Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
2 334
Wilson ja Griffin ratkaisi voiton Katajalle. Tärkeä voitto mutta play off paikka ei todellakaan oo vielä varma. Ja jos Kataja play offeihin pääsee niin tällä pelillä tulee turpaan iha kunnolla
 
Viestejä
2 669
Hei, Jytkytetään! Eihän me nyt ainakaan tiputa ;) samaa peliä kun viimeinen 10, sitä loppukausi, kyllä tossa potentiaalia on :cool:
 
Viestejä
1 723
Mihinkään muuhun kantaa ottamatta, niin miten tähän hirveään selostukseen ei saada muutoksia?!! Nyt on tv mutella koko loppupelin.
Katajan toimistolla on oltu fiksuja: mieluummin yleisö tulee livenä katsomaan kuin kuuntelee kotisohvalla köyhän miehen Paavo Noposen äänenpainoja ja kielikuvia.

No tänään oli se vielä Katajaakin vajanaisemman pelikirja joukkue vastassa. Brown piti Raymondin ihan kohtuu nuhteessa ja ei se suunnitelma hakea Nikkarista korin alle Mervolaa vastaan ihan toiminut. Plus molemmilta puuttui go-to-guy. Toiselta se oli loukkaantuneena, toinen ei sellaista ole hankkinutkaan. Ihan iloista peli-ilmettä välillä nähtiin siitä plussaa, mutta ei tällä kuuhun mennä.

PS. Pete otti yllättäen tekun.
 
Viestejä
1 723
Ravistelun voisi aloittaa valmentajan, joukkueenjohtajan ja toiminnanjohtajan palleista. Tarkoittaen siis...

Screenshot_2022-03-16-21-54-26-579.jpeg

Lähde: Karjalainen
 
Viestejä
216
Mihinkään muuhun kantaa ottamatta, niin miten tähän hirveään selostukseen ei saada muutoksia?!! Nyt on tv mutella koko loppupelin.

Saatiin muutoksia. Tänään oli omaan korvaan selostajan paras esitys, kun ei ollut kommentaattoria. Pysyi keskittyminen pelissä.
 
Viestejä
75
Ravistelun voisi aloittaa valmentajan, joukkueenjohtajan ja toiminnanjohtajan palleista. Tarkoittaen siis..
******
Pornokunkusta tullut pallien ravistaja?
Meillä on voittoputki aluillaan. Pantterin nostelu torilla lähestyy!
Ja paska valuu aina johdosta alaspäin.
 
Viestejä
5 439
Jokohan Peten jatkosoppari pärähtää ilmoille?

Olis melkoinen pyllistys seuran kannattajille. Vieläpä tässä kohtaa, kun joukkueen pääsy edes pudotuspeleihin ei ole mitenkään varmaa.

Oma veikkaus on, että joukkue julkistaa jo ensi kautta varten jonkun kovan kotimaisen paluumuuttajan sopparin. Vaihtoehtojahan on monia.
 
Viestejä
2 334
Veikkaan Wilsonin jatkoa tai Okko Järven sopparia. Okko kävi joku aika sitten Joensuussa ja on loukkaantuneena ja ilmeisesti ilman joukkuetta
 
Viestejä
2 334
Ei missään nimessä Petelle jatkoa. Jatkosoppari sitten EHKÄ jos Kataja tekisi ihmeen ja pääsisi välieriin
 
Viestejä
2 062
Katajan vaikkapa tämän kauden someiluun peilaten iso uutinen voi olla vaikka se, että sama tiimi vastaa jatkossakin Katajan se.. someilusta.

Kaikissa meissä asuu pieni klikkihu.. henkilö.
 
Viestejä
2 669
Tulee todella ISO JYTKY! Huhuja on täst liikkunut, mutta Hienoa että mustepurkki ja sulka olleet käytössä ja homma vahvistunut ;) JYTKYTETÄÄN!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös