Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
2 089
Kausi on mitä hienoin!

Ja nyt kun JoKP putosi jatkosta niin jäähalli on vapaa välierille&finaaleille.

Jatkosoppareita odotellessa!
 
Viestejä
833
Yllätän ihteeni sanomalla tämän.

Brownille ensi kaudeksi + 4 vahvistusta ja suomalaiset pidettävä, mutta saisi tulla pari korkean profiilin pelajaa. Eriasia sitten tuleeko mistään sellaisia enää susirajalle..
 
Viestejä
178
1649602817419.png

1649602869898.png


Jyri ja Pete Joensuun urheilutalolla 2006.

Hyytyykö HC Peten hymy tänään vai saako palkinnon HC Jyriltä?
 
Viestejä
833
Ai että, pitäisiköhän käydä Kouvolassa! Mervolalta tänään vaisu ilta. Muilta hyvää pallon viskoomista! Hienoa RHJ! Hienoa Mattila!
 
Viestejä
2 089
Näytti siltä että jäähallille vietiin jo parkettia&koritelineitä välieriä ja finaaleja varten!

Ai niin, 5. matsi pitää voittaa mutta se on vain hidaste, ei este.

Patsaat kipsiin, jenkeille jatkot tulipa sitten palkkaverot, sotut, perintöverot, lahjaverot, kiinteistöverot, luovutusvoittoverot tai mitkä hyvänsä maksuun. Toki tuo viimeinen eli luovutusvoittovero kuulostaa urheiluhengen vastaiselta joten se pois..
 
Viestejä
2 877
JYTKYTETÄÄN!!!! TIISTAINA PAUKUTETAAN TAAS! RHJ jatko ehdottomasti! Ps. Jos välieriin mennään, pelataan uudellz areenalla pääsiäisen jälkeen. Jäähalliin ei päästä, kun on Suomi- Norja maaottelu tulossa vielä! Siitä huolimatta, HIENO KAUSI, HIENO TUNNELMA! myös Brown pitää pitää. Pietään muutkin! Jytkytetään!
 
Viestejä
640
Täällä haukuttu joukkuetta koko kausi, että mitäköhän mieltä Kataja -faneista pitäisi olla :D
 
Viestejä
833
Kukaan ei odota mitään mieltä sinulta.

Korkeintaan vähän huumorintajua jos jotain.

@Rollo Voit olla ihan mitä mieltä haluat. Sananvapautta. Minä olen sitä mieltä, että harvinaisen rehellistä porukkaa. Siinä missä muut syyttelee tappiosta vastustajaa, yllä lentävää pelikaani-lokkia, bussimatkaa tai divaria, niin Kataja fani osaa katsoa peiliin. Totuus on, että heikoista hetkistä moitetaan, hyvistä kehutaan. Se ei tarkoita ettenkö tue joukkuetta jos kritisoin..
 
Viestejä
6 207
Game 5 kai vasta ke. Katajalta hyvää venymistä ja kaikki ratkeaa Kouvolassa. Hyvä Kataja!!
 
Viestejä
7
Täyttä kuraa.Mutta tätä

Joensuun piti olla urheilukaupunki.Nämä puitteet ei tue sitä.Mutta suurin surkeus on tämä Tapio Suominen.Eläkkeelle.

Suominen on kyllä valioluokkaa selostuksessa ja myös Mäkynen. Selostavat niin ettei tarvitse olla asiantuntija. Erään herran "Iverson Cut, Horns, Hedge" ja siihen päälle "MÄRKÄÄ, RAHAA". Ei ihan hirveästi sano jos ei ole itse kohtuutasolla pelannut. Sitten vielä yltiöpäinen Gullsien ihannointi...
 
Viestejä
178
Mervolalta tänään vaisu ilta.
Hiusten leikkuu syö tehoja, eikä kesken pudotuspelejä pitäisi mennä Karvakeisarille ilman pätevää syytä. Pöllällä näytti vielä olleen hiukset tallella ja teholukemakin hieman parempi kuin Valtterilla. Molemmat on hyväksytty Urheilukoulun III/2022 saapumiserään 11.4 alkaen. Toivottavasti molempien loma-anomus keskiviikolle hyväksytään?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös