Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
1 960
Huomenna pitää Katajan ottaa kotivoitto Nokiasta jolta puuttuu ainakin 2 ellei jopa 4 jenkkiä. Kataja on suuri ennakkosuosikki niin kuin oli Kouvoja vastaan mut haluan uskoa että Kataja pelaa paremmalla asenteella mitä Kouvolassa. Mattila ainut poissaolija niin hyvällä kokoonpanolla Kataja pääsee Nokian kimppuun. Kataja on kotonaan pelannut paremmin kuin vieraissa joten olen pettynyt jos Kataja ei kotivoittoa nappaa. Fayne tekee kovat tehot kun Spicer ei pelaa
 
Viestejä
386
Voisiko joku viedä jonkun webaston tai vastaavan lämmittimen Areenalle? Meninaan taas Kataja vähän jäässä alusta alkaen.


Edit: Jamar sytytti saunan. Hyvä hyvä
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
361
Miksi korisliiga seurat ei myy virtuaalilippuja peleihin? Mielelläni lahjoittaisin 5-10€ Katajalle per peli. Luulisi Lasan haistavan rahan ;)
Kyllä näitä on tarjolla. Ainakin Salossa, Lahdessa ja Kotkassa. Saattaa olla muuallakin. Katajalla ei taida olla pikkurahan tarvetta.
 
Viestejä
19 192
Unialku jälleen kerran Katajalta. Ei maistunut puolustus ja hyökkäykset sekoiltiin helppoihin menetyksiin, korin alta ohinostoihin ja muihin sekoiluihin.

Ei ollut alku Peten kehumalla tasolla. Tuskallista on peli ollut ja tuskallista katsoa.

Toisella jaksolla vähän piristystä eikä vähiten Lehdon virhevaikeuksista apuja saaden. Mutta ei edelleenkään peli miltään hyvältä näytä. Onneksi ei vastustajankaan peli kummoista ole ollut, mutta liian helposti ovat päässeet Katajan korille ja liian helposti saaneet kolkkeja ottaa.

Pallo jää Jammun näppeihin aivan liian pitkiksi ajoiksi.

No toivotaan, että Ojala ei liiemmin heräisi heittämään kaaren takaa ja Lehdon virhevaikeudet vain lisääntyisivät....ja Nokian jenkkien motivaatio katoaisi palkkaleikkauksiin.....

Ja tietenkin toivokaamme kädet ristissä, että Pete ei ottaisi tyhmää tekua ja osaisi peluuttaa järkevästi. Ja ennen kaikkea puolustettaisiin.....

Eikä haittaisi yhtään, vaikka vaparitkin heitettäisiin sukkana sisään....

Taitaa olla aivan liikaa näitä toivomuksia....?
 
Viestejä
1 960
Katajalle voitto oli varmasti tärkein juttu tästä pelistä. Katajan parhaat oli Odomes ja Semple jotka ovat kyllä laatujenkkejä samoin kuin Fayne.Samaa mieltä että Waltonin tilalle menisi kunnon kolmospyssy. Alanen oli kotimaisista paras. Wilson oli kyllä vaisu
 
Viestejä
2 740
Katajalla on kyllä käytössä sellainen rosteri, jolla pitäisi oikeasti pelata keväällä mitaleista. Kolme hyvää ulkomaalaista, yksi keskinkertainen ulkomaalainen, Jammu, Alanen ja Mattila todella hyviä liigapelaajia. Pari laatuvalmentajaa ja kohtuulliset penkkimiehet.
Jostain syystä joukkue ei kuitenkaan pelaa ihan rosterinsa tasolla, mutta eiköhän tuo suoritustaso tuosta kahdessa kuukaudessa paremmaksi muutu.
Seagulls on liikkeellä paremmalla (kokeneemmalla) ryhmällä, Kauhajoki ja Salo suunnilleen samantasoisella kuin Kataja, Muiden rosteri on heikompi vaikka varsinkin Pyrintö pelaa parempaa peliä.
Kataja on joukkue, jolla on eniten mahdollisuuksia parantaa peliään kevään mittaan.
 
Viestejä
708
Jammu paranee vanhetessaan, kuten joukkueen pelikin loppukautta kohti. Ja pakkasta jos on liikaa, niin suosittelisin sitä muutamaa ginipaukkuja meijän jenkulavelikullille, että alkaa veri kiertää paremmin hiukkasen.. ;) Vois kyllä jonkun 3 säkittäjän kaivaa jostain rosteriin, alasarjoissahan noita kokeneita jyriä ois.. Tai jos lasa iskee tossut jalkaan vielä, sitten viilataan vähän pelikirjaa ja aletaan jytkytellä 3 koriin. Leppänen ois kyllä pitäny pitää viime kaudelta. No mutta, hieno kausi on, ja paranee vanhetessaan, kuten viinikin. Pakkanen paukkuu, pilkkihaalari päälle ja lämmikettä mukaan, karvareuhka korville ja pihalle, hyvin tarkenee areenan lasienkin takana ;) PUKS..
 
Viestejä
708
Noniin, katajan poijjista on mukava juttu huomisessa aviisissa, kannattaa lukasta ;) Onneks on pojilla nastat alla :cool:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös