Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
6 111
Landers tuli käsittääkseni suht isoin odotuksin joensuuhun, mutta ollut täysi floppi ja turisti. On uskomatonta jos tauon aikana ei vaihtoja tapahdu. Ei tuo Browni juuri parempi ole ollut. Katajalla yksi jenkki täyttää vahvistuksen kriteetit, Crawford siinä ja siinä, aika ailahtelevaa hälläkin. Ilman vaihtoja kausi on takuulla lyhyt ja Motonet areenalla pelataan ihan muusta kun mitaleista, jopa playoff paikasta. Ja eihän tuo valmennus vakuuta..
 
Viestejä
376
Hienosti Landerssi taisteli tilastosarakkeeseensa yhden ( 1 ) syötön.....

No mutta Brauni sentään urheasti 4 pinnaa....

Nämä kaksi vahvistusta ovat mielestäni täyttäneet hyvin Velho-Virtasen toiveet. Todella onnistuneet valinnat.
Mutta kenen toiveet on täyttänyt Virtanen valmentajana? Pitäisikö joku velho vaihtaa että saataisiin uusi valkku.
 
Viestejä
1 770
Katajaan ei valita valmentajaa vaan työharjoittelijoita (Sten,Virtanen).

Joten jos et ole valmentanut juuri missään, olet reipas, koulutettu (kansakoulu/peruskoulu), kova puhumaan ja somen hallitseva positiivinen ihminen niin hakupaperit sisään CV:tä ei tarvitse lähettää, valokuva ja instaosoite riittää.
 
Viestejä
1 370
Kyllä joo, landerssi pitäs kyllä vaihtaa, mutta brownin pitäisin kyllä, koska hänet on hankittu puolustuspäähän, ei pisteiden tekijäksi. Brown on kova arvossaan vielä kauden aikana, kuten crawford. Valmennuksen osalta tuskin mitään tapahtuu kauden aikana, ehkä ensi kaudelle sitten.

Jokohan Jammu pelaa ke? Vilppaasta pitäis kyllä voitto ottaa, tuon ottelun voittaja pääsee suomen cupiin mukaan. Vilppaallakkin ollu haasteita alkukaudesta, joten varmaan tasainen matsi tulee, mutta kotikentällä pitäisi voitto ottaa.

Kaikesta huolimatta, jytkytetään!
 
Viestejä
135
Mitä hittoa Kataja tekee korisliigassa? Sarjaan pitäisi olla pääsyvaatimus resurssi-laatu -suhteen mukaan. Jos olet yliresurssoitu ja pelaat sarjan surkeinta korista, lisenssi tulee evätä.

Kun ei kerran seurajohdossa ole ryhtiä muutoksiin, pitää sitä liiton puolelta löytyä!
 
Viestejä
796
Ei Pistooli Pete sitten yhtään puhunut potaskaa kun taannoin vaihdoimme Jyväskylässä muutaman sana kun lupasi päästää Valtterin irti seuraavalla Kauhajoki reissulla. Virtanen sanansa mittainen mies. Pienet sille.
 
Viestejä
2 189
Se nyt on varmaa että Virtanen ei potkuja saa joten jenkkejä vaihtoon. Landers ekana kun mies on hyökkäyspäässä aivan kädetön ja muutenkin täysi floppi. Ei ihme että peliaikaa ei paljoa tullu Saksassa. Brown vaikka puolustuksessa on iha ok niin itse en tykkää että tekee tyyliin 5 pistettä per peli ja levypalloja ottaa vaihtelevasti joten vaihtoon vaan. Tällä hetkellä Kataja taistelee pääsystä play offeihin mikä on helvetin iso pettymys ottaen huomioon Katajan budjetin ja sen että Kataja on 2000 luvulla useasti pelannut mitalipeleissä ja pari mestaruutta voittanut. Rannikko kun lähti niin siitä alkoi Katajan alamäki ja Katajasta tullut Korisliigan iso vitsi. Aina voi selitellä loukkaantumisilla joilla on osittain vaikutusta mutta suurin syy on ollut heikko valmennus ja se että osa jenkeistä on ollut floppeja ja että johtavat pelaajat on Rannikon jälkeen puuttuneet Wilsonia ja Ogungbemi-Jacksonia lukuunottamatta
 
Viestejä
1 370
Kattelen tässä kataja 2 peliä juuri, hyvin pysyy tossut jalassa ja jalka liikkeellä tj;lläkin, joten eikun edariin vaan ;) Landerssi vaihtoon, tai 5 jenkiks varalle ja hakemaan itseluottamusta 2 joukkueesta ;)

Johtava ja kokenut jenkki tai kanukki tohon pitäs saada lisäksi vielä. Ja rannikosta kun puhetta oli, niin teemu vaan oli niin hyvä kaikkiaan, että vaikee sitä on korvata, näkeehän ton nyt salossakin, kun lopetti, ettei ihan putkeen oo menny..

Muttamutta, ootellaan ja katellaan, jos vaihto tulloo, niin tulloo jytky.. Vieläkö Hollis- Jefferson pelaa, hankitaan se takas ;) Voitas ottaa myös se yks kiva kanukki, joka oli.. Ja varmuudeks vielä Simpsoni, vaikkei joku tykännykkään.. Teki se pisteitä ainakin, ja pisti valmentajan kuriin ;) Sitä ootellessa, jytkytelläänhän!
 
Viestejä
1 370
Mielenkiintoinen peli tänään luvassa, joten jytkytellään! Henkka Dettmankin paikalla, joten eiköhän paukutella voittoon! Voitolla jopa mahdollisuudet 4 sijaan, ja ainakin cupin paikka ois taskussa. Paukutellaanhan! Rumpalit vireessä tänään?
 
Viestejä
1 946
On varmaa itseltä livahtanut ohi, mutta joko se uusi halli aukeaa joulukuussa vai myöhemmin? Onko jotain erityista avajaisottelua tulossa?
 
Viestejä
1 558
Virallinen tieto: ensi vuoden alusta aukeaa. Korisliigaa ensi kerran 7.1.2022. Tosin pisuaarilta kuultua, että pieni mahdollisuus olisi, että jo 28.12 peli olisi uudella areenalla: jos kaikki valmista.

Tällä tietoa areenan avajaispeli Kataja Basket naiset - Helmi Capitals 2.1.2022.

Wilson merkitty tänään GTD 50%. Tosin olihan se Laihonenkin jo välillä ja ei oo kentällä näkynyt.
 
Viestejä
14
No nythän siellä areenalla näköjään jytkytellään ihan kunnolla! Ei tosin kotijoukkueen toimesta. Joko nyt tämän tulevan ruman selkäsaunan jälkeen pistetään porukkaa vaihtoon?!?! Ei tästä paskasta maksa kohta kukaan.
 
Viestejä
1 370
Lommilla osuu tänään. 1 kymppi kauheeta paskaa, toinen hyvä. Landers kotiin, kokenut tilalle plus 5 jenkula. Muut saa jatkaa. Ihme nousu tokalla 10, viel pelissä mukana. Tuleeko ihme?
 
Viestejä
1 770
Olen kuullut että Motonet Areenan nimeä ollaan vaihtamassa.

Vaihtoehtoja on muutama:

Landers Arena
Pistooli Areena
Lasaroff Areena

Älkää hyvät ihmiset ainakaan Katajan sponsorien (onko niitä enää?) mainoksia lakkaa uuden areenan lattiaan, jättäkää tila vaikka Josban 2 divari porukalle.

On kyllä loistavaa taistelua, vastustaja ehtii omalta kenttäpuoleltaan hakea hyökkäyslevypalloja sun muuta.

Eiköhän lähetä sarjasta suosiolla kun ketään, mukaanlukien pelaajat, ei kiinnosta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös