Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
1 735
Oletettu timeline:
-Kataja häviää rikkinäisellä rosterilla Biisoneille ja Korihaille.
-Broman ärähtää: muutoksia on tultava!
-Hyvien herrojen saunalla luetaan nettiä, ja säikähdetään. Törmälä: "äkkiä Virtaselle jatkopahvi! Niin mukava mies!", Lasaroff: "Ei saatana, meillähän nauretaan Jipon toimistollakin". Miinin: "sanotaan Karjalaisen toimittajalle, että joukkue nuorenee".
-Pallon liikettä vaativan valmennuskaksikon kanssa juuri ja juuri toimeen tuleva Jammu saa kahvit väärään kurkkuun, kun vaimo lukee lehtiuutisen kahvipöydässä. Ilmankos ei jatkosopimusta ole tarjottu. Soittaa agentilleen "voit ruveta katselemaan jo uutta seuraa".
-Agentti soittaa vanhalle tutulle seuralle Ranskassa. Olisiko vielä käyttöä vanhalle tutulle. Vastaus "Joo, mutta tarvittaisiin nyt heti". Agentti kysyy Jammulla "Jos saan sopimuksen purettua, lähdetkö? Palkka nousee näin paljon?". "Ei ne varmaan päästä, mutta kysy" vastaa Jammu.
-Agentti laittaa sähköpostia Lasaroffille "meillä olisi ainutlaatuinen mahdollisuus. Ette varmaankaan kuitenkaan tarjoa jatkoa. Sopimuksen purkukorvausta uusi seura voisi maksaa 10 000 euroa". Lasaroff välittää sähköpostin Virtaselle ja Törmälälle. Törmälä vastaa kaikille "we would like to keep Jammu until next now. But If it makes Jammu happy, then boxout".
-Agentti soittaa Jammulle " homma hoidettu, miten pian pääsette lähtemään?".
 
Viestejä
150
Turha näitä häntäpään seurojen tekemisiä on sysällisemmin analysoida. Puuhastelua kaikki. Katajan tarkoitus on varmaan vaan pitää pää pinnalla, kun menestysmahdollisuuksia ei ole nyt tai tulevaisuudessa. Jammu ei myöskään tuonut menestystä, jota ehkä vielä jammun signauksen myötä tavoiteltiin. Ensi kaudella jatketaan sitten vaikka divarissa. Jammu lähti, Pete pysyy. Se pitää yllä riittävän jatkuvuuden ja alamäen.
 
Viestejä
833
Jos mietitään millainen jengi katajalla oli ennen covidia vs nyt. Mietikää jos Katajalla olisi rosterissa viel

Crawford, Walters mörkö, OG-Jackson, Bradley, Alanen... Ja Jammu..

Ja penkin päässä vaikka joku 10v. Silloin oltaisiin vähintään 6 parhaan Joukossa.

Katajan nykyjengissä ei riitä laatu. Ei millään. Valmennus on varmasti mitattu jo, eikä siitä muutu, mutta ei noilla pelaajilla pärjätä. Mattila on tällä hetkellä paras kotimainen ja sekin on täysin loukkaantunut koko ajan. Knight on saman tason vahvistus kuin Walters tai OG-Jackson. Loput ei. Ok.. Brown ja RHJ ovat parantaneet, mutta

Ei näin.
 
Viestejä
1 106
Tuli tuonne maajoukkueketjuun laitettua tämä leike Karjalaisesta. Laitetaan tännekin

Jamar Wilson kertoo, että päätös lähteä Katajasta ulkomaille tapahtui nopeasti.

- Sain lauantaina tiedon agentiltani tästä mahdollisuudesta. Puhuimme asiasta Katajan kanssa, eikä minun tarvinnut ostaa itse sopimustani ulos, joten lähtöni ei maksanut minulle mitään. Seuran jättäminen oli vaikeaa, sillä olen nauttinut ajastani täällä. Näillä hetkillä on hankala ymmärtää, että tämä on myös bisnestä, Wilson miettii.

Joko toimittaja on keksinyt omiaan tai Jammun muistissa on myöhemmin alkanut olla vikaa, mutta ainakin tämän perusteella näyttäisi että seuran kanssa on tarjouksen jälkeen juteltu ja asia ollut sitä myöten selvä. Olisko siinä nyt sitten pitänyt viettää vielä joku pulinapalaveri että ethän nyt vaan Jammu lähde vaikka me ei sulle kyllä enempää voida maksaa kuin nykyinen kallis palkka. Seuralle on ilmeisesti kerrottu, että hyvä tarjous on pöydällä ja Ranskaan tekisi mieli lähteä joten homma pantu seuran puolesta pakettiin ja Jammu on saanut vapauden lähteä uuteen joukkueeseensa, jonne muutenkin oli halu mennä.
 
Viestejä
138
Katsoin Facebookista miten kannattajat ovat reagoineet uutiseen että kapteeni jättää tässä vaiheessa porukan. 79 peukuttanut poistumista, 10 suorastaan ihastunut ja vain 3 surullista. Johtopäätelmänä voisi aatella ettei ollut kovin pidetty hahmo?
 
Viestejä
1 735
Katsoin Facebookista miten kannattajat ovat reagoineet uutiseen että kapteeni jättää tässä vaiheessa porukan. 79 peukuttanut poistumista, 10 suorastaan ihastunut ja vain 3 surullista. Johtopäätelmänä voisi aatella ettei ollut kovin pidetty hahmo?
Niin, tai näin suurelle osalle sillä menestyksellä ei ole niin väliä, kunhan Jammulla ja seuralla on kivaa.

Toisaalta näinhän se elämässä onkin.

Kiinnostavaa sinällään, että tämä lista poltetuista silloista Katajan suuntaan melkein vuosittain kasvaa. Alex Murphy, Herrala, Jammu. Ja me sentään aina tehdään kaikki oikein!
 
Viestejä
2 089
Oli vahingossa ääni päällä hetken.

Kun Simo ja Antaa mahdollisuuden viheltää olivat maininneet n. 3. kerran kuinka hienosti Kataja pelasi Lahtea vastaan niin löysin jälleen mute napin.

Siis oli hienoa hävitä kotona Lahdelle joka oli eilen sarjajumbo Korihaiden silppurissa?

Ollaan meillä vähään tyytyväisiä! Myös aviisimme Karjalainen oli tyytyväinen Lahti otteluun.

Nyt tyytyväisyys kai vaan lisääntyy koska eka puolisko Bisonsia vastaan oli jo lähes maaginen noilla mittareilla.

Ko ko!
 
Viestejä
2 422
Katajalle eilen tärkeä voitto ja play off paikka on varma. Lommi oli vaihteeksi hyvässä heitossa ja toivoisi että Tomi pystyisi tasaisemmin pelaamaan eikä niin että harvakseltaan heittää hyvin. Jenkeistä Hollis-Jefferson heitti todella paljon ohi mutta puolusti hyvin niin kuin koko joukkue. Brown oli hyvä ja Mcknight sekä Griffin täytti paikkansa.

Kataja puolusti eilen hyvin mutta täytyy muistaa että Bisons on sarjan huonoin joukkue ja vastus kovenee todella paljon play offeissa. Mutta Katajan suurin ongelma on hyökkäyspelaaminen. Ei ole oikein muita kuin Griffin ja Lommi välillä jotka osaavat kolmosia heittää ja muutenkin tuntuu että yksilötaitoa ei paljoa ole. Toki play offit on oma maailmansa ja joskus tulee yllätyksiä mutta se vasta olisi iso yllätys jos Kataja menisi mitalipeleihin.

Ja kiva et oli rumpaleita pelissä. Itseä se homma ei enää kiinnosta koska Kataja on joukkueena ja organisaationa kaukana siitä mitä ollut menestysvuosinaan ja muutenkin omassa elämässä on monta paljon tärkeämpää asiaa kuin Kataja. Ja onhan tuo areena aivan liian iso ja avara paikka pelata Korisliigaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös