Koripallo.com

Korihait 2021-2022

Viestejä
179
Osaako kukaan kertoa miksi ei pelannut? FF:hän pelasi toissa kauden hyvillä statseilla dirreä, luulin että häipyi Jenkkeihin.
 
Viestejä
3 094
Onkohan näitä mahdollista nähdä livenä mistään?
Treenimatseissa ei mitään yhteistä systeemiä ole. Jokaisella jengillä on (tai ei ole) oma tapansa siinä. Eli kysymään vaan sitten siltä seuralta mitä katsoa haluat. Lähtökohtaisesti uskon, että jos striimataan niin joukkue varmasti siitä kanavissaan kertoo.
 
Viestejä
1 369
Korihaiden harjoitus pelit
FB_IMG_16310169387726483.jpg
 
Viestejä
65
Alku viikosta tulossa uutta sentteriä. Toivottavasti osoittautuu hyväksi pelimieheksi, verrattuna tähän Serbiin joka täällä kävi testillä.
 
Viestejä
3 505
Hämärä mielikuva siitä että Ukissa olisi muutama vuosi sitten piipahtanut Sudan/Australia -passilla suunnilleen samanniminen pelaaja. Sukulainen?
Tämä uusi kaveri oli samaanaikaan Akronissa pohjanmaalla pelanneen Utomin kanssa, Utomin tilastot huomattavasti kovemmat.
Kun Ukilla ei selvästikään rahat riitä hyvään 208 senttiseen pelaajaan, voisi yrittää tyytyä samanmittaisiin kuin monet muut seurat, sellaisiin alle 2m sisäpelaajiin. Toinen Henry voisi olla parempi kuin nämä nyt kokeillut pitkät pojat.'
Jos nuo heikot tilastot on tosiaan Liettuan kakkosliigasta, ei hyvältä näytä. Tuo Australian kesäliiga on lähempänä kaljaliigaa kuin ammattilaisurheilua, eikä sielläkään ole oikein pärjännyt.
Ottakaa toinen Henryn tyylinen pienempi sisäpelaaja, pärjäätte paremmin.
 
Viestejä
65
Korihailta ihan hyvää peliä. Barnes ja Lindberg ollut tähän mennessä positiivisia yllätyksiä. Henry myös hyvä. Bojan ei vielä pelipäällä harjotuspeleissä, mutta on kyllä mies paikallaan, kun tosi pelit alkavat. Vielä kun saadaan uusi sentteri tähän mukaan niin voi korihait voittaakin pelejä tällä kaudella ja taistella playoff paikasta toden teolla. Lehtonen ja Nikula eilen sivussa, ikävä juttu sillä U19 karsinnat ovat jo tänä viikonloppuna. Ilman näitä kahta tulee siellä kylmää kyytiä korihaille.
 
Viestejä
533
Kuinkakohan realistinen tuo Korihaiden ilmoitettu palkkabudjetti oikein on? Vertaa vaikka Bisonsiin jolla noin 80 000€ suurempi budjetti. Jenkit oikeasti alekorin jätkiä??
 
Viestejä
1 369
Eiköhän se aika pian näe miten kaikki menee.Ainakin Bojanilla hienoinen usko joukkueeseen on ei mistään mitskuista kisaile jos edes playoff paikasta
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös