Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
577
Jeeeee!!!!!!!!!!!

Olipahan vaikea, mutta ansaittu voitto. Välillä peli-intensiteetti putosi lähelle nollaa ja hyökkäyspelistä tuli seisovaa, vaikeaa ja aseetonta. Miinusta etenkin Wilsonin ekalle puolikkaalle, hienosti Mervola paikkasi. Brown oli ekalla puolella tasainen ja Crawford myös. Omalle alueelle ei liian helposti päästetty, mutta voihan miten hukassa sijoittuminen oli oman korin alla vastustajan heittotilanteissa. Taisi 5 levyä pudota vastustajalle samassa hyökkäyksessä.

Mutta plussia oli! Ja voi herran isä mikä ryhtiliike Jamarilta. Aivan maaginen neljäs erä. Mcknight oli todella hyvä, erittäin monipuolinen myös. Crawford voi olla kultaa, tulee vähän mieleen muuan Muulinen. Meillä oli ajoittain hyviäkin kuvioita ja hyökkäyspäässä Milloin viimeksi?

Asenne taisi kuitenkin voittaa tämän pelin. Tästä sen taas näkee, ei näitä liigapelejä puolivaloilla voiteta.

Jytkytetään, erittäin tärkeät pisteet vaikeaa vastustajaa vastaan!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
19 424
No vaikka voitto tulikin, niin ei kyllä aiheuta mitään hurraahuutoja.

Nokia antoi ohjat Katajalle, kun olivat 12 pistettä johdossa. Varmasti hyvänolontunne iski. Siihen kun Kataja sai ja suurimmaksi osaksi Nokian ja vähän tuomareidenkin avittamana vähän hurlumheitä, niin Nokia menetti pelin, joka oli täydellisesti heidän hallussaan.

Jammu vaikka kohensikin loppua kohti huomattavasti, niin 5 helppoa menetystä on aivan liikaa. Onneksi Mervola ei tänään menettänyt kertaakaan.

Eihän rehellisesti sanottuna Katajan jenkulat vieläkään ole sellaisia kuin joskus ennen vanhaan. Groofoorti, joka on palkattu kolmoslingoksi, heittää kolkit 1/8. Ei näin. Lisäksi hermokontrolli petti. Brown hyökkäyspäässä aika avuton, mutta jonkinlainen puolustaja kuitenkin. Varsinkin tänään, kun siellä kettään Pölliä ja kumppaneita ei ollut vastassa. Mäknaitti taitaa tasaisin olla. Landersista ei osaa oikein mitään sanoa. Hajuton, väritön ja mauton.

Onneksi ei Palmia saatu. Eihän se mikään pelimies olisi ollutkaan. 32 pinnaa kyllä teki Haita vastaan.....Ilmeisesti katajalle ei sopinut ulkomaanoptio, ainakin jos HTT:n huhuihin on uskominen. No en tiedä ....

Ei vakuuta ei Katajan peli, vaikka voitto tulikin. Nokian kolkit oli vielä Katajaakin heikommassa jamassa. Siinäkin yksi syy heidän tappioonsa.
 
Viestejä
1 387
Voitot lasketaan. Kyllä jenkkinelikko paransi edellisistä. Brown js landers pietään, markeli myös ehkä. Ootellaan, vaatii reeniä vielä. Sellaista, kun 1 kymppi tänään, se kun saadaan koko peliin niin.. Toistaja.. mutta voitto. Jytkytetään!
 
Viestejä
2 189
Kataja voitti se on tietenkin tärkein asia mutta ei tuo peli vakuuta. Jos vastassa olisi ollut Nokiaa parempi joukkue niin turpaan olis tullu. Kolmosia roiskittiin ohi ja hyökkäys oli pitkään todella heikkoa ja vastustaja haki liikaa hyökkäyslevypalloja. Jenkeistä Crawford heitti taas todella paljon ohi, Brown otti hyvin levypalloja mutta edelleen hyökkäyspäässä todella kesy, Landers todella näkymätön ja Mcknight jenkkien paras taas kerran. Mcknight ainut jenkki jota voi vahvistukseksi kutsua. Kotimaisista Wilson oli ekat 20 min vaisu mut sit kun peliä ratkottiin niin Wilson oli se joka teki monta koria Katajalle
 
Viestejä
1 559
Nokia kotona - aivan kuten Bisons vieraissa - on peli, joka pitääkin tässä vaiheessa kautta voittaa. Paniikkinappulan voi toistaiseksi laittaa pöydän laatikkoon takaisin, mutta ei toriakaan vielä kannata varaamaan ruveta. Seurataan markkinoita: leveyttä ei hirveästi joukoissa ole.
 
Viestejä
6 111
Kyllähän Kataja on menettänyt vetovoimaansa ei mahda mitään.. Mitä Palmiin tulee, niin europelit oli pitkälti syy miksi tuli aikoinaan Katajaan, europelit olis houkutellut hänet tod näköisesti takaisin susirajalle.
 
Viestejä
1 559
Tuli yövuorossa luettua maakuntalehden luottotoimittajan otteluraportti, ja hän oli analysoinut niin, että Katajan ongelma on, että pelaajat joutuvat pelaamaan liikaa väärillä pelipaikoilla. Että McKnight olisi nelospaikan mies, Landers kolmospaikan ja Jammu heittävä takamies. Uskallan olla eri mieltä: yhdessä Brownin kanssa kentällä ei minusta roolitukset menisi noin ihan nappiin. Tai pitäisi tilastoista kaivaa eri viisikkojen plusmiinukset. Siis pitäisikö Crawford vaihtaa pointttiin?
 
Viestejä
1 387
Ei vaihella vielä ketään, se on tuo roofortti keväällä vielä täyttä timanttia. Tulee mieleen eräs Rion Brown.. Aina muuten kun katajalla on ollu joku Brown joukkueessa, on oltu 4 joukossa ;) Joten, puksutellaanhan kohti kevättä..
 
Viestejä
2 189
Huomenna Katajalla vieraspeli Kotkassa jossa Kataja on viime kausina hävinnyt joten tuskin tulee helppo peli huomennakaan. Kotkalla on Raitanen ollut loistava ja Joonas Lehtoranta on hyvä pelintekijä sekä siihen 4 jenkkiä joista ilmeisesti kaikki ei oo vakuuttaneet joten sama tilanne kuin Katajalla.

Katajalla Wilson on ollut joukkueen paras ja Mattila myös täyttää paikkansa mut sit on hiljasempaa. Jenkeistä Mcknight on ollut hyvä mut 3 muuta enemmän ja vähemmän vaisuja. Crawford on tehnyt jonkun verran pisteitä mut sit myös varsinkin kolkkeja heittänyt todella paljon ohi, Landers ollut melko vaisu ja Brown on hyökkäyspäässä ollut huono. Kyllä kaikkien jenkkien pitäs pystyä tekee pisteitä. Kataja jos meinaa Kotkassa voittaa niin levypalloissa pitää pärjätä ja varsinkin KTP ei sais hakee montaa hyökkäyslevypalloa. Sit kolmosten pitää upota ja hermojen pitää pysyä kurissa. Katajan voitto ois pieni ihme mut toivon tietenkin että Kataja voittaa
 
Viestejä
577
En ymmärrä miksi te haluatte Crowfordista eroon. Hän on kuitenkin tällä hetkellä Katajan atleettisin pelaaja. Näitä Gibson III ja Raymondeja BJ taidetaan enemmän arvostaa suomikoriksessa. Tänään Crowford on ollut mies paikallaan. Kuhan saadaan sisään kunnolla niin tuo sellaista uhkaa hyökkäyspäähän mitä muut ei. Eikä ole surkein heittäjä, on niitä ollut PALJON heikompiakin.

Mcknight taitaa olla todellinen aarre. Landersia ja Brownia on hankala lukea, parantaneet. Varsinkin puolustuspäässä. Saa nähdä.

Katajalta kuitenkin hyvä eka jakso, joskin KTP oli täysin unessa tai aseeton, tiedä häntä..
 
Viestejä
2 189
Nyt on kyllä Kataja pelannut hyvää korista. Kolkit uppoaa ja vihdoin voitetaan Kotkassa. Crawford jos jatkossa näin hyvin heittää niin hyvä juttu. Mcknight todella hyvä edelleen
 
Viestejä
1 771
Kortti tuo ja kortti vie. Mäkkäri on kova, jopa Brown alkaa olla muuri muuten kuin lookiltaan. Ja Crawford tais herätä henkiin. Toivottavasti.

Jammu on Jammu.. Mestaria ei ennusta kukaan paitsi Gulls,

Pistooli jatkaa hitaasti mutta varmasti, onneks meni vaan yks nilkka tänään. Siis Lommilta, ei Pistooöilta.
 
Viestejä
19 424
Näyttihän se peli tänään paremmalta kuin aikaisemmat. Puolustuskin toimi. Mutta ennen kaikkea jenkuloista Roofoorti ja Mäknait hyökkäyspäässä tänään hyviä. Brauni ja Landerssi eivät edelleenkään vakuuta, vaikka levypalloja ottivatkin. Mutta kyllähän jos vahvistuksia palkataan, niin pitäisi hyökkäyspäässäkin olla jonkinlaista tehoa.

Lommin vuoro lasinilkkakerhoon. Harmin paikka. Mervola täytti hyvin paikkansa tänään. Mattilalta hieman vaisumpi ilta. Jammu tavallisen hyvä. Ei huippupeliä, mutta ei floppiakaan.

Miten paljon sitten Katajan murskavoitossa voi laskea KTP:n todella huonon pelin varaan. Sanoisin, että aika paljon ja mihinkään suuriin Hurraa-huutoihin en kyllä lähtisi. Karu arki voi koittaa nopeastikin, vaikka ainahan sitä toivoisi, että vire kestää....

Roofoortilta tuommoista peliä kyllä toivoisi jatkossakin.

Tärkeä voitto kuitenkin Kotkassa, joka ei ihan jokapäiväistä ole viime vuosina ollut.

Ja lisää loukkaantumisia kiitos ei!
 
Viestejä
1 387
Hieno voitto, joten Jytkytetään koko viikko Pyrsä peliä ootellessa! ;) Lommi sivuun niiden 2 muun lisäksi.. Jos minä olisin pistooli, tai vaikka ite jorma, niin ihan varmuuden vuoksi hankkisin tuohon rinkiin vielä pari kaveria lisää, ihan vaan varmuudeksi.. suomalaisia, tai ketä vaan, vois eurooppalaista kaveriakin katella.. Ihan siis vaan varmuuden vuoksi.

Ja meidän jenkulathan ei vaihdu, petekin sano kobrat pelin jälkeen aviisissa, että jenkulat on valittu tälle kaudelle sillä mentaliteetilla, että saadaan lihaa ja jämäkkyyttä korin alle.. Hieno kausi menossa!.. Otetaan nyt vielä kuitenkin varalta vaikka viides jenkulakin, viimestään keväällä..

Pojilla muuten nastat alla fillareissa, vaihettu on, syytäkin on, kun lunta tupruttaa ;) Jytkytelläänhän!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös