Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
19 300
Katajan Ikifanien on jatkossa panostettava enemmän asiakirjoittamiseen, kuten minä olen tehnyt kohta 18 vuotta täällä... Muuten tulee sapiskaa niin vierailta kuin omiltakin. Eli tehkääpä parannus!

Onko muuten kuulunut mittään Väinön nilikasta? Enkä nyt tarkoita tyttäreni labbiskoira-Väinöä. Senhän tiedän itsekin, ettei sillä koivet ihan kunnossa ole.....

Ja jokohan Vanttaja on pystynyt yhtään reenaamaan? Meinaan, kun Nuolivirta, niin mukava kaverikin kuin onkin, tuntuu olevan melko hukassa pelistä toiseen niinä vähinä minutteina, mitä on jakoon tullut.

Välillä tuntuu, että Katajan kotimaiset siirtävät turhankin helposti kaaren takaa heittovastuuta toisille. Itse ainakin toivoisin heittoja enemmän esim. Mervolalta ja Alaselta. Ja jos ei ala uppoamaan, niin sitten vasta jaetaan muille. Ei nyt sentään mikään " Kalle Lintu " tarvitse olla, mutta hyvistä paikoista pittää itekin kokkeilla. Lommilla on oikea asenne siihen.
 
Viestejä
200
Taidettiin selvitä säikähdyksellä. Faynen nilkka tarvitsee parantuakseen vain lepoa.

Seuraavassa Katajan ottelussa Lapuaa vastaan Faynen pelaaminen on tämän hetken arvion mukaan mahdollista prosentein 50-50.
(Karjalainen)
 
Viestejä
900
Tähdistö viisikko tänään:

Wilson
Alanen
Walton
Fayne
Odomes

Hyvä 1. ja 3. jakso. Tästä on hyvä jatkaa. Kataja kotimaiset vaikuttaa tasapainoisilta ja jenkit atleettisiltä, toisin kun näitä Gibson III ja Ray BIGBIG Mondeja mitä kouvoissa ja pyrinössä on nähty.

Mielnekiitoinen kausi menossa.

Hieno kausi on menossa ;) Puksutellaan!
 
Viestejä
893
Sukkis pojat siivitti Katajan voittoon!
Ja tämänhän myös maakuntalehti huomasi ja asianmukaisesti tunnusti :)
"Tauon jälkeen Kataja tuli täydellä höyryllä. Lahteen asti matkannut Kataja-fanien rumpuryhmä siivitti osaltaan Katajan toiselle karkumatkalle, joka kesti loppuun asti."
 
Viestejä
893
Petri Siitosen magnum opus, pitkä hieno juttu Leon Huffista on nyt luettavissa Karjalaisen netistä.
Maksumuurin takana tottakai, mutta tuon takia kannattaa vaikka ottaa eurolla kuukauden digitilaus, jos muuten ei ole lehden kohderyhmää. :)
 
Viestejä
1 586
Petri Siitosen magnum opus, pitkä hieno juttu Leon Huffista on nyt luettavissa Karjalaisen netistä.
Maksumuurin takana tottakai, mutta tuon takia kannattaa vaikka ottaa eurolla kuukauden digitilaus, jos muuten ei ole lehden kohderyhmää. :)En tiedä kuka on magnum opus mutta luin jutun silti.

Hieno että tällaisillekin jutuille on vielä tilaa tässä heti kaikki nyt mualimassa.

Siitosen Petelle pinnat koriksen ja pesiksen ja lentiksen esille panosta

Vaikka joskus saakin kritiikkiä liian läheisistä suhteista. Siis koripalloon. Lajina siis.

Mikä on hölmöä. Kuinka voisi olla liian lähellä tätä hienoa lajia?
 
Viestejä
900
Silti.. Jytkytetään.. Jytkyttely ei lopu, vaikka itsellä vaikeita aikoja on kun lähipiiristä lähtee rakkaita pilven reunalle aivan yllättäen.. Koris on mulle ollut aina tärkeää, ja on, kuten mr.X..joka seuraili innolla myös, viimeisinäkin päivinä tilastoja jne.. ja txt tv oli käytössä kovassa.. Jytkytetään jatkossakin, vannotti pysymään rakkaiden harrastuksien parissa kaiken keskellä.. Joten Kataja, eikös nyt ole Meidän vuosi nostaa pytty?
 
Viestejä
900
EIköhän tänään Jytkytellä voitto! Ruutu auki illalla, ginipullo auki illalla, ja villasukat jalkaan. Ja tietty sitä karjalaista piirakkaa munavoilla, ja paikallisesta on käytävä hakemassa vähän itämaista kanaa, riisillä ;) Ja ennen iltaa tottakai, hölkkäilylenkki kauniissa talvisäässä, tieni saattaa viedä ohi Motonet Areenan, joka kovaa vauhtia on valmistumassa, jos kattois että onko se piirakka jo katossa...? ;) Jytkytellään!
 
Viestejä
19 300
Väinö ja Waltonen eivät pelaa, joten taas vaan kahdella jenkulalla mennään. Vanttaja kokoonpanossa, joten mitä ilmeisimmin joutuu myös pelaamaan hyvät minuutit, vaikka pelituntumaa ei juuri olekaan.

Eihän tää taas mitenkään hyvältä näytä, mutta kyllähän ihmeitäkin joskus tapahtuu...
 
Viestejä
200
Väinö ja Waltonen eivät pelaa, joten taas vaan kahdella jenkulalla mennään. Vanttaja kokoonpanossa, joten mitä ilmeisimmin joutuu myös pelaamaan hyvät minuutit, vaikka pelituntumaa ei juuri olekaan.

Eihän tää taas mitenkään hyvältä näytä, mutta kyllähän ihmeitäkin joskus tapahtuu...
Mikä p-le Katajassa oikein on, kun joukkue ei ole viime kausina tervettä päivää nähnyt. Yksi kun paranee, niin toinen sairastuu/loukkaantuu.
Vastatkaa joku, jos on ideoita, mistä tällainen raihnaisuus kumpuaa.
 
Viestejä
458
Kyllä minä laittaisin tänään Odomekselle villssukat. Alkaa muuten 30 pistettä muuttumaan 50, kun niin varpaita polttelee ;)
 
Viestejä
458
Valmentajasta en tiedä, mutta puolustusta ei ole. Paitsi huomenna, twitterissä, jossa meidät taas haukutaan p***** koska annetaan kritiikkiä pilvilinnaan.

Siellä puolustetaan Katajaa, seuraa, pilvilinnaa, johtokuntaa ja Karjalaisessa ehkä ylistetään Korbien peliä tai syytetään loukkaantumisia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös