Koripallo.com

Korihait 2018-2019

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
5 329
300eur sakko maksu . Seon meiltä pois . Valmentaja sakko . Paska puhetta kukaan tippu .
 
Viestejä
5 329
Westis .eli se Tomppa .. kuulemma tietäis hyvän valmentajan . Siellä se luki . hänen sivulla .
 
Viestejä
77
Korisliiga supistettava 10:een joukkueeseen ja jenkkikiintiö kahteen per joukkue. Materiaali ei Suomessa vain riitä 11-12 joukkueeseen. Kun joukkueessa ( Korihait ) on pelaavassa kokoonpanossa 6 suomalaista, joista 50% on junioreita, on jokin pahasti pielessä. Urheilullisuus kärsii, pelaajatuotanto kärsii, katsojat kärsivät ja seurojen talous pitkällä tähtäimellä kärsii. Tämä on nähty.
 
Viestejä
3 094
Kun ei voi . kyllä Sun sen pitäisi tietää. Jos ei tule rahasta puutetta.
Tarkoitin, että jos allaolevalla tavalla toimitaan se mahdollisen karsintamatsin tulos ei ole enää itsestäänselvyys.

"tällä kokoonpanola voidaan mennä tämä kuukausi. jos ei voittoja tule ja ura sekä lapua ohtavat voitot. niin olisiko järkeä lähettää pari huonoimta amerikan poikaa kotio ja säästää viimisiä kolikoita.? olisi varmaan. mutta niin kuin on huomattu. korihaidin touhusssa ei ole järkiä. ajattelin siis vain ääneen"
 
Viestejä
203
2.5 Vuotta korisliigassa ja otteluita pelattu 94 ja tappioita huimat 78 ott. ja voittoja vain 16 ott. jos oikein laskin, niin en kylläkään voi ymmärtää, mikä järkee pelata liigaa.....Nyt kannatta tosiaankin miettiä tarkaan jatkoa ajatellen mitä sarjaa pelataan.
 
Viestejä
529
Itse sain laskettua 17 voittoa. Ei toi tämä kausi kauhean synkältä näytä kahteen edelliseen peilaten. Viime kausi 7 voittoa ja edeltävllä viisi. Dantzerillä menee hyvin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
148
Ei Korihaiden tilanne pelillisesti ainakaan ole ihan niin huono mitä täältä voisi lukea. Kausihan alkoi ihan lupaavasti 3-5. Alkukaudesta joukkue välttyi loukkaantumisilta mutta nyt tippuu ukkoa jatkuvasti, viimeisimpänä Jelks?

Edellisen kerran terve kokoonpano on ollut 16.11 Salossa. Pari voittoa voisi olla enemmänkin jos terveitä liigatason ukkoja olisi yli 6-7.
 
Viestejä
1 352
Ainakin eilen kaikki harjoituksissa mutta kuitenkin osalla 50-50 eli tämä päivä näyttää onko kaikki pelikuntoisia
 
Viestejä
5 329
Vanhassa paikallislehdessä oli hyvä juttu . kiitos Juha Laine . Missä viipyy FoKoPo-yhteistyö . Pari kaveria .Johan ja Akun piti tulla kokeilemaan taitojaan korihaihin . Mutta ikävä tekninen virhe lisenssien hankinnassa esti tämän . Mitä hitto se tarkoittaa? Näin ollen Forssasta ei pelaajia saada tällä kaudella . Olisi poikien antaa yrittää .Kai jonkin lisenssi saa jostain Tompan pöytälaatikosta tai jostain.
 
Viestejä
365
No siri maha ei hävitty perkele piste voitto, vaikka se peli olikin ihan täyttä itteänsä Ja mitä kuuluu kORIJAHATIAT oliko se voittokerroin 6.25 vai pelkkä nolla niin kuin veikkauskin. Hiukka ny uskoa touhuun, ja jos ei ole mitään mahkua voittaa niin ei sitä kukaan tule katsomaan otteluita. Esim jos tehtäisiin niin, että säästettäisiin rahaa ja laitettaisiin pelaajia kotio. Lisäksi pelaajilla on sopimukset jotka velvoittavat ja kuka sitten pelaisi joukkueesa. Ja nämäkö pelaajat sitten pelaisivat ilmaiseksi. Täähän on yhtä nerokasta pohdintaa kuin Britanniassa. Jossa porukka kansan parissa vaatii hallitusta sopimaan erikseen saksan ja ranskan kanssa kauppa sopimuksen. ymmärtämättä että se on tehtävä eu kanssa eikä yksittäisten maitten kanssa. Tää on nyt paras vaihtoehto surkeista vaihtoehdoista.
 
Viestejä
5 329
Tam tam . Ei politiikka . Kertokaa nyt joku viisaampi . Kuin ei kaksi Forssa kaveria ei päässyt kokeilemaan korihaihin.
 

Äiti vain

Olisko niin, että jos rinnakkaislisenssillä aiottu tulla niin niiden viimeinen saantimahdollisuus oli 31.12.2018. Sen jälkeen onnistuu vain seuran siirron kautta pelaaminen, kunnes siinäkin ikkuna sulkeutuu.
 
Viestejä
5 329
Miksei sitten haettu uudestaan .joulukuussa piti tulla kokeilemaan .joku Tässä mättää . Mitä hitto Jouni sitten on Forssassa kun ei Syksyn aikana saa papereita kuntoon...
 
Viestejä
378
tamtum, sinä kun aijemmin käskit hiukkan uskoa korihai touhuun ni vieläkö pitää koittaa uskoa vai saako heittää kirveen kaivoon.. itse heitin kirveen kaivoon ennen jo u lua.
 
Viestejä
529
Varmaan yksinkertainen selitys on tässäkin kohtaa todennäköisin. Forssalla ei ole varaa antaa yhtäkään pelaajaa pois. Ei ole laadukkaita pelaajia edes omaan tarpeeseen.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös