Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
19 300
Hyvä Kouvvot! Oikea joukkue voitti.

Ei tullu murskavoittoo Katajalle.

Niin hieno mies kun Pete on, niin kyllähän hän saa ottaa pelistä ja koko kaudesta paljon omaan piikkiinsä. Niin kurittoman huonoa Katajan peli on ollut. Ei osata puolustaa. Hyökkäykset on sitä itseään ja vaparitkin heitetään ties minne ja nauretaan vaan sen päälle, kuten jenkulat tekevät.

Ei tätä vaan jaksa. Mitään positiivista en ainakaan minä löydä Katajan pelistä.
 
Viestejä
359
Kyllähän se näkyi että kentällä pelasi yhtenäinen joukkue vastaan huomattavasti kalliimpi joukko huonosti valmennettuja yksilöpelaajia.

Kokonaisuutena Katajalla on ihan hyvät vahvistukset ja siihen vielä Wilson, Alanen, Lommi, Vanttaja, Mat.... jne sekä vielä läpilyöntikauttansa pelaava Mervola. Osaavalla valmennuksella tästä joukosta pitäisi saada aikaiseksi JOUKKUE, jolla pystyttäisiin voittamaan vaikka korihait tai talousongelmainen yhdenvahvistuksen Kouvot!

Nyt herätys joukkueen johdossa, ongelma ei ehkä olekaan otteluruuhkassa tai loukkaantumiskierteessä. Keksikää uusia selityksiä, tai ryhtykää oikeisiin toimiin.

Nyt mennään jo kolmatta kautta putkeen että menestys on täyttä paskaa budjettiin nähden. Muualla saadaan valitettavasti vähemmillä euroilla paljon enemmän tulosta aikaan.
 
Viestejä
1 999
Kouvot otti ansaitusti voiton. Katajalla oli asennevamma ja se maksoi voiton. Fanit saa sarjataulukkoa katsella ja lähteä takki auki peliin mut pelaajat ei sitä saisi tehdä. Hirvosella oli kyllä kerran kaudessa tapahtuva heittoshow ja tietenkin Katajaa vastaan. Katajan pelaajista Walton oli jenkeistä hyvä ottaen huomioon miehen taso ja Odomes sekä Semple ok mut Fayne oli vaisu. Kotimaisista Wilson aloitti hyvin mut sit jotenkin hyytyi ja Alanen sössi lopussa.

Suurin ongelma koko kauden on ollut puolustus ja vaparit ja samaa paskaa oli tänäänkin. Surkea esitys ja saattoi olla tärkeät pisteet ajatellen runkosarja sijoituksia.
 
Viestejä
1 999
Virtasen Pete on hieno mies ja seuralegenda mutta pakolla sitä miettii kun materiaali on noin hyvä ja silti pelataan varsinkin vieraissa paskasti niin kyllä pakko olla vikaa myös valmennuksessa
 
Viestejä
1 740
Ottelu piti pelata ilman yleisöä, mutta oli yksi maksanut katsoja. Ottelu on siis hylättävä ja pelattava uusiksi!


1609960249297.png
 
Viestejä
200
Virtasen Pete on hieno mies ja seuralegenda mutta pakolla sitä miettii kun materiaali on noin hyvä ja silti pelataan varsinkin vieraissa paskasti niin kyllä pakko olla vikaa myös valmennuksessa
Kouvoilla puikoissa päävalmentajana Antti Hurri ja meillä kaksi pääsarjatason valmentajaa. Kaiken järjen mukaan valmennuksen voimasuhteet pitäisi olla murskavoiton verran Katajan hyväksi. Se ei vain näkynyt kentällä, ei sitten yhtään.
 
Viestejä
19 300
Kyllähän tää oli se kevätkauden JYTKY!

Ja noilla otteilla JYTKYJÄ on lisää luvassa.....

Ollaan siis mukana noissa Jytkyissa ottamalla paikallista giniä, piirakoita ja vietnamilaista vokkievästä aina voittojen kunniaksi. Siis vastustajien voittojen....Ja varotaan ettei lihota eikä tulla juopoiksi, kun siinä selvä riski piilee.....
 
Viestejä
2 856
Jos joukkueessa on kaksi suunnilleen samanlaista 3-4 paikan pelaajaa kuin Fayne ja Semple, jotka pelaavat suunnilleen samoilla minuuteilla, niin luulisi pelaajien olevan suunnilleen yhtä tehokkaita. tais itten tehokkaamman pelaavan enemmän.
Tänään samat minuutit, Semple +25, Fayne -21. Varsin outoa. Vai onko Semple vielä sisäänajossa vai huonossa kunnossa?
 
Viestejä
306
Niko Mattilan poissaolo näkyy. Kataja kaipaa nyt pelaajia, jotka eivät luovuta.
Yksi tärkeä palanen muutti Tampereelle ja Pyrintöön.
Valtteri Leppänen Pyrinnön Lahti-voitossa: 12 minuuttia, 15 pistettä, 100 prosentin tarkkuus.
Kovuus ja rutiini kasvavat, kun saa divari A:ssa kehittyä eikä sammaloitua vaihtopenkillä.
 
Viestejä
19 300
Aika kuvaava on Peten Karjalaisessa antama lausunto pelin jälkeen: Kovin paljoa emme Kouvoihin ennen peliä keskittyneet, paitsi tiesimme Tumpin vaarallisuuden kaarella.....No pelissä ei sitten keskitytty itse peliin, saati Tumppiin....

Kyllä Pete saa ottaa tämän pelin omaan piikkiinsä.

Pelejä voi hävitä monin eri tavoin. Kunnon valmistelu, olipa vastassa kuka tahansa, keskittyminen ja pelaajien motivointi on yksi niistä tavoista, jotka poisjättämällä niitä hävitään. Samoin reagoiminen pelin kulkuun mm. peluuttamisella eikä ottamalla ratkaisevassa vaiheessa hölmöä tekua....Näin se vaan menee.
 
Viestejä
1 455
Tallenteelta tuli katsottua. Ei oltu valmiita, turha teku valkulle ja vielä parin pelaajan housuun paskomiset viimeiseen minuuttiin.

propsit vastustajalle, modernisti pelasivat: jalka liikkui, viskottiin kovia kolkkeja, tultiin puolustuksessa iholle, pelattiin omien vahvuuksien kautta ja iskettiin vastustajan heikkouksiin.
 
Viestejä
1 999
Alasen kommentti Karjalaisessa oli kyllä todella nolo eli Aapeli sano tyyliin että oltais me voitettu jos oltais haluttu. Luulis että ois halua voittaa kun kuukauden tauko oli viime pelistä ja runkosarjaa pelataan normaalia vähemmän joten jokainen peli ja voitto on entistä tärkeämpi. Ja ainahan joukkuehenkeä kehutaan mut mikä on sit todellisuus Katajan kohdalla niin vaikea sanoa. Tän kauden jenkit ei onneks peleissä oo olleet samanlaisia kuumakalleja mitä viime kauden Morris,JB ja Walters oli.
 
Viestejä
895
No takki auki oli, mutta jospa se pysyy loppukauden kiinni, joka kausihan kataja on kompastellut näitä "heikompia" vastaan muutamaan otteeseen, sitten on taas kärkipään porukoita voitettu reippaallakin erolla. No, mutta kausi on hieno, ja seuraava matsi kotona nokiaa vastaan, niin tällä totutulla tahdilla edelliskausiltakin kun eteenpäin mennään, niin seuraavana tulee voitto. Sehän on nyt ihan varmaa. Ja heihei, korihaitkin voitti nokian eilen, että eiköhän vaan jytkytellä runkosarja loppuun ja sitten pleijareihin, eiköhän sitä katsomoonkin kohtapuolin pääse taas ;)

No, ja ensi kausihan se vasta onkin hieno, kun uus hallikin tärähtää käyttöön. On hienoa aikaa tämä. Tosin vois kyllä jonkun sellaisen valmentajan ettii tuohon (vaikka kolmanneks) joka pistäis puolustuspelin (koko pelitavan) täysin uuten muottiin.. Oiskohan se muuten Heinosen Timppa vielä käytettävissä penkin päähän, vaikka virkavapaan vois juonitella yhen kauden ajaksi.. Vaikka mentoriksi ellei muuten.

No mutta, puksutellaanhan!
 
Viestejä
458
Jospa ensi kaudella hankitaan koponen ja muutama muulinen. Sitten seuraa voisi valmetaa vaikka ööö.. Mervola? Eiku ei, sehän lähtee muualle tällä menolla. Kyllästyy.
 
Viestejä
895
Oiskohan huomenissa voiton paikka, takin napit pysyy takuulla kiinni viime matsin jälkeen ;) Pitääkin lähteä areenan ikkuna taakse kurkkimaan,kun pojat jytkyttelee kunnon voiton! Puks!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös