Koripallo.com

Kataja Basket 2023-2024

Viestejä
963
Kataja on hävinnyt nyt viis putkeen… Europelit pyörivät keskiviikkoisin, niissä voi olla voitot kortilla. Korisliigassakin seuraavana Hait vieraissa, Kouvot kotona ja Gulls vieraissa. Kaks voittoa noista olisi jo varsin postiivista. Kunhan nyt seuraava pistepotti ei menisi vajaan kuukauden päähän, kun Bisons kohdataan kotipelissä.
 
Viestejä
20
Huomenna jo kauden 11. kilpailullinen peli, ja ainoa suhteellisen vakuuttava esitys nähtiin väsynyttä Chernomoretsia vastaan kolmannessa pelissä. Siihenkin tarvittiin Sibanden urotekoja. Pelottaa aatella missä oltaisiin ilman Nikeä.

Muista jenkeistä Egekeze hiipunut pirteän alun jälkeen. Tosin joutunut pelaamaan paljon vitospaikkaa. Singletonin aka vara-Hirvosen ongelmat on nähtävissä, vaikka joitain apuja löytyy. Lufile taas vaikuttaa ihan urheilija tyypiltä kokoonsa nähden. Kepeesti liikkuu sarjassa 135kg+.

Kotimaisista Tumban, Permannon ja Lindbergin pitää löytää tasaisuutta ja tehoja liigassa. Potentiaalia näillä kolmella kuitenkin on. Valmennuksen alati vaihtuvat peluutukset ja rotaatiot eivät kyllä helpota asiaa.
 
Viestejä
317
Molempien joukkueiden peliesitykset, tuomarit ja koko ottelutapahtuma kuuluttajineen ja musiikkeineen ovat olleet aivan järkyttäviä. Toivottavasti tämmöistä ei tarvitse katsoa enää koskaan.
 
Viestejä
963
Siihen taisi mennä teoreettinenkin jatkopaikka. Pelaillaan sitten kunniasta ja tilastoista… tänään ei ollut toisella jaksolla tietoa niistäkään.
 
Viestejä
317
Singleton on pelannut Katajassa 11 ottelua ja heittänyt niissä pelitilanneheitot 24/84 eli 28,6 prosentin tarkkuudella. Vertailun vuoksi kaksi vuotta sitten Trey Landers pelasi myöskin 11 ottelua Katajassa ja heitti pelitilanneheittonsa 20/59 eli 33,9 prosentin tarkkuudella.
 
Viestejä
2 399
Hirvonen loukkasi nilkkaansa. Hirvonen jos loukkaantui pahemmin niin menetys on iso koska Hirvonen on ainoa pelintekijä Katajassa. Singleton on todella huono pelaaja joka pitäisi heti vaihtaa kunnon pelintekijän. Sibande on ollut Katajan paras pelaaja alkukaudesta ja Egekeze ok. Lufile otti eilen hyvän määrän levypalloja mut aika näyttää onko hän hyvä hankinta vai floppi. Katajan kotimaiset Hirvosta lukuunottamatta olleet hyökkäyspäässä surkeita ja muutenkin Katajan hyökkäys on hirveää katsottavaa. Seuraavana Korisliigassa vieraissa Korihait ja kotona Kouvot jotka etukäteen vaikuttaa tappiopeleiltä varsinkin jos Hirvonen ei pelaa. Voi olla että Kataja ei pääse 6 joukkoon tänä kautena. Liikaa heittotaidottomia pelaajia joukkueessa. En tajua miksi tuolla joukkueella on lähdetty pelaamaan europelejä. Materiaali aivan liian kapea ja heikko pelaamaan kahta sarjaa niin että molemmissa voisi menestyä
 
Viestejä
2 399
Tänään Katajalla vieraspeli Korihaita vastaan joka on aloittanut kautensa hyvin. Korihaiden kotimaisista ykkösnimi on Bojan joka on Korisliigan parhaimpia pelintekijöitä sitten on Aalto joka on todella hyvä sentteri ja hyvät roolipelaajat Herrala ja Vehmanen ja siihen kun lisää neljää laadukasta jenkkiä niin sanoisin että Korihait lähtee illan peliin suosikkina.

Uusikaupunki on Katajalle ollut monena vuotena vaikea paikka pelata ja nyt kun Hirvonen puuttuu niin se tekee pelin voittamisesta vaikeampaa. Kataja tarvitsee pisteitä kaikilta ulkomaalaisilta ja kotimaisista Lindberg ja Tumba voivat olla sellaisia jotka hyvänä iltana tekee hyvin pisteitä. Mutta ennen kaikkea Katajan pitää puolustaa hyvin ja pärjätä levypalloissa jos mielii voittaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös