Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
769
Nonniin, nonniin.. Se on loppukauden ohjelma runkosarjan osalta selevillä vesillä, 13.1. jytkytellään areenalla vielä tyhjille katsomoille, mutta 27.1. paukutellaan jo toivottavasti maskit naamalla katsomossa kotkan poikii vastaan ja pari pv myöhemmin vilpasta vastaan :)

No mutta, nyt jytkytellään uutta vuotta tänään, olkoon parempi kun kuluva on ollut.. Eiköhän sitä kuitenkin sitä paikallista herkkua pie maistella pikkusen, että pysyy vireessä.. ja ettei suu pääse kuivahtamaan ;)
 
Viestejä
412
Ja muista Heinosen munkki. Toisin hinta on noussut sitten vanhojen hyvien aikojen. Lienee se syynä sille, että Rannikko aikoinaan vaihtoi Saloon?

Hyvää uutta vuotta ja koristäyteisiä hetkiä. Toivottavasti saadaan kausi nippuun ja ensi kausi normaalisti täysissä loppuunmyydyissä halleissa jytkytellä.
 
Viestejä
769
Kyllähän tämä kausi loppuun saadaa, ei puhettakaan. Ja sitten, ensi kausi on hienoistakin hienoin, kun uudessa hallissa jytkytellään! Toinen mestaruus tulossa heti putkeen tämän kauden jälkeen ;) Ja sitten pelataan ensi kaudella myös europelejä uudessa hallissa, jytkytellään chämppärissä isoja seura nurin siihen malliin, että siinä oheismyyntikin uuden areenan pisteissä ainakin 6 kertaistuu, ihan makkarasta ja munkeista lähtien, ja tietenkin sitten juomapuolen myynti 10 kertaistuu, kun suoraan istuinpaikoille tarjoillaan, ja vielä kauniimman osapuolen muodossa ;) .. Nythän oiskin hyvä aika katajan lanseerata tulevilla kausille esim. Kataja-makkara, Kataja-hillomunkki, ja sitten vielä Jytky-Kataja, joka annos sisältää 3makkaraa,vietnamilaista lautasillisen, ja pullollisen giniä. :cool:

ps. JW myös syö munkkeja, joten hinnannousua ei voi sillä selittää, että tr.vaihtoi saloon. No mutta, jytkytellään, pittääkin lähteä tässä hiihtolenkillä käymään ;).. Nii, ja kyllähän tämäkin kausi, se on,se on HIENO.
 
Viestejä
1 975
Sukkana Koriin on tauolla ollut johtuen siitä ettei Katajalla ole ollut pelejä mut nyt kun pelit jatkuu niin eiköhän uutta jaksoa pukkaa jossain vaiheessa.

Tänään Katajalla pelaa kaikki muut paitsi Mattila joka on todella paljon ollut pois kokoonpanosta. No Wilson, Alanen ja jenkit takaa sen että Kataja ottaa murskavoiton tänään Kouvoista.
 
Viestejä
354
Tänään Katajalla pelaa kaikki muut paitsi Mattila joka on todella paljon ollut pois kokoonpanosta. No Wilson, Alanen ja jenkit takaa sen että Kataja ottaa murskavoiton tänään Kouvoista.
Pitää muistaa että Katajalla takana rankat europelit aiemmilta kausilta, sen takia väsy painaa. Ei jaksa pysyä edes vajaamiehisen Kouvojen kyydissä. Kouvojen halpisrosteri vie heti kättelyssä ”huippu valmentaja” Virtasten rosteria 19-4
 
Viestejä
403
Vaikeita pelejä nämä, joissa pinnat on jaettu jo etukäteen. Samaa oli tänään Vilppaan osalta. Vaikka en nyt Katajan peliä ole seurannutkaan tänään.
 
Viestejä
19 244
Tässä taas näkyy hyvin se, että katsotaan silmät tapillaan vastustajan joukkuetta ja revitään takista napitkin. Kouvvoilla taas ei mitään hävittävää eikä suurempia paineita, koska tavara on housuissa ollut jo koko syksyn.....
 
Viestejä
1 496
Ei oo helppoja pelejä edes A nuoria vastaan jos pelitaukokin meni keskenään nahistellessa kuten Pistooli kertoi Karjalaisen haastattelussa.

Nyt pitäis ns nahistella oikeassa pelissäkin, näyttää sitä särmää. Ja sitähän näyttävät toka puoliskolla varmasti. Jopa taukoon kyllästyneet Odoms&Fayne. Walton pelaa kuten ennenkin anyway.
 
Viestejä
19 244
Ja sama kyvytön pelaaminen vaan jatkuu. Toivottavasti kouvvot voittaa. Hyvin on valmennus tauon aikana saanut joukkueen iskuun.....
 
Viestejä
1 496
On Katajalla vielä tsäänssit. Vastus on kova ja ei pidä aliarvioida.

Vieraskenttä on vieras kenttä.
 
Viestejä
1 496
Hyvin Kataja taisteli vieraskentällä.

Onnetar oli Kouvojen puolella ja varmaan tuomarit?

Hirvonen on kaiketi niin kova jätkä ettei Kataja saa ikinä kiinni, whenever.

Kyllä meillä on kova valmennus Pistooli&Welling
 
Viestejä
517
Sellanen siitä, ainakin sai nordicbetin livevedonlyönnistä kunnon rahat lopussa!
Ei Alaselle maistunut voitto lopussa...
 
Viestejä
412
Harmittaa hurjasti, ettei Hirvosta ole värvätty Katajaan. Mahtava sälli, hattu pois sinne Aatulle!!!

Peten turha teku ja Hirvonen syttyi. Aikamoinen heittospree. Katajalta heikko alku ja loppu. Alasella ei ollut paras päivä. Wilson ja Semple heräsivät hyvin peliin mukaan, myös Odomes.

Harmittavan surkea alku ja loppu. Ei voi mitään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös