Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
1 999
Huono alku Katajalta mutta onneksi voitto tuli. Fayne oli hyvä ja Semple avauspeli oli onnistunut. Alanen välillä heikko välillä hyvä. Katajan pitää parantaa puolustustaan ja kaukoheitto peliään tai muuten tulee kovemmilta jengeiltä turpaan. No nyt voittosaunaan
 
Viestejä
19 300
Oikeassa olin. Kouvoilta loppui polttoaine. Vaan kyllä pitää ihmetellä, että Toikkanen päästettiin hallitsemaan Katajan korinsalustaa. No samahan se on ollut kaiku askelten ennenkin Katajan oman korin suojelemisessa.

Niin ja onneksi Kouvoilla on Hirvonen, joka mättää kolkkeja tuolla prosentilla. Muuten oli kyllä hyvä.

Alanen heräili puoliajan jälkeen, mutta Mattila pysyi edelleen pimennossa. Ainakin pisteiden valossa.....
 
Viestejä
458
Paniikki nappula on vuorattu perustuksiin koska Kataja ei tipu sarjasta ;) Kohta raahataan hallin kattoon kultainen piirakka. Sen avulla sitten houkutellaan tänne muutama jytky ja nostetaan ensi kauden keväällä pantteri. Jammukin on ihan että Yeah Mate!

Ensi syksy hävitään eka 100-0 koska, joku astuu hallin ovella lasin siruun ja joutuu karanteeniin. Mutta, sitten peli lähtee rullaamaan ihan niinkuin joka kevät ja torit varataan. Vallataan liiga ja eurooppa, 8 ukolla. Saapihan peliaikaa kaverikin.

Tänään hyvä torjunta voitto btw. Oltiin Semplen verran parempia.
 

Liitteet

Viestejä
900
Ja kohtapuoliin sitä taas Jytkytellään oikein kunnolla! pakkasia alkaa tulla, pojilla on nastat alla ja pipo korvilla.. Lämmikettä mukana,ja torilta on käyty hakemassa takeaway eväät mukaan, ei näillä keleillä enää torilla kehtaa nauttia eväitä.. ;) Ja pojilta on käyty pitsaakin hakemassa, ihan tukimielessä koko joukkueen voimin, että pysyy pojat pystyssä.. kun simpsonia ei enää oo ;).. Poijat päätti ottaa kaikille Massa ja Darra pitsat, on nimittäin tällä viikolla niin kovaa reenattu, että pitää pysyy energiatasot kohillaan niin jaksaa lauantaina Jytkytellä voiton!..
Ja hallikin nousee, on se hienoo, kun piirakkakin vielä kattoon tulee.. Sitten tuleen vielä hallin päätyyn ne ravintelitilat ja mediakuutio kattoon, niin aijaijaijai.. ;) Puks!
 
Viestejä
1 999
Tänään Katajan pitää pystyä ottamaan kauden eka vierasvoitto. Ura on ollut alkukauden vaisu joten näin Kataja fanina ainut mikä kelpaa on vierasvoitto. Mattila taas vaihteeksi pois kokoonpanosta. No jenkit ja Wilson hoitaa Katajalle voiton. Jos Kataja ei voita niin alan olemaan sitä mieltä että Virtasen on aika saada potkut
 
Viestejä
200
Olihan tässä paljon hyvääkin. Kauden ensimmäinen ja tämän vuoden toinen vierasvoitto. Se pelkästään on jo juhlan paikka.

Jammu oli mahtava ja Semple kyllä nostaa vähitellen Katajan pois sarjan heikoimman levypallojoukkueen paikalta. Ja olisiko meille nyt sittenkin parhaat jenkit muutamaan vuoteen?
 
Viestejä
893
Olihan tässä paljon hyvääkin. Kauden ensimmäinen ja tämän vuoden toinen vierasvoitto. Se pelkästään on jo juhlan paikka.

Jammu oli mahtava ja Semple kyllä nostaa vähitellen Katajan pois sarjan heikoimman levypallojoukkueen paikalta. Ja olisiko meille nyt sittenkin parhaat jenkit muutamaan vuoteen?
Kauden 16-17 jälkeisellä ajalla voi hyvinkin olla nyt parhaat jenkit. Oliskohan myös parhaat kotimaiset...
 
Viestejä
1 586
Toisaalla näyttää Katajan pravda mies ottavan kantaa täällä tehtyihin kommentteihin. On vain yksi Totuus.

Tuossa v-tuilevassa twiitissä ”kansa tietää” tulee hienosti esiin joidenkin katajalaisten ylimielisyys ja ylenkatse muita kohtaan. Ei ihme että yleisömäärät ja kiinnostus olivat jo ennen koronaa laskeneet meidän rahvaiden, ymmärtämättömien keskuudessa.

En voisi kuvitellakaan kaupungin ykkösseuran JoMan/jomalaisten sortuvan moiseen.

Kaipa se tilastojen googletus sitten on oikean korismiehen merkki..

Kukin tyylillään tai tyylittömästi.
 
Viestejä
9
JakeSnake; malliesimerkki kuinka käy kun haistelee tarpeeksi pitkään omia pierujaan. Kp.comin foorumitrollien ja askelmerkkien sanomisilla ei pitäis olla mitään väliä, mutta tämän besserwisserin ja peppukipeilijän pitää puuttua niihin kuitenkin. Siitonen tietenkin komppaamassa. Varmaan ammattijournalistina poimii huomisen kolumniin kun on tehnyt niin aiemminkin.

giphy.gif


Ei näin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös