Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
2 852
Hieno kausi tulossa ;) Potentiaalinen kaveri uusin hankinta, ja pituuttakin löytyy. Kyllä sieltä vielä muitakin tulee.

Nyt kun vaan coachin sanoin, " saataisiin orgnaisoitu paketti kasaan" = puolustuspelille pitäs tehä jotain.
 
Viestejä
2 392
Jokohan päästään ihan kasvotusten halliin ensi kaudella? Ketähän pelaajia vielä saadaan? Saadaanko järkevän hintaisia kausikortteja ja herääkö Katajan fanitoiminta?
Haluun uskoa että tää korona on voitettu syksyyn mennessä ja pääsisi normaalisti Katajan peleihin. Luulen että tulee 1 kotimainen joka ei oo Susijengin pelaaja. Toivotaan että tulisi järkevän hintainen kausikortti kuten oli silloin se 70€ maksava. Katajan fanitoiminta on ollut monta vuotta suoraan sanottuna surkeaa niin en usko että se siitä muuksi muuttuu. Puuttuu innokkaat ihmiset
 
Viestejä
2 852
Olisi syytä tulla järkevän hintaiset kausarit, tyyliin just tuo 70e. Ja olisi syytä myös kompensoida menneen kauden kausikorttilaisia jollain tavalla, tarjota peruskausari esim. puoleen hintaan + sis.europelit mahollisesti.

Eiköhän sitä syksyllä matseihin pääse taas, porukalla on piikit ihossa, ja korona on enää yks haaste muiden tautien joukossa (vaikkakinhan siitä tulee samanlainen kun influenssa, vaatinee joka syksyisen rokotteen), mutta enivei, hieno kausi on tulossa. Eiköhän tällä viikolla toivottavasti jo jotain kuulla. Puks. :cool:
 
Viestejä
2 852
Hiljasta on, tyyntä myrskyn edellä, liekö.. ja sitten jysähtää.. Komia on muuten katajan patsas mehtimäen urheilupuistossa.. Tulisko seuraavana uuden hallin eteen rannikon patsas? .. ja viereen paniikkinappulan muotonen patsas, jonka päällä vois kiukkuaan purkaa, kun on hävitty peli, ja omiin on menny 100p. Vois siinä sitte olla antamassa potkut koko joukkueelle. Ja sitten kun voitetaan peli, niin siinä vois kehua ja juhlia tappiin asti.. ;) Puksutellaan.
 
Viestejä
2 392
Turhaa höyryymistä taas. Ei Katajalta oo jytkyä tulossa. Laatukotimaiset maksaa ja Katajalla on jo Wilson joka lienee Korisliigan kalleimpia pelaajia. No Kataja jos play offeihin pääsee niin hyvä homma
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös