Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
927
SIlti jytkytellään.. Tänään tullaan lopussa ohi, kun alkaa Anttokin vaan lannetta pyöritellä parketilla... ;) puksutellaan sanon.. villasukatkin on jalassa, mukavasti lämmittää alapäätä, niin, ja ginipaukku aina välissä yläpäätä ;)
 
Viestejä
19 310
Jaahas. Mitä tästä taas sanoisi.

Ensinnäkin vaparit taas huonolla prosentilla.

No puolustushan vuotaa kuin seula. Siinä ei siis mitään uutta.

Muutama helppo menetys. Huolimattomuuden piikkiin.

Katajalla ei siis ole hyökkäyksessä oikeaa korinaluspeliä, mikä Väinön poissaollessa tiedettiinkin.

Vanttaja oletetusti aivan kujalla.

Mattila. Missä hän oli?

Kooprat ei mitään ihmeellistä ole esittänyt. Heittänyt kolkit hyvin, kun kerran tilaa annetaan. Puolustuspeli on luokkaa parempaa kuin Katajalla. Samoin Nikkarisen syötöt korin alle on ollut Katajalle täyttä myrkkyä. Jos kolkkien viskely jatkuu 50:llä prosentilla, niin pelkäänpä, että turkkiin tullee.

Kaikenkaikkiaan Kooprat on ollut parempi tähän mennessä jokaisella osa-alueella.
 
Viestejä
19 310
Taisi taas käydä niin, että Kooprilta loppui polttoaine samalla, kun Peikkopoika-Nikkarinen sai viidennen virheensä. Ja ei kolkitkaan ihan avausjakson lailla uponneet.

Mervolalta muutama tärkeä kolkki, mutta toisaalta taas muutama epäonnistuminen helponnäköisessä viimeistelyssä.

Sempleltä huono peli, mutta paikkasi hieman kolkillaan. Tyhmiä menetyksiä ja huonoa viimeistelyä. Yhdenkin pallon jopa tarjoili suoraan vastustajalle, että " ota ". Eikä Odomesikaan parhaimmillaan ollut.

Mutta se puolustus. Oikein pahhaa teki taas katsoa, kun siellä vietiin milloin ketäkin kahville. Osa ei edes ehtinyt kahvipöytäänkään.....

Ei hurraahuutoja, mutta tärkein eli voitto lopulta. Pelin sisälle mahtui hyviäkin onnistumisia, mutta vastaavasti muutama aivan juniorimainen moka. Ja ne vaparit!

Älysi Pete sentään pitää Mattilan penkillä, kun kerran ei ollut pelissä läsnä lainkaan. Olikohan sairas?
 
Viestejä
200
Kobrat heitti alussa kolmoset sisään kovalla prosentilla, mutta sitten prosentti tippui ja peli vähitellen kääntyi Katajalle. Puolustuksessa tapahtuu edelleen ihmeellisiä nukahduksia. Katajan suorituksessa väkisinkin näkyi kahden jenkin poissaolo ja Mattilakin oli poissa melkein koko pelin. Tuli kai joku vamma siinä törmäyksessä eka jakson lopussa.

Aapeli on nyt parissa viime pelissä ollut jäätävä. Lapualta löytyi kanssa kova kotimainen, Antto, jonka syötöt olivat ajoittain maagisia, vaikkei heitto uponnutkaan.

PS. Joelle vielä. Semple ei ollut parhaimmillaan, mutta teki kuitenkin 16p, repi 11 levyä ja otti 4 riistoa. Ei ihan huonosti huonosti pelanneelta!
 
Viestejä
927
Jytkytetään! 2 jenkillä voitto.Puolustuksen pitää parantuu mut ensin pitää olla koko nippu kasassa, ja kuten jw.sanoi, alkoi jo näyttää hyvältä kun äijät oli rosterisssa kaikki.. pitäis kyllä Peten myös hieman herätä penkillä ja puolustusta painottaa, mutta.. ku on nähty, niin kun koko nippu on kasassa, niin sekin toimii.. Ja joku kysyi miks katajalla aina joku sivussa.. Siksi, kun täällä pidetään huolta pelaajista pienenkin oireen kohdalla eikä riskeerata pelaajan terveyttä pelitapaa kyllä vois vähä muokata.. mut Silti, Jytkytetään! Voitto! Oliko rumpupojat ruudun ääressä? Oliko rummut? Tärkee voitto.. puksutellaan !
 
Viestejä
927
Jammu liekeissä myös, 27/4, siihen vielä kopposP kaveriksi kevväällä.. jammuki pelin jälkee 'Hell YEEEAAHH'...
 
Viestejä
19 310
Siitonen kirjoittaa Karjalaisessa, että Semple ja Odomes olivat vahvoja koko pelin.

Samaa mieltä. Vahvoja miehiähän ne.....
 
Viestejä
897
Ilmeisesti talouden puolella ei ole huolen häiventä, vaikka korona koetteleekin.
Kataja pelasi jo yhden kotiottelun ilman yleisöä. Törmälän mukaan taloudellinen isku tyhjille katsomoille pelatusta otteluista ei ole massiivinen.
- Näillä katsojamäärillä se ei kaada missään nimessä, mutta ei se oikein kotipeliltä tunnu ilman yleisön tukea.

Vissiin on budjetit kunnossa. Ja sehän on pelkästään iloinen asia.
Vähän valjua kyllä edes telkkarista katsella ottelua kun ei yhtään yleisön mekastusta kuulu, edes pienenkin.
 
Viestejä
927
Kataja ei ole juuri runkosarjan yleisötuloja budjetoinut, kyllähän ne eurot tulevat yhteistyökumppaneilta, jotka laajalla pohjalla seisovat seuran takana uskollisesti vuodesta toiseen, vaikkei menestytstä aina tulisikaan, mutta seura ja tukijat kantavat kyllä yhteiskuntavastuunsa hienosti näin korona aikankin. Tokihan tuloja jää saamatta, mutta se ei tätä laivaa kaada. Lisäksi kulut ja budjetit on aina olleet Joensuussa järkipohjalla vuosia, eikä ns. "talousdopingiin" ole ikinä lähdetty (esim.vahvistusten hinnat jne), sen sijaan on seuraa kehitetty pitkäjänteisesti vuodesta toiseen, luotu olosuhteet jokseenkin suomen parhaiksi, tehty yhteistyötä yliopiston ja oppilaitosten jne kanssa.. Luotu ns. valmis paketti lahjakkaille kotimaisille pelaajillekkin, joita tänne aina mukavasti saadaan, vaikkei hintakilpailuun aina lähdetäkään mukaan. Siitä se sana kiirii ympäri suomea ja eurooppaa, miten asiat seurassa hoidetaan. Sitten esim. JW kaltaiset ykköskorin äijät ovat mahdollisia uskollisten tukijoiden osalta, mutta unohtaa ei pidä sitä työtä, minkä organisaatio on vuosien varrella tehnyt :) Mutta nyt tauko tähän paikkaan on ihan oikein, ja sitten kevätpuolella varmasti päästään jo ihan hyviin katsojalukuihin kun rokotekin tulee kohta. Pudotuspeleissä sitten vasta Jytkytetäänkin!

Ja tottakai, tämä karjalainen rempseys ja ihmisten avoimmuus ja ystävällisyys täällä länsi-siperiassa on myös ainutlaatuista ;) Ja sitten on ne karjalaiset piirakat myös, ja kaiken maailman muut maittavat paikalliset herkut, joihin kaikki tykästyy ;) Toriltakin saa lörtsyjä, joihin JW on myös ihastunut oikein kunnolla ;) Ja nyt joulun alla sitten on taitokortteli, jossa on kaikenlaisia pieniä myyntikojuja, sieltä on meitin jenkulavelikullat löytäneet kaikenlaista mukavaa myös, johon ovat ihastuneet oikein kunnolla. Ja sitten on tietysti se paikallinen gini, jota ei voi sivuuttaa ;) Ja tori, joka on keväälle varattu.

Sitten on motonet areena, johon paniikkinappula on vuorattu kiven sisään. Sinne kohta aletaan pukuhuoneita tekemään, sinne tulee kultareunustetut penkit pojille koppehihin. Niin tulee myös pehmustetut penkit, jotka on kultareunustettuja. Sitten tulee mediakuutio kattoon, ja baaritilat, joissa on kaikenlaista makiaa suunmyötäistä tarjolla. Sitten tulee tulee vielä ottelutapahtumiin tanssitytöt rappusille, ja europeleissä varsinkin vastustajat sulaa täysin jo tullessaan hallille. Niin sulaa vilpaskin, ja kauhajoki, ja gulleilla bussi hyytyy jo kiteen kohdille ennen määränpäätä. Pitääkin varata giniä vastustajille että selviävät takaisin bussiin ottelun jälkeen. Ja sitten tulee se piirakka sinne kattoon, johon nostetaan sitten jäädytettyjä pelipaitoja aikaan roikkumaan. ;)

Nyt tauon aikana reenataan,reenataan,reenataan,reenataan,reenataan, hiotaan,hiotaan,hiotaan,hiotaan,hiotaan, että ollaan iskussa kun pelit jatkuu ;) Ja sitten tankataan oikein kunnolla lepoa, ja paikallisia herkkuja. On toki vähän vapaatakin, ja meitin jenkulapoijat käy pitsaa pojilta parina päivänä, että pysyy pitsan pojat pystyssä. Ja sitten varmasti on myös ravintolakiertue, jossa käydään syömässä jokaisessa paikallisessa ravintolassa kerran tauon aikana,ja tuetaan paikallisia harjoittajia.

Eiköhän Jytkytellä ja puksutella taas.. Lauantain kunniaksiahan se pitäisi taas illalla sauna laittaa tulille, ja sitä ennen käydä juoksulenkillä, motonet areenan ohi varmasti taas, varmistamassa, että on varmasti vielä paniikkinappula kiven sisässä. Sitten pitää vähän giniä ottaa saunan ohella.

Sitten JOE voisi pistää mietintään jonkilaisen laulun, ja siihen sanat, ja taustat.. Sitähä vois kyhäillä jonkinnäkösen kannatuslaulun pojille tässä tauon aikana..

Jytkytellään! :cool:
 
Viestejä
927
Ilmeisesti talouden puolella ei ole huolen häiventä, vaikka korona koetteleekin.


Vissiin on budjetit kunnossa. Ja sehän on pelkästään iloinen asia.
Vähän valjua kyllä edes telkkarista katsella ottelua kun ei yhtään yleisön mekastusta kuulu, edes pienenkin.

Kuuluhaan sieltä pallon pompotusta ja poikien riemunkiljahduksia kun kolmoset paukkuu sisään. Ja sitten kuuluu koutsien huutoa, kun puolutus vuotaa kun seula, mutta silti vaan voitetaan pelit :cool: Pitää itse kotisohvalla pitää sitä mekkalaa ja huutaa kurkkusuorana. Vaikkei vaimoke (kenellä on), tykkäiskään. Tai sitten pitää kauniimpaa sukupuolta hieman lahjoa jollain mukavalla ;)
 
Viestejä
927
Ja hallin sisäänkäynnin eteenhän tulee Teemun patsas. Sitten tulee JW patsas. Niitä ennen tulee JOEn patsas. Piirakasta on luonnos varmaan tehty jo, liekö riisiä vai perunaa, siis ulkonäöllisesti kun kattoon vilkaisee? Mutta kunhan on karjalaista kuitenkin . sitten tulee vielä aitiot , joihin tulee VIP palvelut. Ne onkin vasta kunnon luolia pelin seuraamiseen
 
Viestejä
459
Onhan tämä aika ilman koripalloa kieltämättä aika pitkä ja raskas. Varsinkin kun Bottas ei formuloissa ole väläyttänyt.

Onko Katajalla mahdollisuus harjoitella? Siinä tapauksessa asia ei ole katastrofi, jos Semple ja Vanttaja saadaan ajettua jengiin tehokkaasti.
 
Viestejä
897
Onhan tämä aika ilman koripalloa kieltämättä aika pitkä ja raskas. Varsinkin kun Bottas ei formuloissa ole väläyttänyt.

Onko Katajalla mahdollisuus harjoitella? Siinä tapauksessa asia ei ole katastrofi, jos Semple ja Vanttaja saadaan ajettua jengiin tehokkaasti.
Vastahan Virtanen Karjalaisessa kertoi, että nyt pari viikkoa treenataan kunnolla ja joulunseutu on lomaa.
 
Viestejä
927
Eiköhän se cupin matsi jytkytellä kauhajoella vielä ennen joulua ;) Halli nousee kovaa vauhtia, kyllä siitä tulloo hieno ;) Ja mestaruuskausi on varma 2 kertaa peräkkäin, ensin hyvästellään areena tänä keväänä pantterilla, ja sitten jytkytellään uuden hallin avajaiskausi mestaruuteen, huuhellaan kultaa niin jotta jytkyttää! ;) Tullooko, tullooko muuten joululahjaksi katajalle joku jytky, oikein kunnon jytky? Taksitolpalla huhut pyörii ja paikallisen huoltoaseman kahvipöydässä makustellaan.. Makustellaan kyllä ensisijaisesti sitähi, jotta pojat pääsee jytkyttämään pelien muodossa.. Mutta luntahi on jo, ja pojilla on nastat alla fillareissa, niin ei hätiä mitiä, pitoa riittää.. Ei tuu liukastumisia ;) Poijilla on punttikuuri menossa nyt, niin on tikissä ku pelit jatkuu.. ;)

Hieno kausi on, ja hienommaksi vaan muuttuu kun kevät koittaa ;) Jytkytellään! puks..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös