksi osaksi näitä kirjoituksia pitää katsella lähes aina jonkinväristen lasien takaa tai ainakin suhtautua enempi huumorilla kuin tiukkapipoisella vakavuudella.

Ja onhan Suomessa semmoinenkin kuin sananvapaus muistaakseni olemassa. Ja omat mielipiteet on ihan sallittua esittää. Toki sama vapaus on Siromaallakin. Eri asia on sitten, missä asemassa jossakin organisaatiossa niitä vapauksiaan käyttää.....ja miten vakavissaan.

Tavallisen katsojan ominaisuudessa kun joku kirjoittelee, pitää kaikkien niitä kirjoituksia lukevien olla melkoinen suodatin päällä, eikä provosoitua tyhjän päiten.
 
Viestejä
1 438
Kyllä se Jarkko-poika vaan lukee. Nyt Joe hyökkäyksen kohteena twitterissä

"Jotenkin söpöä että nimim. "Joen suu" ilmestyy aina tietyllä hetkellä kpcomiin naulaamaan "miten asiat ovat". Mitä tulee minuun on jotenkin aikaan sopivaa että tulkitaan minun loukkaantuvan siitä mitä siellä kirjoitellaan. Katajan "heikosta pelistä" kyselin - ilmeisen turhaan. "

EI vain Jake ymmärrä, että tätä taistoa hän ei voi voittaa. Ihan seurankin puolesta toivoisin, että älyäisi lopettaa.
 
Viestejä
889
Minusta on jotenkin söpöä että Jarkko käy twitterissä yksinpuhelua kpcomissa lukemistaan kirjoituksista. Ei kyllä itselleni tulisi mieleen mennä twitteriin mäkättämään eri keskustelupalstoilta lukemistani, tietenkin erehtymättömässä älyssäni hölmöiksi kokemistani, kommenteista. "Nimimerkki kampiakseli69 haukkui Nissan Cedric -84 dieselkonetta laiskaksi, no eipä kyllä taida mitään tietää millaisia sen ajan dieselit oli, ei niitä voi nykyisiin verrata".

Vaikka kyllähän se joskus onkin turhauttavaa, miten hölmö muu maailma osaakin olla.

Nämä keskustelupalstoilla kävijät vieläpä nyt ovat ihan tavallisia sukankuluttajia, ei mitään suuria mielipidevaikuttajia tai julkisuuden henkilöitä. Taviksia vaan joilla nyt on joku mielipide jostain asiasta.

No toiset twiittailee pääministerin tai Trumpin tekemisistä, toiset sitten pienen suomalaisen keskustelupalstan nimimerkkien sanomisista. Yhtä tyhjän kanssa kumminkin päin toki.
 
Viestejä
458
Ahaa sellainen keissi. Minä en ainakaan tiedä kuka tämä Sironmaa on. Nimi ei sano mitään? Olen vaan kuullut, että hän on joku jolla on twitterissä paljon asiaa tästä palstasta. Kuitenkin, kaveri chillaa vähän ;)

Heralle pohdittavaa, vaikka seuraaviin twiitteihin:
Tavallinen Kataja fani on vaativa. Seura itse asettaa kovat tavoitteet ja fanitkin ovat tottuneet maistamaan voiton hedelmää. Jos peli ei kulje, annan siitä palautetta. Se ei tarkoita, ettenkö olisi Katajan puolella tai fanittaisi sitä. Jos lapseni vetää kissaa hänästä, sanon kyllä: hei tuo ei ole kovin hyvä juttu. Ens kerralla paremmin.

Se on kurjaa jos Lasipalatsi särkyy aina kun antaa negatiivisen kommentin pelin kulusta. Fakta on se, että tolla nipulla odotan tulosta. On syytäkin, parhaat kotimaiset sitten Rannikon. Pelissä eläminen on osa lajia. Tunteet on ihan normaalia, jopa täällä susirajalla.

Se, että häviäminen ärsyttää ja suututtaa on minusta ihan yhtä fanittamista kuin riemu ja ilo silloin kun joukkue voittaa.

Ja miksi Sironmaa meitä torut? Me sentään seuraamme lähes joka pelin ja tuodaan Katajalle rahaa kassaan. Ei ole meidän syy, että lehtereet ovat tyhjiä Koronan takia.

Kyllä, fani osaa haukkua ja kannustaa. Fani ei ole kokoajan leilei kaulassa laulamassa, paitsi tietysti jos fanittaa esim. Korihaita, joille se hieno juttu on korisliiga. Tai Jippo, mulle riittää sarjassa säilyminen. Mutta, Katajan kohdalla odotan aina voittoa Korisliigassa ;)
 
Viestejä
1 999
Tänään Kataja saa vastaansa sarjakärki Seagullsin joka ei ole vielä hävinnyt peliäkään joten vastus on kovin mahdollinen ja Katajan pitää pystyä pelaamaan kauden paras peli että Seagulls kaatuu.

Seagulls on ollut vakuuttava. Seagullsilla on kokenut kotimainen osasto ja sitten nuori Besselink joten laatua löytyy. Kanervo on edelleen yksi sarjan parhaista heittäjistä, Kotti on yhä yksi sarjan parhaita senttereitä ja sitten vielä korisliiga konkari Timi Heinonen joka osaa heittää ja on hyvä puolustaja sekä Susijengin monivuotinen kapteeni Huff joka on monipuolinen. Siihen vielä sit 4 jenkkiä joista Mccullum ja Martin ovat olleet vakuuttavia. Sarjan paras joukkue ehdottomasti.

Kataja saa todennäköisesti parhaan kokoonpanon kun ilmeisesti Mattila pelaa. Katajan jenkeistä on paljon ollut puhetta. Oma arvio että Fayne on yksi sarjan parhaita senttereitä. Fayne tekee hyvin pisteitä ja ottaa levypalloja ja on hänen puolustus ollut hyvää kokonaisuudessaan. Odomes on olut myös tehokas ja Semple on ollut erityisen hyvä levypalloissa missä on Kataja ollut heikko. Walton on jenkeistä heikoin mut toki millään joukkueella ei taida kaikki 4 jenkkiä olla vahvistuksias. Kotimaisista Alanen ja Mervola väläyttelee mut tasaisuutta tarvitaan. Wilson on joukkueen tärkein pelaaja. Wilsonin kanssa Katajan hyökkäys on monipuolista ja onhan Wilson edelleen hyvä skoraaja ja puolustaja. Mattilab on hyvä heittäjä ja puolustaja. Toivon että Niko pysyy ehjänä.

Tänään Kataja aiheuttaa Seagullsille avaustappion. Kataja tulee puolustamaan Seagullsin ahtaalle ja levypallot jää Katajalle ja sit kolkit uppoaa niin odotettavissa on selkeä kotivoitto. Toki tuo on oma toiveeni joten ei yllätä jos Seagulls jatkaa voittoputkeaan
 
Viestejä
19 300
Hyvin on Kataja pysynyt pelissä mukana. Pakko kyllä kehua Kanervoa. Jos jatkaa kolkkejaan tuolla prosentilla, niin ihme mies on.....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös