Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
532
No voihan helekutti sentään. Nyt on pöydätkiin jo alakanneet pellaamaan ja ratkomaan pelejä.....No onneksi pöytä eikä tuomarit....

Vai voisiko oikeasti olla niin, että Kataja vaan oli eilen tuon verran parempi? Ja Karhu saman verran huonompi?
En ottanut kantaa siihen kumpiko joukkue oli parempi. Karhu ainakaan ei ollut hyvä eilen. Kiinnitin vain huomioni melko selvään sääntöjen vastaisuuteen joka tasaisen pelin lopussa tapahtui. Sekään tuskin ratkaisi peliä.
 
Viestejä
24
No voihan helekutti sentään. Nyt on pöydätkiin jo alakanneet pellaamaan ja ratkomaan pelejä.....No onneksi pöytä eikä tuomarit....

Vai voisiko oikeasti olla niin, että Kataja vaan oli eilen tuon verran parempi? Ja Karhu saman verran huonompi?

Ja auttoihan Katajakin Karhua melkoisesti, pelistä puuttuneilla neljällä pelaajallaan. Sitä ei vastustaja osannut tarpeeksi hyödyntää ja menköön homma vaikka Koskimiehen piikkiin....Taidettiin nimittäin Joensuuhun tulla napit auki ja helppoa voittoa ottamaan?

Sarsevitsi oli muuten selkeästi huonompi kuin nuori Mervola. Siinäkin yksi pelin ratkaisuista. Vähän niin kuin jäykkä terva vastaan elohopea.....

Katajakin oli tosi lähellä sössiä pelin muutamiin huonoihin vapaaheittoihin ja tietenkin siihen, kun Karhun prässissä ei meinattu saada palloa edes kunnolla peliin. Ja aivan liian helposti Katajan korisalus puhkottiin ja päästettiin vastustaja ajelemaan. Samoin Hulivilin annettiin heittää kolkkeja melko vapaasti.

Muuten niin noilla Mervolan otteilla taitaa Jammu jäädä hänen lepuuttajakseen....?
Olipahan pirteä esitys verrattuna keskiviikkoon. Valtteri on hyvä ja hanakka ikäisekseen, mutta mutta ihan ei kannata yksisilmäisesti hänen tekemisiään katsella. Kyllähän vastustaja vielä syö tosipeleissä tilan ja ajan pois. Miun mielestä antaa pojan kasvaa rauhassa, että saa voimaa ja pittuutta lissää.
 
Viestejä
893
^ Eiköhän tässä kaikki Mervolan tekemisiä katsokin siitä näkökulmasta, että on 18-vuotias ensimmäistä varsinaista liigakauttaan pelaava kaveri kysymyksessä. Ja sellaiseksi todella hyvä - ei näitä nyt kovin montaa ole ollut ikinä joita voi tuossa vaihessa uraa laittaa avausviisikon pointiksi niin että myös siinä hommassa pärjää. Kun tässä on lähtötaso, kelpaa toivoa ja odottaa vielä vaikka mitä. Etenkin kun vaikuttaa olevan aika jalat maassa -tyyppi eli nöyryyttä kehittyä ja opetella varmastikin löytyy.
---
Kun Vilppaan sometiimiä sikäläisessä ketjussa moititaan, niin ansaitseepa Katajan tiimi kehut. Joukkue näkyy ja kuuluu, on videota, haastatteluja, oman joukkueen MVP:t nostetaan joka pelin jälkeen esiin, on vaikka mitä. Katseluvinkiksi hyvää tuulta ja mieltä tuomaan vaikkapa äskettäinen mainio koripallon ulkopuolella teemoiltaan pysytellyt Wilsonin pikkuhaastattelu.
 
Viestejä
900
Jytkytellään! Hallikin nousee kovaa vauhtia, on jo harjakorkeudessa ja kattokin on kohta jo valmis :;) Puks!
 
Viestejä
1 407
Menihän siinä vähän aikaa ennen kuin täällä esiintyi jytky jossain muodossa. Olihan se aikamoinen puksu, taalaakaan en olisi vetoa laittanut. Kataja jos saisi neljä hyvää jenkkiä tai edes 3 ja risat, niin tiedä, missä keväällä ollaan.
Kestääköhän ne hallin rakennelmat tätä myrskytuulta. Just riittisessä vaiheessa. Kaikkea harmia pitää olla
 
Viestejä
1 999
Lauantaina Kataja yllätti ja otti voiton Karhusta vaikka kokoonpanosta puuttui Wilson,Mattila,Vanttaja ja Semple. Kataja puolusti hyvin mut olihan Karhu vaisu. Varsinkin Bojan ja Okko heitti paljon ohi heittoja mitä he yleensä upottavat koriin.

Tänään sitten vieraspeli Nokialla. Nokialla on hyviä kotimaisia kuten Lehto, Toivonen ja Ojala joka Katajassa oli hyökkäyspäässä vaisu. Nokian jenkit vaikuttaa kaikki pelimiehiltä joten hyvin saa Kataja pelata jos meinaa voittaa tänään Nokialla.

Kataja saa kokoonpanoon Niko Mattilan joka on tuttu mies Nokialaisille. Mattila osaa heittää ja puolustaa suurin kysymys on että missä kunnossa Niko on tällä hetkellä? Wilson ei valitettavasti pelaa ja Vanttaja puuttuu myös mutta Nuolivirta paikkaa hyvin Vanttajaa. Semple pelannee sit lauantaina. Mervola on ollut todella hyvä ja uskon että sama meno jatkuu tänäänkin. Alanen on tärkeä mies Katajalle ja jos vaan Aapeli pysyy kunnossa niin uskon että tulee tekemään hyvin pisteitä. Jenkeistä Odomes ja Fayne ovat pelanneet hyvin mut Walton on ollut surkea. Waltonilla ei ole heittouhkaa ja mies on puolustuksessa pehmeä. Jos ja kun otteet ei parane niin potkut vaan ja uusi jenkki tilalle.

Tänään Nokialla voittaa se joukkue joka on parempi levypalloissa ja kumpi upottaa kolkit paremmin ja pitää pallosta paremmin huolta. Toivon että Kataja voittaa mutta kun tietää miten heikko vierasjoukkue Kataja on viime vuosina ollut niin Nokian voitto ei olisi yllätys. KATAJAAAA!!!!
 
Viestejä
969
Katajan on pakko pitää Waltonia ainakin niin kauan, kunnes tiedetään, mikä mies se Semple oikein on? Toisaalta jos Semle on sateentekijä ja kunnon Jytky, niin meneehän se Walton sitten täyteukkona. Tuskin tässä tilanteessa on hilloa tehdä kovin kalliita vaihtoja....
Walton todellakin varmaan halvin Katajan jenkkinelikosta, joten korkeintaan voisi hakea erityylistä pelaajaa Waltonin paikalle, mitään ihmeidentekijää ei Waltonin paikalle löydy. Oma näkemykseni pelaajatyypistä jota voisi ajatella tilalle olisi sellainen liukasliikkeinen 2/3, joka osaisi heittää hyvin kolmosia ja osaisi puolustaa, mutta onko tässäkin jo liikaa toiveita?

Joka tapauksessa asioiden edelle menin tuossa nyt jo pahasti, koska Katajan tietäen Waltonille tullaan antamaan reilu mahdollisuus näyttää taitonsa ja hyvä niin. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa vaihtoa tullaan harkitsemaan aikaisintaan Joulun jälkeen rookien tapauksessa jopa paljon myöhemminkin. Se on selvää, että Waltonilta tarvitaan onnistumisia kaaren takaa, koska Semplen vahvuus ei ole kolmosten heittäminen. Toivottavasti Dantez onnistuu tänään!
 
Viestejä
893
Waltonillakin näkyvissä virkistymistä sentään tänään.

Selvähän se on, että ei jenkkiä voi kohtakaan vaihtaa kun ei ole vielä hetkeäkään päästy pelaamaan neljällä. Mutta jospa Walton parantaisi otteitaan, kyllähän hänelläkin pitäisi potentiaalia olla.
 
Viestejä
1 999
Taas Katajalla vieraspeli josta tuli kunnolla turpaan. Kataja jos mielii 6 joukkoon niin siihen ei pelkät kotivoiton riittäne. Walton oli tänään hyvä. Oliko kyseessä poikkeus ja mies pelaa lauantaina sit taas huonon pelin vai alkaako hän parantamaan? Lommi oli myös pirteä. Fayne oli vaisu samoin Odomes. Mervolalta myös huono peli. Ex Nokialaiset Alanen ja Mattila myös heikkoja. Lauantaina sit Katajalla kotipeli Kouvoja vastaan. Siitä pelistä pitää saada kotivoitto
 
Viestejä
6 025
Vieraspelaaminen ollut hyvin vaikeaa viimeiset ajat Stenin ajoista lähtien eikä Peten alaisuudessa juuri paremmin ole alkanut, ja ei pidä aina ottaa sitä syyksi millä rosterilla pelataan, tänäänhän oltiin aika lähelle parhaalla liikkeellä. Vieraissa ihan ok tekeminen vaan riitä.
 
Viestejä
78
Alla olevassa taulukossa Katajan viimeisin vierasvoitto kustakin liigajoukkueesta. Tänä vuonna vierasvoittoja on siis saavutettu yksi kappale. Selkeästi vaikeimmat vieraspaikkakunnat ovat olleet Nokia ja Kotka.

JoukkueViimeisin vierasvoittoAikaa viimeisimmästä vierasvoitosta (4.11.2020)
Pyrintö11.3.20207kk, 24pv
Kobrat28.12.201910kk, 7pv
Kouvot9.12.201910kk, 26pv
Korihait1.12.201911kk, 3pv
Ura Basket13.4.20191v, 6kk, 22pv
Helsinki Seagulls9.4.20191v, 6kk, 26pv
Salon Vilpas15.12.20181v, 10kk, 20pv
Karhu Basket5.12.20181v, 10kk, 30pv
BC Nokia13.10.20182v, 0kk, 22pv
KTP-Basket17.11.20172v, 11kk, 18pv
Lahti BasketballEi vierasvoittoja-
 
Viestejä
6 025
Nämä pari vuotta on kyllä ollut vieraissa kokonaisuudessaan heikkoa, ehjiä 40 minuuttisia on vähän ja vastaavasti heikkoja aika paljon. Mistä tämä sitten johtuukaan, ois helppo pistää loukkien piikkiin, jotkut ehkä laittaakin.. Vieraskentällä ei vaan riitä jos pelaat hetkittäin hyvin. Karhu kotivoitto oli makea, ja kuvittelin sen kantavan hurmokseen tänään, eka kymppi ihan raikas, siihen se jäikin. Nyt kun vaan 22 peliä ennen jatkosarjoja, niin mieliäkseen 6 joukkoon olisi myös vieraista haettava joku voitto, tällä menolla pelataan siellä alemmassa. Aapeli oli kuin varjo esim lauantain pellin verrattuna tänään. Ja tämä ei ole vittuilua, vaan faktaa. No, toivotaan jotta joukkue pian viimein koossa ja jotta sitä terveyttä sitten riittäisi.. Tosin Lommi taisi jo loukata itsensä?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös