Koripallo.com

Kataja Basket 2022-23

Viestejä
2 041
Ei hätiä, hieno kausi on ja hyvä tulee. Karistetaan karstat ensin ja sitten pannaan kaasu pohjaan. Toivotaan että Keelingin toipumista kannattaa odottaa, ei oo vakavaa. Kaverilla potentiaalia on kuitenkin. Tosin, vois tohon jonkun pelinpyörittäjän kaivaa vielä, vaikka tj ellei muuta löydy ;) Jytkytetään :cool:
 
Viestejä
1 665
Mitä?? Onko Katajalla 2 päätiedottajaa?

Varakas seura jos näin on. Vai onko tämä hämäystä? Kuka on oikea spicer? Onko kukaan?
Niitähän on ihan enemmänkin, mutta eihän niille mitään makseta.

Siitos-Pete lahjotaan keskioluella, LeBronJNZ ginillä, ja Liukolle ja Rajahalmeelle annetaan ilmaiset fanituote hupparit ja puoliajalla limpparit ja Riikosen kuivaa pullaa.
 
Viestejä
6 138
Hieno halli ei saa buumia aikaan vaan se millainen joukkue on ja onko kiinnostavia nimiä( esim Rannikko) jne. Kyllähän karu fakta vaan on että Kataja on menettänyt kiinnostavuuttaan yleisön silmissä viime kausina. Tämä ei oo negatiivisuutta vaan totta ja myös aitoa huolta. Olosuhteet ja niiden parantuminen on tärkeä seikka ja nyt Joensuussa on sarjan Top2 halli ja siitä voimme olla ylpeitä. Mutta myös joukkue pitäisi saada samalle tasolle. Tällä hetkellä se ei sitä valitettavasti ole. Nykyisellä joukkueella ei mitaleille asiaa ole. Tämä minun arvio.
 
Viestejä
696
Ei hätiä, hieno kausi on ja hyvä tulee. Karistetaan karstat ensin ja sitten pannaan kaasu pohjaan. Toivotaan että Keelingin toipumista kannattaa odottaa, ei oo vakavaa. Kaverilla potentiaalia on kuitenkin. Tosin, vois tohon jonkun pelinpyörittäjän kaivaa vielä, vaikka tj ellei muuta löydy ;) Jytkytetään :cool:

Mitä potentiaalia Keelingilla on? :)
 
Viestejä
3 018
Tämmöinen tuli Facebookissa vastaan, kopioidaan uuden hallin kunniaksi:

"Pohjois-Karjalan osuuskauppa (PKO) jatkaa joensuulaisen Korisliiga-joukkue Kataja Basketin pääyhteistyökumppanina seuraavat kaksi kautta. PKO on jo vuosien ajan ollut Kataja Basketin pääyhteistyökumppani niin Korisliigassa kuin europeleissäkin. Samalla tavoin PKO on myös Kataja Basket juniorien, naisten sekä Kataja Basket Talentsin pääyhteistyökumppani.
- Jaamme Kataja Basketin kanssa yhteiset tavoitteet siinä, että pyrkimyksemme on lisätä Joensuun ja koko Pohjois-Karjalan kansainvälisyyttä ja suvaitsevaisuutta yhteisillä teoilla. Urheilu- ja kulttuuritoimijoiden tukemisessa toteutamme myös PKO:n missiota eli perustehtävää, joka on tehdä Pohjois-Karjalasta entistä parempi paikka elää. Mitä vireämpi urheilu- ja kulttuuritoimijoiden kenttä meillä maakunnassa toimii, sitä parempi ihmisten on täällä elää ja olla, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.
- On ilo jatkaa hyvää yhteistyötä myös tulevina vuosina. Näin PKO voi osaltaan olla mahdollistamassa junioreille halvempia harrastusmaksuja sekä edesauttamassa, että Joensuussa pelataan mahdollisimman korkeatasoista aikuisten kilpakoripalloa, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä sanoo.
- Yhteistyö PKO:n kanssa on aina ollut erittäin mutkatonta ja koko koriskulttuuria eteenpäin vievää. Jatkossa pääsemme pelaamaan entistäkin paremmissa puitteissa. Kataja Basketin korisliigan ensimmäinen kotimatsi pelataan uudella areenalla lauantaina 8. lokakuuta kello 17 kun Kobrat Lapualta saapuu vieraaksemme, manageri Jarkko Miinin sanoo.
PKO on yksi suurimmista Mehtimäelle rakennetun uuden palloiluhallin yritysrahoittajista. Osuuskaupan 500 000 euron rahoitusosuus osaltaan varmisti sen, että uutta palloiluhallia päästiin rakentamaan.
- Uusi halli sekä parantaa palloilulajien harjoittelu- ja peliolosuhteita että myös lisää kaikkien urheilulajien harjoitteluvuorojen saatavuutta. Näin uusi 2 500 katsojan palloiluhalli vahvistaa entisestään Joensuuta liikuntakaupunkina, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo."
 
Viestejä
1 572
Toivottavasti huomenna pelin jälkeisessä tiedostustilaisuudessa voitaisiin ottaa oppia muualta. Viimekaudella jäi tunne 4 minuutin lehdistötilaisuuksista ,että ei ainakaan kysyjää eikä lehdistöä kiinnostanut tilaisuus. Ja se tietysti heijastui kumpaankin joukkueisiin.

Tänään KTP -Lahti lehdistötilaisuus oli loistava esimerkki, kuinka vetäjä saa irti paljon osallistujista. Lehdistöhän ei näissä yleensä kysy ikinä mitään. No nyt kysyi

Ja varmaankin ne nähdään nyt isolla videolla
 
Viestejä
1 443
Upea halli, ensimmäinen kotiottelu, avajaiset käynnissä ja paikalla alle 1000 katsojaa. Mistä kiikastaa?
On siellä yli tuhat. Sen verran iso halli, että näyttää vähemmältä. Keväällä luulin, että ois ollut vähän reilu tuhat, mutta olikin yli 1600.
 

MVP

Viestejä
6
Nyt on Katajan matseihin löydetty oikea koripallon sanakirja selostamaan… en nyt halua olla mitenkään ilkeä mutta miten voi olla että Joensuusta ei kunnon selostajaa löydetä… Ois kiva katsoa peliä äänet päällä…
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös