Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
732
Jotain hassua olen kuullut ex. faniryhmästä, mutta en osaa sanoa. Ainahan asioista puhutaan, mikä sitten totta ja mikä mielensäpahoittamista. Jotain on kuitenkin tehty väärin, jos faniryhmää ei ole. On se sitten fanit, Kataja, Törmälä...
 
Viestejä
6 144
Aika aikaansa kutakin, itse rummutin Ismon kanssa niin kauan, että on muiden vuoro nyt. Toki jatkossakin voin rummuttaa aina välillä mutta aktiivisesti ei kiinnosta enää, eikä ole riippuvainen menestymättömyydestä. Mitä faniryhmään tulee, niin ajat muuttuu eikä mikään oo ikuista. Vilpas ultraskin vissiin nykyisin aika paljon kuihtunut mitä se oli joku vuosi sitten? Ihmiset muuttaa ehkä muualle, tai elämäntilanteet muuten vaan muuttuu. Pitäisi saada sitten tilalle uusia innokkaita. Ei voi olettaa, että Jyrkit ja Ismot ja kumppanit ikuisesti ovat rummuissa jne. Sitä ihmettelen, missä on Katajan juniorit katsomoista? Heidän pitäisi olla aktiivisempia ja olisivat potentiaalisia rummuttajia esim.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 501
Vilpas ultraskin vissiin nykyisin aika paljon kuihtunut mitä se oli joku vuosi sitten? Ihmiset muuttaa ehkä muualle, tai elämäntilanteet muuten vaan muuttuu. Pitäisi saada sitten tilalle uusia innokkaita.
Tähän on sen verran kommentoitava, että Ultras jäi viime kauden jälkeen eläkkeelle. Fanitoimintaa on jatkanut uusi porukka - Forza Vilpura.

Tuo mitä sanoit elämäntilanteesta pitää paikkansa ja oli varmaankin suurin syy Ultrasin eläköitymiseen.
 
Viestejä
676
Tähän on sen verran kommentoitava, että Ultras jäi viime kauden jälkeen eläkkeelle. Fanitoimintaa on jatkanut uusi porukka - Forza Vilpura.

Tuo mitä sanoit elämäntilanteesta pitää paikkansa ja oli varmaankin suurin syy Ultrasin eläköitymiseen.
Se taitaa olla faniporukoissa sama kuin joukkueissa, eli koko ajan pitäis rekrytoida uusia (nuoria) mukaan, niin pysyy porukka hengissä ja voimissaan. Paras rakenne olisi varmaan se, että mukana olisi junnuja, parhaassa iässä olevia ja veteraani-iän kynnyksellä olevia sekä faniporukoissa ehdottomasti myös veteraaneja.
 
Viestejä
1 673
Sitä ihmettelen, missä on Katajan juniorit katsomoista?
Tämäkin on tosi, eikä Kataja oo ainoa tämän kanssa, vaan lähes kaikilla seuroilla on sama. Junnuthan Katajassa saa juniori-kausikortit... varmaan nuoremmilla vanhempien aika ja raha ensin syynä vähäiseen käymiseen, sen ohella, että muu viihde kamppailee vapaa-ajasta.
 
Viestejä
2 196
Juu, ja ottelutapahtuma on myös yksi, jota pitäisi kehittää reippaasti, frisbeenheitto- kisat ja perinteinen kahvi, ja pulla, ei enää riitä. Oppia vois ottaa kokonaan organisaationsa ja ottelutapahtumansa uusiksi pistänyt Kiekko-Pojat,

Ehkäpä, kun uusi halli tulee käyttöön, niin ens kaudesta etiäpäin ois kaikenlaista uutta. Ja oheispalvelut ainakin kehittyy, kun on muutakin tarjolla kun kahvia ja pullaa ;) Komee on uus areena sisältä kun sitä päässy vilkasemaan, on kuulkaa semmonen JYTKYTYS ens kaudella taas, ja ihmettelen jos ei europelejä tuu taas kalenteriin mukaan, puitteet on kunnossa ainakin.

Ja eiköhän sitä maaotteluitakin järkätä uudessa hallissa..

Jos vilkastaan vielä tähän kauteen, niin juna puksuttaa.. Huomenna alkaa kouvot- sarja, ja pamahtaa heti kättelyssä se vierasvoitto sieltä ;) Ja tiistaina heti kotona, tiukka on ohjelma, mutta poijjaat on reenaillu ja on kunnossa...
Sitten kun ollaan 4 joukossa, niin eikös se kausi oo onnistunu....? ;) Ja petelle patsas uuden hallin eteen :cool:
 
Viestejä
3 350
Kouvot on rakennettu joukkueena hieman eri tavalla kuin muut liigajengit. Joukkueella ei ole yhtään perinteistä nelospaikan pelaajaa. Minä luulen että tämä seikka tulee olemaan melko ratkaiseva playoff-vaiheessa.
Katajalla ei ole dominoivaa nelospaikan pelaajaa, McKnight on pelaaja jonka kanssa Maluach ja jopa Osborne ja Mäntynenkin pärjäävät melko hyvin. Katajan puolustus on parantunut mutta en usko sen riittävän Kouvojen ilotulitukselle.
Kouvojen kannalta myrkyllisiä nelosia ovat Karhun Skinner ja Salon Griffin. Noiden kahden jengin kanssa Kouvot on vaikeuksissa
 
Viestejä
1 673
Kun katseli Kauhajoen Karhu Korin kymmenen rotaatiolla virittelemää prässiä playoff intensiteetillä, niin vähän kylmät tulee ajatella Katajaa painamassa seitsemällä ja puolella ukolla peräkkäisinä päivinä. Ei se Kouvotkaan kävele kuvioitaan.
 
Viestejä
19
Hyvä eka puolisko Katajalta! Toivottavasti sama draivi jatkuu myös tauon jälkeen, eikä tule samanlaisia notkahduksia kuin runkosarjassa.
 
Viestejä
1 975
Nyt taas lukee Karjalaisessa&Katajan sivuilla että kunniakas häviö.

Lopun typeryydet huipennuksena käsittämätön virhe 10 sekuntia ennen loppua 1p tappioasemassa kun heittokellossa oli 5 sekkaa.

Basketball is also and foremost a high iq game. Ainaskin joskus.
 
Viestejä
104
Nyt taas lukee Karjalaisessa&Katajan sivuilla että kunniakas häviö.

Lopun typeryydet huipennuksena käsittämätön virhe 10 sekuntia ennen loppua 1p tappioasemassa kun heittokellossa oli 5 sekkaa.

Basketball is also and foremost a high iq game. Ainaskin joskus.
Ei heittokellossa viittä sekuntia ollut, sillä heittokello meni takaisin 14 sekuntiin kolme sekuntia aiemmin tulleen virheen myötä. Katajan oli pakko rikkoa, sillä muuten Kouvot olisi voinut pomputella pelin loppuun.
Katajan virheet.PNG
 
Viestejä
1 975
tässä nähtiin mikä ero on top6 porukoihin.

Ne nimittäin tekevät enemmän kuin 57-67 pinnaa per peli.

Eli Katajan pitää huonennakin tehdä n. 80-88p.

Piece of cake sanomme täällä.
 
Viestejä
1 673
No sitten oli kunniakas häviö.
Näin kai voi sanoa, Kouvot alisuoritti heikoilla hetkillään, ja päästiin loppua pelaamaan pallonhallinta pallonhallinnasta.

Katsotaan mitkä energiatasot joukkue saa lyhyellä palautumisella.

Kun seuraava peli tulee noin äkkiä, seuratkaa huomenna erityisesti kakkosvalmentajien silmäpusseja. Videosulkeisten materiaalit lienee työn alla läpi yön.
 
Viestejä
47
Karjalainen 31.3.2022
" – Katajan koripalloilijat antavat lauantaina omat kommenttinsa ja mielipiteensä parketista. Lentopallon akatemiavuorolaiset on tarkoitus saada testaamaan parkettia ensi viikolla, Joensuun kaupungin liikuntajohtaja Timo Heinonen kertoo."

Uutisesta pomittu. Onko kukaan kuullut missä kunnossa parketti oli? Ilmeisesti ei kunnossa kun mitään ei kuulu.
 
Viestejä
832
Kataja on pelannut hyvin ja sitkeästi erityisesti viime ajat. Tuskin kävelee Kouvot välieriin
vaan joutunee laittamaan parasta pöytään, Kataja oli oikeasti lähellä voittoa eilen. Toivottavasti katsojat (ml. Karjalaisen toimittaja) ovat noteeranneet muutoksen ja hallilla on mökää seuraavassa pelissä
 
Viestejä
2 196
Tiukka tappio eilen, mutta saappaat jalassa kaaduttiin. Mutta vajaan tunnin päästä taas Jytkytetään! Toivotaan voittoa tänään, jos hävitään, niin taistellen. Kausi, se on hieno, joten eikun paukuttamaan!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös