Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
6 228
Kataja lopulta siis sijalle 7. Vastaan Kouvot joka kyllä lähtee sarjaan selkeänä ennakkosuosikkina. Katajalta yksikin voitto olisi kova suoritus. Ehkä Joensuussa pistetään sarja tasoisin ja saadaan ylimääräinen kotipeli vielä ja kassa kiittää.. Tokkopa tosin katsomot kovin paljoa täytyy muutenkaan.. Jytkytellään.
 
Viestejä
22
Parasta Katajaa tällä kaudella, vaikka hyökkäys välillä vähän takkusikin. Pitkästä aikaa oli kyllä jopa viihdyttävää katsella matsia! Kouvoja vastaan altavastaajina lähdetään, mutta huomattavasti paremmilla mahdollisuuksilla kuitenkin kuin Karhua vastaan. Ehkä tästä vielä ihan kelpo playoff-kevät saadaan, vaikka usko meinasikin jo loppua.
 
Viestejä
268
vielä kerran kiitokset Katajalle, että se mikä tänään tapahtui Loimaalla oli ylipäätään mahdollista! Onnea mestaruustaistoon, joukkuehan näyttää Wilsonin lähdöstä vain sisuuntuneen
 
Viestejä
833
En nyt liikaa lähtisi kehumaan, vaikka loistava esitys tavallaan oli. Omaan tasoon peilaten. Kataja pelaa juuri sillä tasolla, jonka sarjataulukko osoittaa. Tiukkia otteluita sijoilla 7-9. Kouvot on selkeä ennakkosuosikki, eikä se mihinkään muutu. Vain täydellinen huti asvalttiviidakolta (ja täydellinen onnistuminen KB:lta) tuo voiton Katajalle. Yhdessä pelissä voi onnistua, mutta en usko sen riittävän koko sarjan voittoon. Tottakai toivon..

Nokialla oli kaksi hyvää yksilöä, Lehto ja Toro. Loput eivät loistaneet. Toro oli myös ku*** hyökkäyspäässä. Katajalla hyvä puolustuspeli ja Lommi MVP omalla panoksellaan. Katajalle positiivisena asiana Brownin ja RHJ puolustuspelaaminen. McKnight suoritti omalla tasollaan. Mervolalla oli tänään oman tasoinen vastus. Olen katsonut joka ikisen Katajan pelin, ehkä 1 lukuunottamatta tällä kaudella ja mikäli asvalttiviidakosta halutaan selvitä niin miettisin tälläisiä asioita;

-Lommi, lopeta se kokonaisvaltainen kehittäminen ja hakeudu heittopaikalle. Lommi on loistava heittäjä, jos vaan pallo pelataan hänelle oikeaan kohtaan. Jos ei ole heittomahdollisuutta, niin ainakin se pakottaa yhden pois korin alta. Ei kukaan jätä lommia 3 pts paikalle vartioimatta.

-Laihoselle minuutteja. Näen kaverissa potentiaalia. Vähän lisää luottoa ja leukaa rintaan. Hyvin pelasi tänään ja on ollut kokonaisvaltainen viime peleissä.

-Brown ja RHJ juonimaan. Loppuunsa Brown on kehittynyt puolustuspelaamisessa ja hyökkäyspelaamisessa valtavasti. Brown pystyy olemaan riesa jokaiselle. RHJ on parantanut ja on loppuunsa melko ovela pelaaja.

-Älä peluutta Griffiniä 1 paikalla! Älä varsinkaan paineen alla laita pointiksi. Jotenkin pallo polttelee aina paineen alla.

-Nosta muutama ekstra kaveri talentista. Kuivalainen on positiivinen asia, muitakin on.

Mattila ja Mervola voivat olla menestymisen eväät. Mattila on edelleen minusta ehdoton suosikkini. Jos saisin valita täydessä kunnossa olevasta Mattilasta tai Jammusta, ottasin ehkä nähdyn persuteella Nikon. Jamarissa oli omat vahvuutensa, mutta tähti on aina tähti. Mattila on kokonaisvaltainen ja monipuolinen suorittaja, toivottavasti onni soisi hänelle ehjän kauden.


Päätän monologini Katajan johdolle suuntautuneella pienellä vihjeellä... Ensi kaudella, älkää tavoitelkoo mestaruutta toukokuussa. Rakentakaa kerrankin joukkue! Joukkue on yhteen hitsautunut porukka, joka tuntee/pystyy pelaamaan toistensa kanssa. Ihan turha vaihtaa 8/10 pelajaa ja ässä-arpoa ensi kauden menestys. Pitäkää Brown, pitäkää Knight ja pitäkää RHJ. Pitäkää lommi, Laihonen, mattila ja mervola. Hankikkaa 2 ykköskorin vahvistusta ja 2-3 kotimaista. Vinkkinä tasoa Bojan, Antto, Lehto.. Vahvistukset tasoa Walters/mullings/Arnolds..

Tähdätään ensi kaudella 4 joukkoon, mut jytkytetään nyt pudotuspelit loppuun
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 957
No niin, kouvot vastaan, ja ei muuta kun JYTKYTETÄÄN! Hieno kausi, hieno kevät, ja jytkytys sen kun kovenee! Su. kouvolasta heti kättelyssä ryöstö! Puksutetaan!
 
Viestejä
1 940
Viestejä
2 466
Su. kouvolasta heti kättelyssä ryöstö! Puksutetaan!

Minkä ryöstön olet suunnitellut tekeväsi sunnuntaina? Katajan peli kun on vasta maanantaina. :D

1648718889122.png
 
Viestejä
2 299
Vähän ristiriitaista tietoa on eri paikoissa, että saako välieriin pudottamansa joukkueen rankingin vai ei (kotietu).. Kumpikohan tieto on oikein? Vai enkö vaan ymmärrä? :rolleyes:

Korisliigan sarjamääräykset 2021-2022:


katso liitettä 2243

Sarjajärjestelmä:


katso liitettä 2244

Eipä muuten ole tästä pohdinnasta kauankaan aikaa... nyt on "muutettu" kaikessa hiljaisuudessa tuo "sarjajärjestelmä" liigan sivuilta. Hetki takaperin tosiaan oli ristikkäistä tietoa tuosta kotiedusta!
 
Viestejä
2 957
Joo, maanantaina jytkytetään, katoin vaan liiton sivuilta pelipäivät ennen kun olivat varmistuneet olettaen, että jo su. jytkytetään. Mutta ei se haittaa, pv enempi lepoa vs.su, vaikka sitten peräkkäisinä päivinä paukutellaan menemään! ;)

Hieno kausi, ja mahdollinen 4 matsi viikon päästä su legendaarisella urheilutalolla ;) Uuten Motonet areenaan ei vielä pve päästä, mutta saapi nähä jos 4 joukkoon mennään, mahollisuudet voipi vielä olla kuitenkin siihenkin. Katajan poijjaat testaa nyt tänään ja huomenna uuden areenan parkettia, oikein kunnolla jytkyttäen, ja jos parketti kestää ja on ok, niin tiijä vaikka.. tiijä vaikka ois jo kevään peleissä ( ne tanssitytötkin ) mukana pehmustetuilla penkeillä ;)

Puksutellaan kohti viikonloppua!
 
Viestejä
2 428
Jos joku Kouvolaan autolla lähdössä niin osallistun polttoaineisiin. Pätee molempiin nyt tiedossa oleviin peleihin.
Oon huomannu vuosien saatossa kun on koitettu saada porukkaa lähtee play off vieraspeli reissuun niin on vaikeaa saada ihmisiä lähtee varsinkin jos peli on arkena. Itsekin oon töissä klo 16 asti niin ei oo mahdollisuutta lähteä. Mutta hienoa totta kai jos jotkut pääsee lähtemään Kouvolaan jo maanantaina. Silloin kun faniryhmä oli vielä hyvässä voinnissa niin play offeissa tehtiin useampi reissu bussilla ja sit jos ei muuten niin henkilöautoilla
 
Viestejä
19 552
Silloin, kun faniryhmä oli voimissaan, niin se olikin ihmeellisen sisäänpäinlämpiävä porukka. Siellä oli Kolmosta, Hektuuria, K_A:ta ja joitain naisennäköisiäkin.... Kai sekin jotain kertoo, kun minuakaan, joka tarjouduin ryhmään, ei huolittu...Vain harvat ja valitut sinne pääsi.....No onhan tässä se hyvä puoli, että minä en ole mitenkään syyllinen enkä ole ollut järjestämässä tuon ryhmän kuolemaa.....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös