Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
1 734
Screenshot_2022-03-01-11-29-01-786.jpeg

Juu. Eli näillä mennään. Ei mulla muuta.
 
Viestejä
2 393
Kyllähän Katajan taso on tippunut valtavasti niistä ajoista jolloin kaudesta toiseen oltiin mitalipeleissä ja varsinkin keväät 2015 ja 2017 on sellaisia joita muistelee haikeudella. Jenkit ei oo nykyisin läheskään niin hyviä kuin aiemmin ja kotimaisessa osastossa ei ole laatupelaajia samalla tavalla kuin aiemmin. Ja valmennus on surkeaa kun miettii että Katajaa on aiemmin valmentanut Timo Heinonen, Ray Ailus, Jukka Toijala, Pekka Salminen ja Greg Gibson joista Salminen ja Gibson valmensi aina mestaruuteen asti. Ja Katajan tiedottaminen on heikkoa. Katajan omat nettisivut on kovin alkeelliset ja en tajua miksi ei oo moneen vuoteen Korisliigan peleistä tehty ennakkoa? Kyllä euro peleistä sit taas oli ehkä liikaakin tekstiä. Ja instagramissa ja Facebookissa on myös hiljaista samoin kuin Katajan YouTube kanavalla mistä olisi kiva katsoa ja kuunnella pelaaja ja valmentaja haastatteluja.
 
Viestejä
2 393
Kyllähän yleisömäärät valitettavasti joka lajissa ovat tippuneet kiitos koronan joka on liikaa pelkoa monessa ihmisessä aiheuttanut. Ja sitten kun Katajankin pelit näkyy Ruudusta ja aikuisen lippu on 15€ niin harva haluaa sitä maksaa kun Kataja on ollut vielä tänäkin kautena floppi
 
Viestejä
1 734
Katajan omat nettisivut on kovin alkeelliset ja en tajua miksi ei oo moneen vuoteen Korisliigan peleistä tehty ennakkoa? Kyllä euro peleistä sit taas oli ehkä liikaakin tekstiä. Ja instagramissa ja Facebookissa on myös hiljaista samoin kuin Katajan YouTube kanavalla mistä olisi kiva katsoa ja kuunnella pelaaja ja valmentaja haastatteluja.
Tekijät ovat vaihtuneet. Eipä entiset suitsutusta ja kiitosta saaneet vaikka kontentti laadukasta oli. Nykyisin panostetaan lennokkaisiin lauseisiin, ja meneviin valokuviin, joissa fiilistellään Jammua.
 
Viestejä
2 393
Tänään siis Katajalla vieraspeli Kobria vastaan. Kataja jos haluaa play offeihin niin nyt pitää alkaa voittaa tai muuten kausi päättyy alempaan jatkosarjaan. Katajan kokoonpano näyttää nyt hyvältä kun vaan Mattila puuttuu. Ei edes yllätä kun Matttila on melkein pelistä toiseen sivussa. Tänään jos Kataja pärjää levypalloissa ja jenkeissä niin Kataja voittaa.
 
Viestejä
2 393
Nyt kun Nokia ja Lahti hävisi niin ois ollut Katajalle tärkeää voittaa tänään. Taas kerran ottelun alku aivan surkea ja eroa tuli todella paljon. Puoliajan jälkeen hieman Kataja paransi mutta yleensä kun noin paljon alussa häviät niin häviät koko pelin. Iso ero oli jenkeissä. Katajalta Mcknight oli iha ok samoin Hollis-Jefferson mutta Brown oli aivan surkea ja Griffin yhtä tehohetkeä lukuunottamatta myös huono. Kotimaisistakaan kukaan ei onnistunut. Wilson pelas suurimman osan peliä huonosti. No tiukkaa tekee päästä play offeihin ja ehkä se seurajohtoa herättäisi jos kausi päättyisi alempaan jatkosarjaan
 
Viestejä
1 734
Organisaatiokulttuuri lähtee ylhäältä: Jos joku osaa valita ihmiset vuokrausfirmaan, urheilukauppaan tai mainostoimistoon, ei hän välttämättä osaa valita toiminnanjohtajia ja valmentajia koripalloseuraan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 858
Tänään jytkytellään taas. Pakkovoitto, 6p matsi. Tää jos hävitään, sitten on kausi tässä. Iltaa kohti, puksuti!
 
Viestejä
2 393
Kataja jos mielii päästä play offeihin niin tänään ois tärkeää voittaa Lahdessa. Molemmat joukkueet on mielestäni pelanneet suht heikon kauden mutta sanoisin että kotijoukkueena Lahti on suosikki. Kataja jos aloittaa yhtä surkeasti mitä esim Lapualla niin turpaan tulee taas. Ja oisko vihdoin peli jossa kaikki 4 jenkkiä pelaisi hyvin? Saa sitä haaveilla. Itsellä ei oo luottoa Katajan voittoon eikä varsinkaan valmennukseen joka on iso vitsi mutta jos Kataja voittaa niin sen kunniaksi juon ison lasin kylmää Coca Colaa. No tappio jos tulee niin Pete pääsee taas selittelee miten on koronaa ollu ja ei oo treenattu joukkueena paljoa. Sanoisin että sama tilanne muillakin on ja loukkaantumisia ollu muillakin niin lopetetaan selittely ja myönnetään että taso ei vaan riitä
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös