Koripallo.com

Korihait 2021-2022

Viestejä
158
Osaako kukaan kertoa miksi ei pelannut? FF:hän pelasi toissa kauden hyvillä statseilla dirreä, luulin että häipyi Jenkkeihin.
 
Viestejä
2 949
Onkohan näitä mahdollista nähdä livenä mistään?
Treenimatseissa ei mitään yhteistä systeemiä ole. Jokaisella jengillä on (tai ei ole) oma tapansa siinä. Eli kysymään vaan sitten siltä seuralta mitä katsoa haluat. Lähtökohtaisesti uskon, että jos striimataan niin joukkue varmasti siitä kanavissaan kertoo.
 
Viestejä
9
Alku viikosta tulossa uutta sentteriä. Toivottavasti osoittautuu hyväksi pelimieheksi, verrattuna tähän Serbiin joka täällä kävi testillä.
 
Viestejä
2 948
Hämärä mielikuva siitä että Ukissa olisi muutama vuosi sitten piipahtanut Sudan/Australia -passilla suunnilleen samanniminen pelaaja. Sukulainen?
Tämä uusi kaveri oli samaanaikaan Akronissa pohjanmaalla pelanneen Utomin kanssa, Utomin tilastot huomattavasti kovemmat.
Kun Ukilla ei selvästikään rahat riitä hyvään 208 senttiseen pelaajaan, voisi yrittää tyytyä samanmittaisiin kuin monet muut seurat, sellaisiin alle 2m sisäpelaajiin. Toinen Henry voisi olla parempi kuin nämä nyt kokeillut pitkät pojat.'
Jos nuo heikot tilastot on tosiaan Liettuan kakkosliigasta, ei hyvältä näytä. Tuo Australian kesäliiga on lähempänä kaljaliigaa kuin ammattilaisurheilua, eikä sielläkään ole oikein pärjännyt.
Ottakaa toinen Henryn tyylinen pienempi sisäpelaaja, pärjäätte paremmin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös