Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
3 064
Antti Kanervoa huhutaan takaisin Joensuuhun ensi kaudeksi. Mielenkiintoinen huhu ja toteutuessaan varsin mieluisa. Tämä kausi on taputeltu, ensi kauteen saatava muutoksia niin joukkueeseen kuin organisaatioonkin..
Ei välttämättä ihan mahdotonta ole, että Kanervo vaihtaa seuraa ensi kaudeksi.
Peliaika tippunut n.5-6min ja otettujen heittojen määrä tippunut 9.2--7.7
Rooli käynyt pienemmäksi ja kun Koponenkaan ei ole mitään ihmeitä esittänyt niin
syystäkin voi olla vähän pettynyt rooliinsa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 813
Se on muuten niin, että ens kaudelle tulloo muutama Kunnon Jytky, ja muutama nykyinenkin kotimainen jatkaa! Eikä menetetä toivoa vielä tänään kauden osalta, eiköhän pleijareihin päästä, joten. JYTKYTETÄÄN! Ja paniikkinappulaa ei vielä tarvita.. viimekin vuonna tais ratketa viimeisellä kierroksella poff paikka.. Puksuti!
 
Viestejä
286
Onpa harmi, että on erehdytty puhumaan sellaisista asioista, joista sinä et pidä.

En ole kertonut että en pidä jostain Katajan asioista. Ihmettelenpähän vain, kun kausi on tuskin puolessa välissä niin jo nyt joku hakee pelaajia muista joukkueista
 
Viestejä
2 372
Kaikki joukkueet rakentaa ensi kauden joukkuetta kesken kauden lajista riippumatta. Katajalla sopparit Lommin ja Tuomalan kanssa. Jotenkin fiilis että Wilson, Laihonen ja Mattila niin korkeintaan yksi jatkaa Katajassa.
 
Viestejä
2 372
Sen jälkeen on lähinnä loistanut. Korispiireissä onkin nykyään teoria, jonka mukaan pelaaja on aina paskimmillaan ja loukkaantumisherkimmillään pelatessaan Katajassa.
Niin tuntuu olevan. Todella paljon loukkaantumisia ollut Katajalla ja ei kyse voi olla pelkästään huonosta tuurista
 
Viestejä
2 372
Onko JW ollut poissa loukkaantumien vuoksi yhdestäkään maajoukkuetapahtumasta?
Ei taida olla. Välillä fiilis että Wilson on enemmän innoissaan Susijengin kuin Katajan peleistä. Paljon on Wilson ollut pois Katajan peleistä. Wilsonin ura Katajassa on ollut ihan hyvä mutta ei Wilson oo kuitenkaan ollut mikään stara ja ei oo ollut sellainen johtaja mitä Rannikko oli. Toki ei haittaa jos Wilson jatkaa mutta taitaa Wilson mennä Koposen tilalle Seagullsiin
 
Viestejä
1 105
Eihän Jamarin loukkaantumiset ole tainneet ajoittua lähellekään harvoja maajoukkuepelejä. Ei hän nyt tahallaan ole liigapeleistä poissa ollut tai loukkaantunut, ja tuskin olisi loukkaantuneena maajoukkueessakaan väkisin pelannut.
 
Viestejä
526
Eihän Jamarin loukkaantumiset ole tainneet ajoittua lähellekään harvoja maajoukkuepelejä. Ei hän nyt tahallaan ole liigapeleistä poissa ollut tai loukkaantunut, ja tuskin olisi loukkaantuneena maajoukkueessakaan väkisin pelannut.
Melkein kaikki pelit oli Marraskuussa loukkaantuneena, viimeisimpänä 17.11. Siitä kuitenkin susijengin mukaan 22.11.

Ja nyt viikon kipeenä, maanantaina heti Susijengin mukaan. Toki ymmärrän että maajoukkue on miehelle tärkeä ja haluaa olla kunnossa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös