Koripallo.com

Kataja Basket 2022-23

Viestejä
1 734
Juu, tosiaankaan tälläkään uudella kaverilla ei ole mainintaa edes viime kauden eurobasketin kunniamaininnoissa. Sen sijaan Karhu Pasket hommaa äijän ykkösviisikosta.

Screenshot_2022-07-23-21-35-00-375~2.jpeg


Riku Tapion "treidista" tuttu Simms taas on kunniamainittu. Simms on näköjään hankkinut suht varteenotettavan kolmosuhan.

Noista Dominic Robb olisi viimeiseen Katajan paikkaan juuri sopiva.
 
Viestejä
2 832
Eiköhän myös kohta puoliin tykitetä eetteriin myös toinen oikein Kunnon Jytky Jorrrrrma, niin kaikki voipi sitten lytätä heti kättelyssä jo antoo potkut ;)

Hieno kausi tulossa, ja pehmustetut penkitkin on.. Puksutellaan, juna on raiteillaan ;)
 
Viestejä
833
Vaikka haluaisin olla positiivinen, niin hieman pelottaa ensi kausi. Meillä on aika potentiaalinen nuori joukkue ja valmentaja, joka tykkää panostaa nuoriin pelajiin. Kuitenkin asiat huomioiden on ehkä hieman liian nimetön joukkue menestyäkseen eräitä muita rutinoituneita kärkijengejä vastaan. Vahvistusosasto on kategoriaa "arpa", ja yleensä Katajan arvat ovat ollut aika heikkoja. Kysynpä vaan tietäjiltä: kuinka monta kovan korin vahvistusta meillä on ollut Gibsonin lähdön jälkeen?

Hmmm... 1) Mullings, 2) Walters Mörkö, 3) OG-Jackson ja 4) Bradley (toinen visitti oli heikko).

Viime kaudella meillä oli profiilipelaajina Wilson, RHJ, McKnight ja Mattila. Profiilipelaajalla tarkoitan tässä keksikorin ylemmän osaston monipuolisia tai varmoja suorittajia, pelaajilta joilta on lupa odottaa tulosta. Okei, nyt meillä on Hirvonen ja RHJ, onko muita?

Olenko ainut joka on hieman huolissani? Lähdetään (lähtökohtaisesti koska karsinnasta tulee vaikea) pelaamaan kahta sarjaa ilman profiilipelaajina.

En edes kehtaa katsoa Vilppaan, Gullsien tai Karhun rostereita, koska ne ovat pulloilaan profiilipelaajia. Jopa Pyrintö ja kohta KTP pyyhkii Katajalla saunassa lattiaa. Kouvotkaan ei huono ole ja jopa Lahdesta on tullut haastava vastus.

Onko tosiaan näin, että Katajasta on tullut Korisliigan Everton? Satsataan isolla rahoilla arpoihin ja alisuoritetaan. Yritetäänkö jotain hienoa uutta 4 vuotta putkeen?

En tiedä. Auttaako edes jytkys enää?

Sen sanon, että arvostan jengiä ja toivon äijien yllättävän minut positiivisesti. Hirvosen tulo on mahtijuttu ja syy lähteä katsomaan pelejä hallille.
 
Viestejä
2 832
Elä huoli. Huoliminen ei kannata. Joka kauden alla, aikana, ja pelienkin aikana jos on huolissaan, niin ei kannata .. dirre b jengi kanssa laatua täynnä, joten ei huolia:cool: Hieno kausi tulossa, ja tj ajeli tänä aamuna firman autolla vastaan hymy huulilla, tietää sitä jotta musteet on taas kuivumassa.. Jytkyti! ;) ps. Onko patsas valmistumassa jo? ;)
 
Viestejä
1 734
Ihan hyvää pohdintaa tktheolta. Oma huoleni on, että vahvistusosaston tasapaksuuden seurauksena joukkue joutuu vääntämään tiukkoja pelejä korikobrien ja honkien kanssa, jolloin minuutteja kasaantuu lähinnä avainmiehille. Samalla 2-3 paikoille on tunkua nuorista jätkistä: saako kaikki minuutteja riittävästi?

Toinen kysymys on sitten se, että käytännössä kolme jenkkiä jouduttiin hankkimaan isoon päähän. Heittovoimaa joukkueessa on, mutta miten pärjätään puolustuspäässä joukkueita, joilta löytyy useampi pikku-amerikkalainen, vastaan edunluontitilanteissa?
 
Viestejä
2 832
Maanantaina alkaa aina uusi viikko. Maanantaina moni voi miettiä, että "kele, taas uusi viikko, arkeen".. Tiistai, siitä sanotaan, että on viikon tylsin päivä. Onko tällä viikolla? Voi olla, tai voipi olla olematta ;)

Puksuti!
 
Viestejä
2 832
kohtapuoliin kuullaan, missä jytkytellään eurokarsinnat ;) .. Ja viikonloppu lähenöö, ei muuta kun pirssi baanalle, ja katotaan mitä muita uutisia tulee ;)

ps. kävin tänään leipomolla, oli kassit täynnä suunmyötästä takas tullessa, toki hörppäsin sumpit siinä samalla ;) Torillakin kävin, ja katsastin, että kun vahvimmat miehet kisaa viikonloppuna, että onhan lava paikoillaan vielä (kevättä varten) ;) Kyllä muuten sitä perinteista thaimaalaistakin maistoin, kanaa otin tälle kertaa, oli hyvää! näky olevan pallonpompottajiakin jo kaupungissa.. ;)

Puksuti!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös