Koripallo.com

Korihait 2018-2019

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
148
Tuskin tuossa sen dramaattisemmasta kyse ja takakentän rotaatio on jo ennestään ihan riittävä.

Veskulle ei tullut Dantzlerilta luottoa viime kaudellakaan ja tällä kaudella sitten Djeenin yllättävän hyvät otteet söi vähäisenkin peliajan.
 
Viestejä
1 379
Näyttää huolestuttavalta kun 9 miestä jäljellä kun ei Roope minuutteja saa.Nytkin ennakossa ainakin kolmella jotain vaivoja kun ennakossa GTD.
 
Viestejä
2 290
Ainakin pelilliset harjoitukset on haastavampia pitää kun rinki pienenee, ko pelaajalle saattaa olla hyväkin siirto.
 
Viestejä
365
Veskulle hyvä siirto, korihaille ei. Sääli että ei saanut peliaikaa. Pyrintö ottelussa oli pitkiä pätkiä peliaikaa kun 8 jenkkiä väänti palloa. tuli jo ottelussa mietittyä, ketä kiinostaa tälläinen. Itseäni kiinostavat eniten kotimaan immeisest ja sitten vahvistukset.
 
Viestejä
204
Jelks jos oikein muistan todennäköisesti myös ehkä poissa...loukkaantui viimeksi ja on mahdollisesti saanut aivotärähdyksen, huhuja liikkuu monenlaisia.Itse pistäisin kyllä valkun vaihtoon ja nopeasti ja muutaman jenkulankin.
 
Viestejä
928
Eikös kilpailusäännöissä sanota, että ottelussa pitää olla pelipaikalla ja ottelupöytäkirjaan merkittynä 9 pelaajaa?
 
Viestejä
32
Pienet vaivat ovat myös häirinneet valmistautumista, mutta toivotaan muun miehistön olevan pelikunnossa tärkeän pelin alkaessa. Ja ei muuta kuin keskiviikkona kannustamaan!
 
Viestejä
148
Itse pistäisin kyllä valkun vaihtoon ja nopeasti ja muutaman jenkulankin.
Kerros nyt vielä miksi laittaisit valkun vaihtoon? Dantzler on tehnyt hyvää työtä joukkueen kasaamisessa niillä merkeillä mitä on. Toki Conley on hiukan pettänyt ja Colemanin otteet ailahtelee pahasti.

Kolme voittoa tässä vaiheessa on varmaankin enemmän kuin odotettiin?
 
Viestejä
365
mitään ei vaihdeta koska se ei ole taloudellisesti mahdollista. Ennakoin jokin aika sitten, että karhu ottaa vierasvoiton lokeista. No se meni reisille, tosin se nyt oli aikka tiukka vääntö. Samaan hengenvetoon ennustin huomisen pelin olevan kolikon heitto. Nyt jos jelks on poissa niin se on turpakäräjät. Ainoa jännitys on, onko katsoja määrä jo alle 450 pään.
 
Viestejä
204
En vaan tajua sitä, että mitä järkee on pelata korisliigassa, kun turpaan tulee melkein joka kerta jos kerta tiedetään,että talous tulee olemaan erittäin tiukkalla. Divari A Parempi paikka korihaille. 2 kautta liigassa ja tälläkaudella pelattu 11 peliä, niin äkkiä laskettuna jotain 87 ottelua pelattu ja häviöitä 72 ja voittoja 15 Eli minusta kannattaisi todellakin miettiä missä sarjassa pelattaisiin.
 
Viestejä
77
Syöttö / menetyssuhde: Korihait 0.83, Seagulls 2.55. Ottelun lopputuloshan mairittelee "peto"kaloja.
 
Viestejä
365
sellaista kuraa että ei mitään määrää, kummaltakin joukkueelta. Sellaisen esityksen kun lokit antoi en voi mitenkään ymmärtää miten he voivat voittaa karhut ????????? Korihait pelas 8 heepolla eikä kellään ollut heitto kohdilla, jos jelks olisi pelannut olisi tilanne voinut olla täysin toisin. Siinä se lämmiteli kolmosen viivalla ja lätki vuoronperään kolmosia pussiin. Se mikä myös ihmetytti oli sekä lokkien että korihaitten pelaajien tosi kaukana oleva sihti. Siis kummatkin heitti ihan pirusti heittoja jotka just ja just edes osui johonkin rautaan. Mitä vit.......

Suurimman vastuun epäonnesta kantaa nykytilantessa koutsi, ei sieltä tule apuja tai kuvioita, muutakun huutamista ja kiroomista. Kaupungilla puhuivat että olisi ollut tarjolla apukoutsia mutta herralle ei kuulemma apu kelpaa. Just joo ja kaikki jotka kysyy miksi pelaatte ligaa niin uutta aurinkoa tässä odotetaan, eli kuhan pysytään liigassa ja rukoilaan ihmettä. Luulis sen nyt toisille olevan mukava asia kun on olemassa joukkue joka jakaa vain pisteitä ja saa omankin sakin näyttämään ammattilaiselta edes vähän aikaa.
 
Viestejä
148
Ottelun lopputuloshan mairittelee "peto"kaloja.
No ei se oikeastaan mairittele koska Gullsikaan ei mitään erikoista esittänyt. Oli kaikkiaan varsin heikkotasoinen peli eikä Helsingissäkään mitaleista pelata vaikka jotkut niin ennen kautta väittivätkin.



Mutta Korihaiden osalta tämän päivän pelissä ei ollut oikeastaan mitään hyvää Marttisen muutamaa onnistunutta hyökkäyspään suoritusta lukuunottamatta. Kaikista karmeinta oli kotijoukkueen 19 menetystä joista suurin osa ei ollut edes mitenkään Lokkien hyvyyttä vaan ihan omia sähläyksiä.

Conley vaeltelee missä milloinkin ja on jotenkin puolivaloilla. Colemanilla on hyvä peli kerran neljään.

Pari asiaa ihmetyttää erityisesti. Miksi Marius on niin paljon pallossa vaikka on varsin menetysherkkä? Tänään taas viisi menetystä Kuukkasen tavoin. Kummatkin ovat aika puhtaasti heittäjiä ja pelinrakentelun saisi jättää muille.

Toinen asia on Nuolivirran peliaika. Tänään taas joukkueen ainut pelaaja plussalla lukemalla +4 18min peliajalla. Miksei voi pelata enempää? On myös koko kauden tilastoissa säännöllisesti pelanneista paras +-.
 
Viestejä
365
tjaa a luulen, että joku ehkä marius haluttaisiin vaihtaa. Suurimpana esteenä on varmastikin raha. Kellään seuralla ei ole sitä likaa tai tuhlattavaksi, eteenkään pikku seuroilla/meillä. Mutta yhden pelaajan vaihto tuskin tekee kummoista. Oma näkemykseni on, että suurin syy nyky ahdinkoon on koutsi. Esim ei Jyri puristaa kouvoista vuosi toisen jälkeen kaiken irti mitä on puristettavissa.

No kouvoilla on parempi rosteri, mutta silti siinä tekemisessä on aina olut selkeä päämärä. Meidän valmentaja tuntuu olevan jos saan hyvät pelaajat saadaan tulosta. Muuten ulos anti on huuto, jotenkin meni usko heeboon noitten vierasotteluitten tekujen ja suihku komenusten jälkeen.

Mikä itseäni ihmetyttää on topiaksen heitto tarkkuuden katoaminen, siis joudummeko heittämään niin surkeista paikoista vai miksi pelitaso on romahtanut. Nuolivirta on parantanut otteitaan parissa pelissä, pakko myöntää. Ei se mitään huimaa ollut mutta kuitenkin. Ehkä valmentajalla on ne pelaajat jotka on suosikkeja ja ne muut. Eli ei nää metsää puulta, siksihän meiltä lähti pelaaja pois. Ja tässä kohtaa apuvalmentaja olisi hyvä tasapainottaja.

Mutta juu jos on mahdollista vaihtaa pelaaja niin ehdottomasti komppaan valkohaita sanoisin VAIHTAKAA Conley. Mielestäni heikoin jenkki joka meilä on.
 
Viestejä
291
Dantzler taitaa ymmärtää pelistä nykyään pelistä ihan yhtä paljon, kuin omalla peliurallaan. Eli ei tajua edes yhtä kuviota, vaikka kuinka hitaasti käveltäisiin. Tämä on vain huhupuhetta, mutta tälläistä olen kuullut. Pääasia, että MVA:lla on lupa heittää kolkkeja aina, kun haluaa ja kuinka kaukaa haluaa.
Justice Grahamista saisi hyvän kakkoskoutsin.
 
Viestejä
5 339
Mun mielestä Korihaiden valmentaja vois lopettaa turhan huutelun . Kyllä se joskus toimii .
Valmentaja on se joka opastaa ja neuvoo. Eikä huuda te olette paskoja . Olet sarjan pisin
et ota levypalloja ja olet sarjan vahvin et mene korin alle .
En yhtään ihmettele kun laine lähti Turkuun .

Mutta hieno että Nikula ja Lehtonen on .Vaan pääsekö koskaan pelamaan . Niin jos olen ymmärtänyt hänen pelaaja ura ei ollut hääppöinen . ja apuvalmentajana seisoi kädet taskussa . Voin olla väärässä .
 
Viimeksi muokattu:

Karhuntalja

Kauhajokelaisten lasien läpi pelin nähneenä väittisin ettei Korihaiden kotimainen kalusto kalpene useankaan liigajoukkueen vastaavasta, ainakin Kauhajoella vieraiden kotimaiset vetivät ihan tasapäin tai jopa paremmin verrattuna karhun vastaavaan! sen sijaan jenkkirintamalla tuntui että jokainen matchup kääntyi karhun suuntaan, varsinkin coleman conley ja tänään myös jelks vaikuttivat varsin keskinkertaisilta vahvistuksilta. Mikäli kukkaron nyörit antavat myöden näkisin korihaiden ainoana mahdollisuutena taistella viimeisistä playoff paikasta vaihtaa yksi tai jopa useampi ameriikan apu maajoukkuetauon aikana
 
Viestejä
1 379
Ihan samaa mieltä molemmat C:t vaihtoon.Jelksin pitäisin vielä varmaan haittasi se aivotärähdys peliä kun oli niin vaisu.Pelintekijää voisi myös harkita.No lähiviikot näyttää mihin ratkaisuihin johto päätyy aikaa ei kuitenkaan ole paljon
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös