Koripallo.com

Korisfinaalit 2017-18: Salon Vilpas -Karhubasket

Viestejä
1 144
Jaa siä on Vilppaanfanit löytäny Karhubasketin oman keskustelupalstan:rolleyes:

Ei niin asiallista tekstiä.
Joo... molemmin puolin vähän leiskuu ja läikkyykin. Kyllähän maailmaan puhetta mahtuu, hyvä että on tuollainen kanava missä purkaa jännitystään. Mutta tuo #vihaan oranssia# -jutska kuulostaa kieltämättä asiaan nähden vähän turhankin jyrkältä ja agressiiviselta... eikä ilmauksen legitimoiminen Nenosen toimesta mielestäni ainakaan parantanut asiaa.
Eikä sillä että ”mopopojat” olis sekään kovin arvostava termi.
Tässäkö on nyt ne maan parhaat fanit, jotka halailee toisiaan matsin tauottua? Se päätös olisi hyvä nähdä etenkin tänä keväänä, muun ilmaisun kärjistyessä. Kunhan vain pysyy verbaalisena loppuun asti niin ok.
 
Viestejä
18 807
Hieman offina, mutta onneksi esim. Katajalla on enää vain vaivaiset kaksi vania. Aina niin herrasmiesmäiset Hektuuri ja K_A. Eipä näiltä nuorilta miehilta kuule koskaan epäasiallista tekstiä tai mollausta.

Ottakaa mallia!
 
Viestejä
1 443
Kyllähän Neponen lehdistötilaisuudessa sivusi tuota jos sä vihaat oranssia juttua kertomalla etä kuitenkin Karhu on rakas vihollinen. Ihan hyvässä hengessä on juteltu Kauhajokisten kanssa hallilla. Ei mulle ainakaan mitään. negaa ole jäänyt mieleen.
 
Viestejä
126
Oli siellä KB-keskustelupalstalla yksi ihan järkiperäinenkin viesti:

"Kirjoittaja: spiderman Viesti: Muistakaahan että tämmöisellä anonyymillä keskustelupalstalla saattavat ihan muut kuin kauhajokiset ja salolaiset lietsoa keskustelua..että ei ihan vakavissaan kannata näitä keskusteluja ottaa. Hyvää peliä kaikille!"


Hyväähän tässä on se, että koripallo.com provot alkaa tuntumaan ihan laadukkailta...
 
Viestejä
437
Olipa todella nihkeä alku, olikohan jännitystä molemmilla. Onneksi se tuosta aukesi, jännä peli näyttäisi tulevan. Lehtoranta otti sarjan typerimmän virheen ja Whitfield yritti perässä pistää paremmaksi. Hermokontrollin täytyy kyllä pitää tällaisessa pelissä.
 
Viestejä
437
Huh, hieno näytelmä. Karhun pitäisi johtaa tätä 10+ pisteellä, mutta nyt jättivät Vilppaalle oven auki toiselle puoliajalle.

Jones yritti typeryyksissä vielä nokittaa noita edellisiä. Paineet ja hermot näkyvät molemmilla. Iisalon tekukin käsittämätön, vaikka siinä se Whitfieldin hyökkääjän virhe kuinka olikin.

Levyt alussa Karhulle, mutta siinä sai Vilpas paremmin otetta pelin edetessä.
 
Viestejä
1 443
Pää pitäisi pysyä kylmänä ja pitäisi Iisalon tietää että tuomarivirheen jälkeen näytetään hauista tekulla.
Muuten ihan hyvin tuomarit selviytyvät. 50-50 tilanteet puhalletaan hienokseltaan Karhulle, mutta niin se on
jokaisella joukkueella kun kotona pelataan. Vilppaalla on saumat, mutta kyllä tämä valitettavasti näyttää että Kauhajoella juhlitaan tänään pitkään. Viihdyttävä avauspuolikas.
 
Viestejä
182
Harmi että kaverilla menee nyt kaikki silmät kiinni ja takaperin kuperkeikallakin, ei oo jakoa ei... Jännää oli kyllä
 
Viestejä
1 443
Ei voi olla kun ylpeä tästä joukkueesta. Huikea taistelu ja vielä haudan partaalta nousu mukaan taisteluun.
Onnea Karhulle
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös