Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
3 095
Toimistolla ihmetellään missä vika:

"Aiemmin kestomenestyjänä tunnettu seura on nyt uuden tilanteen edessä valahdettuaan sarjan keskikastiin.
...
Törmälä korostaa, että jos heillä olisi tiedossa, miten suunta varmasti oikaistaan, se myös tehtäisiin.
-Tyhjä sanoa, että kaikki olisi huonoa tuuria. On tässä toki muutakin."Myös ulkomaalaisissa taidetaan pysyä melko nuorissa, kun ilmeisesti ei pystytä nostamaan palkkatasoa verottoman yli eikä yksinkään päässe asumaan:

"Katajassa jenkit ovat esimerkiksi asuneet kimppakämpissä. Sopimusneuvottelut ovat voineet olla kesällä jo pitkällä, mutta monesti tie on noussut pystyyn, kun omaa asuntoa ei ole ollut tarjolla.

Jenkkipelaajat saavat ansaita 20000 dollaria verovapaasti kalenterivuotta kohden.
-Se on se juttu, jonka puitteissa me pelaamme, Törmälä muistuttaa."


Asuntoasiaa ihmettelen kyllä, ruutukaavalta saa ihan hyviä yksiöitä alle kuudensadan. Jos heitetään kolmekin asumaan yhdessä puhutaan jo 3 mh + oh jollaista tuskin saa alle tonnin. Puhuttaisiin siis ehkä 250 e/kk säästöstä pelaajaa kohden.
Tuohon liksa-asiaan nyt sen verran, että kausi kestää täällä aika maksimissaan sen 8,5kk ja tolla verovapaalla määrällä jenkille voi siis maksaa n. 5000 taalaa kuussa (+edut). Sillä summalla ollaan top5 kalleimmissa jenkeissä joka vuosi tässä sarjassa.
 
Viestejä
4 104
^Elli on rakentanut ainakin kolme taloa keskustan alueelle Savonlinna-päätöksen jälkeen joten kyllä niiden pitäisi tasata kysyntää.

Kenties @LeBronJNZ on jo jäljillä asiassa, jollain johtohahmolla, sponsorilla tai jopa seuralla itsellään iso kerrostalokämppä ylimääräisenä joten pelaajat sijoitetaan sinne? :)

Kiekko-Poikien tilanne sikäli erilainen että palkkataso lienee pienempi kuin Katajan jenkeillä, esim. äskettäin Kiekko-Pojat hankki 17-vuotiaan junnun edustusjoukkueeseen. Tänä vuonna jenkeille lienee tullut vajaan kolmen kuukauden töistä n. 17000 euroa nettoa, olettaen että palkka on sovittu kaudesta eikä kuukausista.

Uskon tällä palstalla AINOASTAAN LebronJNZ:n faktoihin. :)
 
Viestejä
303
Riitti Rannikonkin palkan jälkeen enkä usko että Wilson olisi ainakaan kalliimpi.
[/QUOTE]
On se paljon kalliinpi!!
 
Viestejä
2 925
Hieno kevätpäivä. Ja ensi kauden ketjukin jo 2 sivun mittainen, taivas varjele miten pitkä tästä vielä tulee. Ja maaliskuuta 2021 vasta männään.

Saa monta kertaa vielä päivitellä ja jytkytellä voittoja ja tappioita ja isoja jytkyjä vuoden sisällä ;) Mutta nyt kun ollaan tän kauden osalta jo kesälomilla, niin eikös siellä toimistolla paiskita hommia kuitennii.. Petet analysoi mennyttä kautta, ja puhelimet käy toimistolla kuumina kun tulevan kauden hankintoja suunnitellaan. On testattu myös kassakaapin toimivuutta, koska sulka ja mustepurkki. Paniikkinappula kun vuorattu sinne motonet areenaan, niin toimiston kassakaapista tilaa vapautu. Onneks sen nappulan saa sieltä sen luukun kautta ulos tarvittaessa. On muuten hieno areena tulossa. On oikein harjakorkeudessa jo, ja lämmötkin kytketty päälle.

Onkohan katajan poijjaat hommissa siellä, kun telineisiin jäätiin pudotuspeleissä.. Pitäskin käyä lenkillä ja hölkkäillä uuden areenan ohi, ja katella, näkyykö mitään erikoista. On se hieno. Jytkytellään.
 
Viestejä
2 925
Nyt kannattas Katajan katella hieman tuonne Ura-basketin suunnille ja olla hereillä heti alussa.. Siellä ois muutamia ukkoja jotka sopis hyvin rosteriin.. Oisko nuutismatti ehkä, pituutta kaivattais, ja kokemustakin ois.. ehkä trey niemi. Hereillä,hereillä ;) Koska tuskin ura enää lisenssiä liigaan saa (tai muuhunkaan sarjaan), on kyllä sellaset velat niskassa ja hommat niin ulapalla että taitaa se laiva upota.

Ootellaan, ootellaan.
 
Viestejä
1 926
Nyt kannattas Katajan katella hieman tuonne Ura-basketin suunnille ja olla hereillä heti alussa.. Siellä ois muutamia ukkoja jotka sopis hyvin rosteriin.. Oisko nuutismatti ehkä, pituutta kaivattais, ja kokemustakin ois..
Matin varasin jo Saloon. Ja tuskin lähtee Saloa idemmäs, kun talo löytyy Kaarinasta. Lopuista saatte tapella. ;)
 
Viestejä
2 925
Tällä viikolla on valot palanut jokaisena iltana katajan toimistolla, niinköhän siellä suhrataan sopimuksia kasaan ja skautataan pellaajia.. testaillaan mustepurkkia ja sulkaa. suunnitellaan jytkyä ;)
 
Viestejä
19 549
Taitaa olla ennemminkin niin, että siellä käytetään pyyhekummii. Entissii soppareita poispyyhittään....? Ja valot pallaa senkiin takkii, että Lasa siellä pyörittellee käsissään maksamattommii laskuja ja mietiskellöö, uskaltaisko soittaa Ruumanneille ja Laakkosen Ykälle? Sulkiakin siellä kyllä on. Törmälän hatusta ne on irtirevitty ja pistetty vitriiniin. Se oli sitä aikaa, kun Rannikon tänne sai houkuteltuu.....Sen jälkeen on vain yksi sulka tullu. Jammusta. Muuten on aika lailla ollu pelekkii höyhennii.....
 
Viestejä
1 599
Hieno homma, että Aapeli pääsee näyttämään kykynsä. Eihän nykyKatajassa ole edes mahdollisuutta pelata Europelejä. Palkka varmaan huonompi kuin Kataja maksoi, mutta pääsee kuitenkin esille. Eikä kehitys Virtasen alaisuudessa olisi ollut ainakaan positiivinen.

Katajalle tosi paha juttu, kun ei taida Kataja nykyvalmennuksessa enää ole kovin kiinnostava paikka. Ja varsinkaan kun Europelejä tuskin on enää tulossa.
 
Viestejä
833
Joko ensi kauden ketju on pystyssä? hah

Mutta, joo. Tietysti sokea luotto valmentajaan joka floppasi voi vähän syödä intoa, niin katsojilta kuin tänne potentiaalisesti leipätyötään tekemään tulevia pelaajilta. Onhan se niin, että pomokin ratkaisee paljon mihin menee töihin, jos vaihtoehtoja on monta.

Toisaalta, Pete voi puhjeta kukkaan, ehkä Törmälällä on nyt Scoutti -talenttilasit ja Petestä puhkeaa korisliigan ruusuaita. Toisaalta ymmärrän myös, että jatkuvuutta kaivataan. Katajan isoin ongelma huonon rekrytointipolitiikan ja jatkuvien louklaantumisien lisäksi on ollut se, ettei joukkueessa ole jatkuvuutta. Jammun ja Peten myötä sitä on.

Ensi kauden teemat:

1) Rosterin leveys. Jos kausi lähdetään kapealla vetämään läpi, ollaan max. 6 sijalla.

2) Laadukkaat avain pelaajat. 1/2 pelaajista tulee olemaan 1 korin suomalaisia + muutama kova jenkki. 2- korin ja 3- korin jenkeillä ei menestystä.

3) Pidetään hyvät asiat, korjataan ei niin hyvät. Walton, Jammu, Mervola, Lommi, Mattila. Tässä teille jatkot. Aapelille ehkä. Fayne on myös iso ? -merkki

4) Vanttaja vaihtoon. Nyt olemme katsoneet vuosia ja vain yksi hyvä kevät takana.

5) Jatkuvuutta rekryyn. Vanhat helmet takaisin: Olisiko koronan johdosta mahdollisuus saada vanhat kovat luut takaisin? Joku kova kotimainen, Arnolds?, Muulinen? , Bradley?, King?, jopa se yksi pelottava 5. jenkki, joka istui mitallikaudella kultainen piirakka kaulassaan, ööö Bryant?

Go Kataja!
 
Viestejä
1 512
Ensi kauden teemat:

3) Pidetään hyvät asiat, korjataan ei niin hyvät. Walton, Jammu, Mervola, Lommi, Mattila. Tässä teille jatkot. Aapelille ehkä. Fayne on myös iso ? -merkki
Aapeli arvasi, ettei sunluottosi ihan riitä, ja lähti Tsekkeihin...
Edit: ai se menikin vain näytille kevääksi...
 
Viestejä
2 925
Eiköhän sieltä parempi nippu muotoonnu tuleville kausille, kotimaisista voi olla jo 2-3 niitä ykköskorin kavereita, ja sitten jatkot Lommille, Mervolalle, ja toivotaan että Mattilakin pelaa suomessa ensi kaudella (ulkomaanoptio). Ja sitten samalla 2v pahvit Lommille ja Mervolalle, vuodet lisää sopimukseen Jammulle ja Mattilalle myös. Ja siihen muutama kova kotimainen vielä, ja tottakai Pihlajamäen voi pitää, jos tarvitaan vara-koutsi kentän laidalle välillä, jos sattuu tekuja tulemaan ;)

Ja kunnon jenkit ensi kaudelle, 3 kokenutta ammattilaista, 2 alottelevaa timanttia. Laaja rosteri, ja isoja mörköjä oltava ainakin muutama. Koska, europelejä tullaan näkemään heti kun on koronan puolesta mahdollista.

Ja tosiaan, toimistolla on pitkän aikaa valot jo palanu, että tiiä vaikka nyt huhtikuulla jytkähtää oikein kunnolla :cool:.. Voitasko ottaa se mukava kouvvojen kaveri tänne parivuotisella pahvilla, ja toinen mukava sitten sieltä turun suunnilta.. Ja se kaikkein mukavin sieltä salon suunnilta.. ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös