Koripallo.com

Korihait 2022-2023

Viestejä
1 106
Oli jo yksi Suomessa olevan kanssa sovittu mutta jotain tapahtui kun ei ilmestynyt.En usko että sellaista taikurin hattua on olemassa joka pelastaisi sarjapaikan
 
Viestejä
503
Sitä en kiellä, mutta asia on kyllä varmasti tiedostettu jo pidemmän aikaan joukkueessa ja seurajohdossa ettei "vahvistukset" täytä vahvistuksen kriteereitä.

Joo. Muun muassa Keskelle keksintöä -podcastissä Palotie ihmetteli, että miksei reagoitu joulutauon aikana ja myös, että miksi kesällä annettiin sellainen kuva kuin oltaisiin tavallaan "all in" Vasellin johdolla. Melko moni foorumilaisistakin veikkasi Korihait ylemmäs, jopa pudotuspeleihin.
 
Viestejä
854
Haloo nyt, Ukilla 3 ok jenkkiä ja hyvä rosteri. Kova kotimainen sentteri + Bojan ja työmiehiä
 
Viestejä
503
Eikö sitten valmennus ole epäonnistunut? Lahdessa reagoitiin. Päävalmentaja sai potkut + lisättiin rosteriin erinomainen pelaaja, ja nyt voittoja on tullut.
 
Viestejä
854
Cooper 42% kolmoset, usein kovia heittoja mutta Herrala pelaa jostakin syystä usein niitä minuutteja jotka voisi olla Cooperin. Voisi olla kärki skoraajia liigassa
 
Viestejä
189
2. Ottelua ja -74 pist. turpaan....Vasell suihkuun..voiko joukkue olla enään enempää sekaisin? Hallitus porukka imee varmaan Dumle tikkaria kokouksissa, että mitä pitäisi tehdä? Mennään divariin ja pelaillaan siellä seuraavat 10-vuotta.
Ja jos kerran on rahaa tiukilla, niin mitä helvetin järkeä on olla liigassa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös