Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
1 973
Huomenna pitää Katajan ottaa kotivoitto Nokiasta jolta puuttuu ainakin 2 ellei jopa 4 jenkkiä. Kataja on suuri ennakkosuosikki niin kuin oli Kouvoja vastaan mut haluan uskoa että Kataja pelaa paremmalla asenteella mitä Kouvolassa. Mattila ainut poissaolija niin hyvällä kokoonpanolla Kataja pääsee Nokian kimppuun. Kataja on kotonaan pelannut paremmin kuin vieraissa joten olen pettynyt jos Kataja ei kotivoittoa nappaa. Fayne tekee kovat tehot kun Spicer ei pelaa
 
Viestejä
406
Voisiko joku viedä jonkun webaston tai vastaavan lämmittimen Areenalle? Meninaan taas Kataja vähän jäässä alusta alkaen.


Edit: Jamar sytytti saunan. Hyvä hyvä
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
396
Miksi korisliiga seurat ei myy virtuaalilippuja peleihin? Mielelläni lahjoittaisin 5-10€ Katajalle per peli. Luulisi Lasan haistavan rahan ;)
Kyllä näitä on tarjolla. Ainakin Salossa, Lahdessa ja Kotkassa. Saattaa olla muuallakin. Katajalla ei taida olla pikkurahan tarvetta.
 
Viestejä
19 233
Unialku jälleen kerran Katajalta. Ei maistunut puolustus ja hyökkäykset sekoiltiin helppoihin menetyksiin, korin alta ohinostoihin ja muihin sekoiluihin.

Ei ollut alku Peten kehumalla tasolla. Tuskallista on peli ollut ja tuskallista katsoa.

Toisella jaksolla vähän piristystä eikä vähiten Lehdon virhevaikeuksista apuja saaden. Mutta ei edelleenkään peli miltään hyvältä näytä. Onneksi ei vastustajankaan peli kummoista ole ollut, mutta liian helposti ovat päässeet Katajan korille ja liian helposti saaneet kolkkeja ottaa.

Pallo jää Jammun näppeihin aivan liian pitkiksi ajoiksi.

No toivotaan, että Ojala ei liiemmin heräisi heittämään kaaren takaa ja Lehdon virhevaikeudet vain lisääntyisivät....ja Nokian jenkkien motivaatio katoaisi palkkaleikkauksiin.....

Ja tietenkin toivokaamme kädet ristissä, että Pete ei ottaisi tyhmää tekua ja osaisi peluuttaa järkevästi. Ja ennen kaikkea puolustettaisiin.....

Eikä haittaisi yhtään, vaikka vaparitkin heitettäisiin sukkana sisään....

Taitaa olla aivan liikaa näitä toivomuksia....?
 
Viestejä
1 973
Katajalle voitto oli varmasti tärkein juttu tästä pelistä. Katajan parhaat oli Odomes ja Semple jotka ovat kyllä laatujenkkejä samoin kuin Fayne.Samaa mieltä että Waltonin tilalle menisi kunnon kolmospyssy. Alanen oli kotimaisista paras. Wilson oli kyllä vaisu
 
Viestejä
2 787
Katajalla on kyllä käytössä sellainen rosteri, jolla pitäisi oikeasti pelata keväällä mitaleista. Kolme hyvää ulkomaalaista, yksi keskinkertainen ulkomaalainen, Jammu, Alanen ja Mattila todella hyviä liigapelaajia. Pari laatuvalmentajaa ja kohtuulliset penkkimiehet.
Jostain syystä joukkue ei kuitenkaan pelaa ihan rosterinsa tasolla, mutta eiköhän tuo suoritustaso tuosta kahdessa kuukaudessa paremmaksi muutu.
Seagulls on liikkeellä paremmalla (kokeneemmalla) ryhmällä, Kauhajoki ja Salo suunnilleen samantasoisella kuin Kataja, Muiden rosteri on heikompi vaikka varsinkin Pyrintö pelaa parempaa peliä.
Kataja on joukkue, jolla on eniten mahdollisuuksia parantaa peliään kevään mittaan.
 
Viestejä
754
Jammu paranee vanhetessaan, kuten joukkueen pelikin loppukautta kohti. Ja pakkasta jos on liikaa, niin suosittelisin sitä muutamaa ginipaukkuja meijän jenkulavelikullille, että alkaa veri kiertää paremmin hiukkasen.. ;) Vois kyllä jonkun 3 säkittäjän kaivaa jostain rosteriin, alasarjoissahan noita kokeneita jyriä ois.. Tai jos lasa iskee tossut jalkaan vielä, sitten viilataan vähän pelikirjaa ja aletaan jytkytellä 3 koriin. Leppänen ois kyllä pitäny pitää viime kaudelta. No mutta, hieno kausi on, ja paranee vanhetessaan, kuten viinikin. Pakkanen paukkuu, pilkkihaalari päälle ja lämmikettä mukaan, karvareuhka korville ja pihalle, hyvin tarkenee areenan lasienkin takana ;) PUKS..
 
Viestejä
754
Noniin, katajan poijjista on mukava juttu huomisessa aviisissa, kannattaa lukasta ;) Onneks on pojilla nastat alla :cool:
 
Viestejä
1 973
Keskiviikkona Katajalla kotipeli Kotkaa vastaan ja kiitos Avin paskapäätöksen niin yleisöä ei saa tulla tähänkään peliin. Olisihan tuo kiva mennä areenalle peliä katsomaan kun vastustajalla on kaksi mörköä Mangano ja Burton sekä sarjan viihdyttävin valmentaja Kaminen.

KTP on ollut ainakin itselleni pettymys. Paperilla joukkue on mielestäni hyvä mut peliesitykset ovat olleet ailahtelevia. Lehtoranta on nopea ja taitava pelintekijä ja Kuukkanen osaa heittää mut siinäpä taitaa olla Kotkan kotimaiset skoraajat kun Pounds taitaa hakea parasta virettään pitkän loukkaantumisen jäljiltä ja Herrala ei tunnetusti osaa heittää. Toki puolustaa Herrala osaa. Kotkan jenkeistä Mangano on sarjan paras ja Burton on hidas mutta vahva järkäle joka tekee korin läheltä hyvin pisteitä ja ottaa levypalloja sekä antaa hyviä syöttöjä. Huggins osaa heittää kolmosia mut Daniels taas tuntuu olevan floppi. Mutta vaikka Kotka ei oo vakuuttanut niin avausviisikko on heillä hyvä joten ei Kataja helppoa voittoa ota jos voittaa ollenkaan.

Kataja on vihdoin saanut ukot pelikuntoon Mattilaa lukuunottamatta. Milloin lie Mattila pelaa? Katajan hyökkäys on toiminut suht hyvin mutta heikkoudet on olleet puolustuksessa ja levypalloissa sekä vapareissa. Kotimaisista Wilson on ollut pettymys ja nyt on aika Wilsonin näyttää miksi hän on tehnyt pitkän uran Euroopan huippusarjoissa. Wilson on kuitenkin parhaimmillaan jopa Korisliigan paras pelaaja. Alanen on ollut kotimaisista paras. Vanttaja taas oli pitkään sivussa ja muutenkin Samuli on pehmeä korin lähellä ja näin ollen häviää paljon 1 vs 1 tilanteita ja levypalloja Vanttaja ottaa vähän pituuteensa nähden. Mervola on ollu hyvä ja Lommi täyttää paikkansa vaikka puolustuksessa mies on pehmeä. Jenkeistä Odomes on ollu koko kauden hyvä samoin Fayne vaikkakin isompia senttereitä vastaan Fayne on ollut pulassa. Semple on ollut hyvä hankinta. Mies tekee hyvin pisteitä ja ottaa kivasti levypalloja. Walton on parissa vieraspelissä ollu hyvä mut kokonaisuutena heikko.

Katajan suurin haaste Kotka pelissä on saada Mangano ja Burton kuriin. Katajan pitää pystyä juoksemaan kenttää koska Burton on hidas ja liikkeellä on mahdollista saada isot möröt virhevaikeuksiin. 5 vs 5 pelissä jossa seisotaan kaarella niin Kotka jyrää Katajan korin alla. Eli pelin voittaa se kumpi vie levypallot ja kummalla kolkit uppoaa paremmin. Selkee ja Mikkola tuomareina joten virheitä luvassa
 
Viestejä
754
No joo, tosiaan, kyllähän se pitäis nyt AVIN;kin ottaa järki käteen ja pikkusen miettiä, mitä rajoittaa ja millä keinoilla. Juottoloissa saa vapaasti olla ja karaokea vetää ilman maskia, ja sitten korismatsiin/ urheilukatsomoihin ei oo asiaa edes maski päässä, rajoitetulla yleisömäärällä ja turvavälit huomioiden.. Pitäs miettiä sielläkin vähän, mikä se on kansaterveydelle hyväksi, urheilun seuraaminen paikan päällä vai juottoloissa istuminen ( mulle riittää paikallinen gini ja lonkero kotosalla). Mutta puupäät kun on päättämässä niin mitäpä siitä. Toivottavasti sitten tän jälkeen ei rajoituksia enää jatkettaisi ja pääsis kattomaan.

Onhan tää seuroillekkin paska tilanne, kun kulut juoksee, tuloja ei oo. Toki, kyllähän täälläpäin Kataja ja kaikki muutkin seuraa selviää tästäkin, mutta yleisesti..

No mutta, pitää peliä kattella ruudun kautta sitten, kun ei hallille pääse. Pitäis olla alusta asti hereillä kaikkien, eiköhän JW heräile hiljalleen kun pakkasetkin on hellittäneet ;) Nyt pitäis pelin alkaa asettua uomiinsa, voittoja pitää alkaa napsia, koska tässä on enää reipas kk aikaa pleijareiden alkuun. Potentiaalia on, kun kaikki vaan saatais ulosmitattua. Eiköhän se pleijareita kohti parane, kuten viimekin kaudella alkoi juuri rullata kun kausi lopulta keskeytyi. Toivotaan että maaliskuussa pääsee jo matseihin, ja että avi ottaa pikkusen enempi avarakatseisuutta asioihin.

No mutta, jytkytellään eteenpäin, uus areenakin alkaa näyttää jo areenalta hiljalleen ;)
 
Viestejä
970
Lebronille tiedoksi, että juottoloissa ei saa olla vapaasti. Sisäänotettavien ihmisten määrää on rajoitettu. Tarjoilu loppuu klo 22 ja ulosheitto on klo 23. Ryyppäämiseen pätee ihan sama kuin urheilun katsomiseen. Himassa pitää nautiskella jos meinaa nautiskella kunnolla.
 
Viestejä
832
Katajan osalta huolen aiheena on parin viikon tauko edellisestä pelistä. Hyvin usein ollut vaikea löytää virettä pitempien taukojen jälkeen. Katajalla toimii paremmin jos pelejä on koko ajan. Tosin samaa ongelmaa on nähty monilla muillakin joukkueilla.

Pelkään silti että eka kymppi nähdään Katajalta löysää ja halutonta haahuilua kummassakin päässä kenttää. Toivon, että joukkue osoittaa kyynisyyteni aiheettomaksi. :)
 
Viestejä
780
Toinen huolenaihe on kuinka välttää sijat 4 ja 5 runkosarjassa. Korisliigasivuston mukaan pudotuspelit menevät tänä vuonna kaavioperiaatteella eli välierissä kohtaavat parien 1-8 ja 4-5 voittajat ja toisessa 2-7 ja 3-6 voittajat. Tuskin kukaan haluaa välierävaiheessa vastaansa Seagullsia. Kauden alussa määrättiin vieläpä, että jos ensimmäisen kierroksen voittaja löytyy sijoilta 7 tai 8, joukkue saa kotiedun välieriin. En ole huomannut että tähän olisi tullut muutosta vaikka sarjamääräyksiä muutettiinkin.

Ehkäpä Katajan tappioista ei olisikaan suurempaa haittaa?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös