Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
927
No cupin matsia ei jytkytellä, mutta 28.12. jytkytellään areenalla, kun salon poijjat tulee kylään! Pittää ihan ikkunan taa männä kurkkimaan. Tai ei pie, ei. Ruutu tulille, villasukat taas jalkaan ja ginipullo auki, niin siitä se lähtee. Niin, ja sitten joululta jääviä jouluruokia varmasti siihen kylkeen. Ja jälkiruokia etenkin. ;)

Hienosti on halli pystyssä jo, nyt siellä aherrellaan hiljalleen jo sisätiloissa. Hieno kausi on menossa. Aijai sitä hetkeä kuhan taas pääsee katsomoon, eiköhän sitä tammikuulla jo jytkytellä areenan puupenkeillä, ennen kun uus halli valmistuu pelikuntoon. Ja rumpupojat kun taas paukuttaa rumpuja, niin oijjjjoi.. ;)

No mutta mitäs myö jytkytellään sitten ennen joulua, ja pyhiä? No eiköhän sitä ameriikan koripallon katella ( varsinkin kun suomisen tapsa selostaa couch palotien ohella). Sitten jytkytellään nuorten leijonien pelejä, ihana on herätä keskellä yötä kun nekin pelaa lätäkön toisella puolella. Sitten jytkytellään tietysti kaikennäköisiä jouluherkkuja naamariin yötäpäivää. Katajan poijjathan ne jytkyttelöö vielä hikeä pintaan punttisalilla, ja areenan parketin töminä kuuluu niinivaaralle asti kun hiovat kuvioita ;)
 
Viestejä
664
No cupin matsia ei jytkytellä, mutta 28.12. jytkytellään areenalla, kun salon poijjat tulee kylään!
Ymmärtääkseni tämä peli on siirretty. Vilppaan seuraava peli on 30. päivä KTP:tä vastaan.

Katajalla seuraava peli on vieraissa Kouvoja vastaan.
 
Viestejä
897
Valtteri Mervola on valittu ansaitusti Joensuun yhteiskoulun parhaaksi urheilijaksi. JYK on virallinen urheilulukio, joten ehdokkaita tälle huomionosoitukselle on varmastikin ollut tarjolla.

Mervolan kommenteista pari poimintaa:
- ammattilaisura kiinnostaa, tai paremminkin sanottuna on tällä hetkellä ainoa urasuunnitelma, ja tavoite tai ainakin toive on päästä eurooppalaisille kentille
- niin kuin on aiemminkin haastatteluista tullut ilmi, seuraa koripalloa ja katsoo pelejä paljon pyrkien analysoimaan pelaajien tekemisiä ja ratkaisuja sekä katsoo myös jälkikäteen Katajankin pelejä voidakseen parantaa omaa pelaamistaan
- fysiikan kehittämisen tarve on tiedossa ja panostaa siihenkin, etenkin kesäaikana kun ei ole joukkueharjoituksia
- isän, joka oli junnuaikainen valmentajansa, kanssakin koripallo on jatkuvasti puheena, pelitilanteista jutellaan ym.

Hyvin on siis mentaalipuolella lähtimiä pelaajauran rakentamiseen Valtterille annettu.
 
Viestejä
233
Jammu nähty tänään Levillä, onkohan ollut maistelemassa giniä ja poronlihaa;)
 
Viestejä
927
Jammulla on mukana giniä, ja sitten on karjalaisia herkkuja mukana myös, piirakoista lähtien. Nauttii tunturissa lämmikettä, ettei varpaat palele. ;) Jytkytellään!.. ja 22.1. asti on rajoituksia jatkettu täälläpäin, joten tyhjille pelataan.. tosin 22.1. on seuraava kotimatsi, joten 1 matsi ilman katsojia.. Mutta, kausi jatkumaan nyt myös katajan osalta, niin pääsee ruudun kautta jytkyttämään!
 
Viestejä
927
Täälläpä on lunta. Ja lisää tulee huomenissa. Ja Jammu on pulkalla laskenu kirkonmäkeä alas. se on oikein mukava mäki, ei liian jyrkkä, mutta kyllä siinä oikein mukavat kyydit saa, ja pitkälle menee. vauhtiakin on riittävästi. Se on ihan pielisjoen rannan lähellä se kirkonmäki. Tosin kaikkihan täällä on lähellä kaikkea, vanha aittakin on lähellä ja sointula. Ja kirkonmäkeä pääsee ihan perussuksillakin alas, jos ei muovipulkkaa löydy. tai stiigaa, jota voi ohjata.

Sinne on mukava mennä myöskin aikaa viettämään, ja otta eväitä mukaan. Mutta ei siellä kovalla pakkasella kehtaa olla, kun esim. tulevaks lauantaiksi on ennustettu lähemmäs -20. Tosin täälläpäinhän tuo lukema ei edes ole vielä kovin kylmä. Karvareuhka vaan päähän ja menoksi. Ja lämmikettä mukaan, niin pärjää. Ja kauniita naisia kun näkee, niin sekin lämmittää mukavasti, vaikka ne oiskin toppatakin alla.

Pitäskin tässä korispelien tauolla ollessa järjestää jonkuntyylinen joensuu vs salo pulkkailukisailu, vaikka joku kaunis talvipäivä, vaikka perjantaina. tai lauantaina. Tai ei päivällä väliä, mutta kaunis sen on oltava. ;) Saa kauhajokikin osallistua. Ja ehottomasti myös JOE,ja Välivuosi, vaikkei nytkään ole välivuosi. Siinä sais virallisen herruuden selville sitten, että kuka on kuka. Tästähän voiskin ottaa organisaatiot kopin, ja kehitellä kunnon taiston. Tai ainakin fanit. Vois vaikka maksuakin periä 5e, ja voisihan sen vaikka kuvatakin livenä. Varmasti pääsisi myös urheiluruutuun, sekä ylellä, että maikkarilla. Tai ainakin kevennykseen. "Korisliigan suurseurat järjestivät pulkkakisat koronakaudella pelien ollessa väliaikaisesti tauolla" ;) Ja sittenhän vois couchit ja gm:t antaa kommentteja. Ja toki myös pelaajat. Jammu vs. Rannikko. Wood vs. Semple...

Jytkytelläänhän! ;)
 
Viestejä
3 453
Oliko Saunamäki, paukkula vai legendaarinen valhojan ränni?
Nyt on vahvasti topicin vierestä, mutta oliko saunamäki se Pahkavuoressa oleva joka alkoi siitä pururadan kupeesta ja päättyi ”pellolle” lähelle pyörätietä?
 
Viestejä
2 911
Nyt on vahvasti topicin vierestä, mutta oliko saunamäki se Pahkavuoressa oleva joka alkoi siitä pururadan kupeesta ja päättyi ”pellolle” lähelle pyörätietä"?
Sepä se
 
Viestejä
3 453
No Saunamäessä hyvinkin. Hyppyristä katolleen ku kaverin kanssa sopivasti kolahdettiin ilmalennon aikana. Ei paljoa muistikuvia ko. suoritteesta :/
Saunamäessä tuli aktiivisesti laskettua mäkeä ala-asteikäisenä eli siis vuosina 77-82...loputon määrä hienoja muistoja. Laskusuuntaan vasemmallahan meni siinä metsikössä ”hampaat lumeen ja jalka poikki” -reitti, jossa ”isot pojat” laskivat ja itsekin tuli joskus kokeiltua
 
Viestejä
927
Ja sitten herkkujen nauttimisen lomassa tietysti voi laittaa taustalle soimaan tällästä rentouttavaa musiikkia, jonka tahdissa voi sitten mutustella suussa sulavia herkkuja ;).. Ja kun uusi vuosi tulee, niin on tästä remix versiokin olemassa, vauhikkaampaa kamaa.. sitten voi sen sitten pistää taustalle, kun nakkeja kärventää kiukaalla ja ottaa pikkusen hillomunkkia siinä samassa suolasen vastapainoksi.. ja tietysti sitä giniä, ja vehnäolutta palan painikkeeksi ;)

Kohta puksutellaan palloa taas säkkiin oikein urakalla ;)

puksutellaan
 
Viestejä
927
Ja sitten voipi muistella menneitä joulun kunniaksi.. ja miettiä, että onko muikkuvasu oikeassa, että alkuvuonna on tulossa jytkyjen jytky.. ;)

Darren Fells.. Jytkyttelee nfl:ää nykyään, mutta kavereita on vielä täällä länsisiperiassakin ;) Puks.. tuosta joukkueesta Conleykin pelailee muuten suomessa vielä.. Ja vanhoja tuttuja, jotka uudestaan tulleet kaupunkiin, aika monia.. ;) Newson, Ojala, Kanervo.. No, Nenosta ei kukukaan unoha (terveisiä saloon ;) ), Salehan vaikuttaa edelleen hoodeilla, eikä tietysti valmentajavelhoja voi unohtaa, Sten & Virtanen ;).. Hieno kausi oli tuo. Hieno on muuten kuluvakin, ei voi mittään ;) .. Onko Heinäveden Hyrske vielä elossa..

 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
927
No niin, pelit jatkuu tänään, eikun ruutu auki vaan. Sen sijaan katajan poijat jytkyttelee harjoituksissa tän viikon vielä, ennen kun loppiaisena kausi jatkuu.. On kuulema jouluruuat nautittu ja juomat, tankattu on hyvin.. Pitäisi olla iskussa oikein kunnolla kyllä, kunhan vielä kunnon reeniviikon poikineen rykäsee tähän väliin ;)
 
Viestejä
1 898
Lisätään vielä, että Juippa ja Antto ovat hienosti ottaneet paikkansa. Toivottavasti meni nimet/lempinimet oikein.

Seuraava ehdotukseni: ranskalaistyylinen väittely pöydässä, jossa nämä kaikki neljä mestaria istuvat?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös