Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
900
Kyllä se on näin, että inhorealismi on välillä paikallaan. Kyllä minäkin epäilen, ettei tästä nyt mitallikautta tule. Henkilökohtaiseti asetan katajalle tavoitteeksi säilyä liigassa. Ehkä nämä 5. laarin jenkit on taloudellisesti tarkkaan laskettuja. Siinä missä muilla ei. Pidemmässä juoksussa se voi olla terveellinen lisä Katajalle.

Tämä kausi on putoamiskamppailu jos näin jatkuu. Toivottavasti olen taas väärässä. :)

Tori. Se on varattu keväälle ;) SIllon on kunnon jytkyttelyä luvassa ;)
 
Viestejä
47
Kukahan kertoisi Katajan kotimatseja Ruudussa selostavalle miehelle, että Kotkan Työväen Palloilijat ei pelaa Korisliigaa, ei ole pelannut enää kymmeniin vuosiin. KTP-Basket on eri seura.
Yksi suomenkielen vinkki on paikallaan samalle selostajalle. Joukkue viettää aikalisää ei viettele. Jälkimmistä toimintaa minäkin yrittelin joskus 70-luvulla Punkaharjun juhannusjuhlilla,
 
Viestejä
1 586
Kukahan kertoisi Katajan kotimatseja Ruudussa selostavalle miehelle, että Kotkan Työväen Palloilijat ei pelaa Korisliigaa, ei ole pelannut enää kymmeniin vuosiin. KTP-Basket on eri seura.
Yksi suomenkielen vinkki on paikallaan samalle selostajalle. Joukkue viettää aikalisää ei viettele. Jälkimmistä toimintaa minäkin yrittelin joskus 70-luvulla Punkaharjun juhannusjuhlilla,No voi hyvä ihme.
 
Viestejä
359
7 minuuttia jäljellä ja Kataja johtaa 4:llä pisteellä. Nyt sitten jännitetään sulaako Kataja jälleen.

Veikkaukseni on että Kauhajoki vie.
 
Viestejä
1 586
Mestari on mestari. Aapeli is on a Mission from God.

Tulevasta mestarista ei liene epäselvyyttä.Odom ässällä tai ilman kova.

p.s Katajalla on joka pelissä suuria ongelmia saada palloa kentälle. Valmennus peilin eteen.

Hienoa Kataja! Valmennus tästäkin peilin eteen positiivisesti.

VW jatkaa.
 
Viestejä
359
Karhu ei sittenkään halunnut viedä pisteitä. Deletoivat lopun tärkeän riiston tyhmällä tekulla. Bojan myös teki suomen ennätyksen yrityksessään saada toisen tekun. Vaikka jatkoi selittämistään koko vapareiden heittämisen ajan, ei tuomarit sitä suostuneet antamaan. Kahden tuomarin voimin miestä rauhoiteltiin vaparit keskeytettiin välillä ja Bojan vaan ilveilee ja selittää. En kyllä muista että on noin tiukassa koskaan ollut teku.
 
Viestejä
969
Olipa mukava pistää Karhu nurin Areenassa, koska viime vuosina Karhu on aika useasta poistunut voittajana Areenasta. Tämä antaa varmasti rutkasti uskoa Katajan tekemiseen, voitto ilman Wilsonia, Mattilaa, Sempleä ja Vanttajaa. Toivottavasti seuraavaan peliin saadaan kuitenkin lisää pelaajia kokoonpanoon (Jamar, Jordan ja ehkä Nikokin).

Mervola oli kyllä tänään hurjan tärkeä palanen Katajan voittoon, Odomes murjoi myös tosi väkevästi koreja ja toi hienosti palloa ylös, unohtamatta Alasen kolmosia. Jatkoa ajatellen oikeastaan Dantez Walton varmaan ainoa kysymysmerkki, mikä on miehen rooli tulee olemaan, kun Semple tulee kokoonpanoon?
 
Viestejä
893
10 koriin johtanutta syöttöä Karhua vastaan ekaa täyttä kauttaan pelaavan takamiestaimen tekemänä aika kunnioitettava saavutus. Vaikka ei enää jaksa edes hämmästyttää. Kun osaa niin osaa.
Huppista, niitä oli siis 5, pomppi vähän numerot silmissä tilastorivillä. :oops:Mutta siltikin, hyvä peli jälleen. Ja karhukaisten puristuksessa pystyi löytämään vapaita pelaajia ja rakentamaan peliä eteenpäin todella kypsästi.
 
Viestejä
532
Karhu ei sittenkään halunnut viedä pisteitä. Deletoivat lopun tärkeän riiston tyhmällä tekulla.
Toi teku oli harmittava kömmähdys Spearmanilta.
Mutta hyvin myös auttoi pöytä Katajaa aikalisäpyynnöllä Holyfieldin kolkin jälkeen kun reilu 20 sekkaa jäljellä, ja sen jälkeinen sisäänheitto alkaa lähestyä viiden sekunnin rajaa.
 
Viestejä
19 300
No voihan helekutti sentään. Nyt on pöydätkiin jo alakanneet pellaamaan ja ratkomaan pelejä.....No onneksi pöytä eikä tuomarit....

Vai voisiko oikeasti olla niin, että Kataja vaan oli eilen tuon verran parempi? Ja Karhu saman verran huonompi?

Ja auttoihan Katajakin Karhua melkoisesti, pelistä puuttuneilla neljällä pelaajallaan. Sitä ei vastustaja osannut tarpeeksi hyödyntää ja menköön homma vaikka Koskimiehen piikkiin....Taidettiin nimittäin Joensuuhun tulla napit auki ja helppoa voittoa ottamaan?

Sarsevitsi oli muuten selkeästi huonompi kuin nuori Mervola. Siinäkin yksi pelin ratkaisuista. Vähän niin kuin jäykkä terva vastaan elohopea.....

Katajakin oli tosi lähellä sössiä pelin muutamiin huonoihin vapaaheittoihin ja tietenkin siihen, kun Karhun prässissä ei meinattu saada palloa edes kunnolla peliin. Ja aivan liian helposti Katajan korisalus puhkottiin ja päästettiin vastustaja ajelemaan. Samoin Hulivilin annettiin heittää kolkkeja melko vapaasti.

Muuten niin noilla Mervolan otteilla taitaa Jammu jäädä hänen lepuuttajakseen....?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös