Koripallo.com

Korihait 2018-2019

Viestejä
226
Hyvä tunnelma tänään Pohitullissa ja Korihailla hyvä henki päällä. Kyllä kotivoittoja tulee tällä kaudella reilusti enemmän kuin parina edellisenä vuonna.
 
Viestejä
142
Tjaa-a

korihait voitti, ja voitti aika pitkälti Topias kukkasen ansiosta. Joka otti joukkueen selkäänsä kantoon kun tilanne olin pahin. Todella hyvä hankinta korihailta, ja jos jatkaa noita otteita niin ottajia on jonossa. Mutta jokin se vain on, mikä on pielessä. En osaa sanoa mikä se on, mutta jotenkin tuntuu että mörkö on nurkan takana. Alkuun tuntui todella raikkaalta ja hyvältä, vaikka hävittiinkin. Mutta nyt on joki vinossa, onko se sitten tausta joukoissa. Mutta joku nyt ei toimi. Ihan kun ei toimi täällä koripallo cominkaan puolella. Jotakin puuttuu ja homma tuntuu hengettömältä. Korihaissa esim tämä näkyy pienissä asioissa, sponsorien puute missä on ottelu isännät, missä on kotisivujen pelaajien kuvat, missä on miljoona muuta pikku asiaa. Herättää itsessä pelkoa missä jamassa asiat ovat ??????

Itse ottelu alkoi ihan kelvollisesti, naapuri antoi tulla helposti korille. Tämä näkyi virheitten vähäisyytenä. Kun ei puolusteta kunnolla, niin ei niitä virheitäkään tule. Puoliajan jälkeen kouvot riisti palloa ja nosti puolustusta. Ajoi korihait kiini ja tuli jo ihan kannolle. Tässä kohtaa topias tuli ja hoiti asian, tuli jotenkin Jalonen mieleen. Miinus merkin antaisin Mariukselle. Ymmärrän miksi hän on joukkuessa, Pelaa joukkueelle, puolustaa ja ottajia ei ole eli meillä on varaa häneen. Mutta juma lavita mikä pakko on niitä kolkkeja koko ajan heitää saman tekevää onko jannu kolmosen viivalla vai kolmemetriä sen takana kolmonen lähtee. 1/10 kun on heittopäivä niin homma on hienoa mutta niinä 9 kertana sama määrä heittoja menee sitten minne vaan. Ai niin Jelks on toinen positiivinen yllättäjä, ottaa paljon levyjä ja nakuttaa pisteitä hyvin tasaisesti.

Muuten oli aika vaisua pelaamista puolin jos toisin. Odotan innolla turkulaisia ensimmäistä kertaa ugandaa tulkaa isolla joukolla, niin saadaan mökää ja tunnelmaa. Tänään oli todella aneemista, siinä sai kuuluttaja kerjätä kannatusta.
 
Viestejä
169
Tämähän näyttää yhtenäisimmältä ja terveemmältä porukalta vuosikausiin. Varmaan viimeksi pronssimatsi kaudella joukkue näyttänyt ulospäin yhtä yhtenäiseltä. Jenkit tekee paljon, tervepäisiä jannuja sekä silloin että nyt.

Joukkue on uudistunut niin paljon, että menneiden vuosien taakkaa ei varmasti joukkueessa ole, silti Pohitullin katsomossa epäluottamus johtoaseman pitämiseen on käsinkosketeltava. Ehkä yleisön epäröinti tarttuu myös hetkellisesti pelaajiin. Jokatapauksessa näillä otteilla tuo on kohta muisto vain :)

Ainoa, mikä ei tällä hetkellä toimi (ulkopuolelta katsottuna) on se, ettei DD:llä ole apuvalmentajaa :rolleyes:
 

Hai fife

Kauhulla katsoin Jelksin syöttöjä sisään post -pelaajalle. 2-3 peräkkäin löysänä kaarena vastustajan käteen. Muuten korinteko on kohdallaan. Coleman leikki myös takamiestä ihan viimeisten minuuttien aikana ja vastustaja vei namun kädestä ihan leikiten. Kylä pitäisi jättää takamiesten hommat Edwardsille, Kuukkaselle (+ väillä Djeen). Screen -pelaamista pitäisi harjoitella kovasti. Screenejä ei osata käyttää, amerikan avut tulevat niihin aivan liian hitaasti ja löysästi. Silloin kun tuo tehdään vauhdilla ja terävästi saadaan pallo liikkelle vapaaseen korintekopaikkaan. Jos saadaan pidettyä taso pidempään lähempänä nyt nähtyjä hyviä vaiheita, niin kyllä Korihaissa on vastusta kaikille, eritoten kotihallissa.
 

Ihmiskuula

Kuusi ottelua ennakoiden kärkijengejä vastaan rekordilla 2/4.. Ei voi olla kovinkaan pettynyt, tosin nyt seuraavat kaksi matsia Ura kotona ja Kobrat vieraskentällä, oletuksena olisi ainakin allekirjoittaneella mahdolliset kaksi ja vähintään 1 voitto.

Peliesitykset olleet suurilta osin jopa odotuksiin nähden todella hyviä, lukuunottamatta noita toisen puoliajan sulamisia. Ennen kauden alkua ei varmasti myöskään moni odottanut Jelksin keikkumista levyripörssin kärjessä tai Edwardsin syöttöjen kärkipaikkaa, saati sitten Kuukkasen kehittymistä sarjan parhaimpian kotimaisten korintekijöiden joukkoon.. saapa nähdä pystyvätkö herrat jatkamaan hyvällä tasolla myös näissä ennakkoon "helpommissa" ja tärkeämmissä otteluissa..

Mielenkiintoinen korisliiga kausi käynnissä, hankalahan tässä on vielä ennakoida yhtään mitään kun jokainen joukkue tuntuu napsivan voittoja!
 
Täytyy sanoa et onhan tuo T-Kuuk ihan jäätävä jätkä.. Viime kaudella jo toivoin että olis saanut enemmän peliaikaa Vilppaassa. No ei saanut ei. Joten täysin oikea päätös hakea peliaikaa muualta.

Toivottavasti jatkaa samaa rataa. Korisliigan kuumin kotimainen tällä hetkellä?
 
Viestejä
144
Kauheaa paskaa esitettiin kotiyleisölle. Ilmeisesti joukkue ei pysty käsittelemään yhtään voittoa kun molempia on seurannut surkea ohipeli suosikkina kotikentällä.

Oliko Korihailla mitään muuta pelisuunnitelmaa kuin "siel on Dime, ei mennä korille"? Muuten pelattiin täysin Uran pussiin. Juoksevaa kaaoskorista ja transitionista kolmosta ilmaan ja tänään vierailla sitten upposi kaikki.

Ja sitten jotain Sandbergiä ei edes saatu kuriin. Kertoo kaiken tästä pelistä.

Miksi Nuolivirta pelasi vain 13min kun tuntui olevan ainut joka edes vähän pystyi Dimeä hidastamaan?

Pakko silti ihailla Mariuksen ja Sandbergin itseluottamusta. Kummankaan kolmoset ei ole pääosin siellä päinkään mutta sitkeästi niitä roiskitaan ilmaan paikasta kuin paikasta.

Palotie vei tämän valmentajien taiston 6-0.
 
Viestejä
142
Oi ja voi

Heti pelin alkuun tuomarit tuntuivat puhaltavan vähän joka hipaisusta.
Jelkins otti pari nopeaa virhettä ja penkki kutsui. Tämän jälkeen ei saanut peliään rullaamaan, meni peli tuntuma heti kättelyssä. Alkuun ei kumpikaan saanut koreja mistään. Korihailla ei ollut tuuria matkassa yhtään, mikään ei mennyt helposti. Ja uralla välillä kaikki meni kuin trömsöössä. Uran pitkät kaverit hoitivat levyt aika pitkälti kummassakin päässä. Ja korin alla saatiin yrittää koria moneen ottoon. Ura puolusti hyvin ja koko joukkuella ja käytti pituus eronsa hyväksi.

Puolikkaan jälkeen uralla oli unelias ja laiskafiilis, hetken näytti hyvältä kaikki meni siis topiaksen kolmoset. Mutta sitten uran aikalisä ja perus peli takaisinkuntoon. Levypallot uralle ja oma korinalus puhtaana siinä se sitten oli. Eikä auta ruikuttaa miksei nuolivirta peluuteta. Kaveri on pehmeä kuin vauvan peppu, tässä pelissä ei mitään asennetta ja sivuun työnnettävä. Koutsin huutoa ei ollut kiva kuunnella, mutta aiheesta huusi. Tuon kokoinen ja nuin tuulen viemä eikä edes yritä asentella korjata.

Jenkkuloista ainoastaan mariolle antaisin synnin päästön. Jotenkin tuntuu, että koutsin pelikirja ei ole kovin leveä eikä syvä. Rukoillaan että marius löytää yhteen otteluun kolmos sihtin. Nyt menee niin karmeasti ohi että Specsavers käyntikään auta. Silti antaa roiskia menemään itse luottamuksesta ei ole pulaa se on varma.

Mutta juu moni asia on paremmin kuin ennen ja yhtä pelaaja on turha syyttää. Tällä kaudella vain tuntuu kaikkien joukkueiden taso nousseen, viimekaudella tällä joukkueella olisi pärjätty paremmin. Kaikki vain tuntuvat parantaneen tasoaan viime vuoteen. Tästäkään kaudesta ei taida tulla millään tavalla helppoa. ja ps tuomareita tästä häviöstä on turha syyttää mutta parin tilanteen soisin herrojen katsovan nauhoilta jos voisivat. Ihan noin oman koulutuksen kannalta. Muuten hoitivat asiansa mielestäni hyvin.
 
Ylös