Koripallo.com

Korisfinaalit 2017-18: Salon Vilpas -Karhubasket

Viestejä
1 571
Parempi voitti ei siinä mitään, mutta kuten Joonaskin manasi aiemmin noita virheitä niin tänään ehkä kaikkein räikeiten kotijoukkueen eduksi 29-15.
 
Viestejä
19 527
Onnittelut Karhulle voitosta varmasta mestarista!

Nenoselta taisi tänäänkin jäädä lannetanssi väliin....No häneltä tuli kuitenkin suorassa tv-lähetyksessä naisten sukupuolielinkin mainittua....

Mites se oli Rannikon sopparitilanne? Riskisijoitus joka tapauksessa hän oli jo Katajassakin. Nyt se kostautui Salossa.

Toivotaan kädet ristissä, että Karhulle ei tule kovin montaa satkua kaudesta takkiin. Kuitenkin hienoa työtä tehty ja onnistuneet jenkkivalinnat+keinottelu Sarse Vitsi takasivat mestaruuden.

Tuomarit onnistuivat nytkin ihan hyvin, vaikka Soosi olikin eri mieltä. Toki Vilpasta hieman suosivat, että olisivat päässeet vielä kerran rahastamaan.....

Täytyy kyllä ihmetellä maajoukkueratsuja Neponen ja Koivari. Selkeästi pettivät finaaleissa ja Koivisto vielä Nepostakin pahemmin.

Kyllähän tässä joukkue voitti yksilöt, vaikka jenkithän ne jälleen näyttivät molemmissa joukkueissa huseeravan. Ei siinä suomipojat paljon päässeet hyökkäyspäässä juhlimaan. Mutta noinhan se aina menee.

Iisalon poskille vielä kunniamaininta. Mahtaa alkaa pikkuhiljaa painostamaan, kun karkit viedään aina käsistä viime metreillä?
 
Viestejä
1 547
4-2. Piste. Pantteri kömpi lakeuksille. Huikea peli molemmilta. Kaksi parasta joukkuetta vastakkain.
Salo oli todella kova tänään Kauhajoella. Ekaa kertaa pariin vuoteen.

Mutta sanotaanko näin että törkeyksiin meni taas mopopoijken touhut; hlökohtaisia loukkauksia, homottelua pelaajille ja KB yleisölle haistateltiin v...a.
Tähän on hyvä päättää heille;
"Karhubasket ja Mangano is in your head, in your head" 99-96. 3points. Game over.
Kokenut Kelvin Lewis oli myös KOVA.

Nyt täytyy alkaa juhlia tätä historiallista saavutusta.
Hyvää kesää kaikille!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 299
Ei tässä fanijoukkoja tarvitse syytellä. Henkilökohtaisuuksiin meneminen finaaleissa ei ole mielestäni edes mikään ylilyönti, eikä mielestäni Karhun fanien huudot Nenoselle tiedotustilaisuuden aikana myöskään mitään tyylikkäintä mahdollista ollut. Itse olen edelleen sitä mieltä että Vilppaan nuoret kundit ovat Suomen paras koripallon faniporukka.

Mutta itse peliin. Aivan huikea koripallo-ottelu, jonka olisi voinut voittaa aivan kumpi tahansa. Näin pitkässä ja pienten marginaalien pelissä tuurikin kyllä menee ihan tasan. Tänä vuonna tasaisempi joukkue voitti. Ansaittu mestaruus Karhulle.

Muutama asia joka jäi mieleen:

Henri Kantonen. Taisin toisessa langassa toivoa jonkin seuran panostavan nuoriin pelaajiin siten, että osa suomalaisista nuorista näkisi Korisliigan parempana mahdollisuutena kehittyä ja päästä eteenpäin urallaan kuin HBA:n. Henri Kantonen on parasta mahdollista mainosta Kauhajoen Karhulle. Voisiko Karhu olla tällainen joukkue?

Teemu Rannikko. Rannikko on taikuri kentällä. Hän näkee asiat eri tavalla. Hän on kotimaisen sarjan paras kotimainen pelaaja. MUTTA. Hän on pelaaja, ei valmentaja. Ajat jolloin pelaaja pystyi aloittamaan valmennusuransa ilmoittamalla vanhan jenginsä seurapomolle että olisi käytettävissä päävalmentajaksi ovat ohi. Pelaajan täytyy päästä pois pelaajan ajattelutavasta ja mentaliteetista. Hänestä pitää kasvaa valmentaja. Sen voi tehdä käymällä kursseja, valmentamalla nuoria, toimimalla apuvalmentajana jne. Peliä ei voi kuitenkaan enää katsoa pelaajan näkökulmasta vain valmentajan näkökulmasta.

Monen aikalisän kohdalla mieleeni hiipi ajatus, että ehkä Rannikko piirsi niin yksinkertaisia kuvioita siksi että hän itse osaisi ne hyödyntää tai kuvitteli näin saavan parhaan irti yksittäisistä pelaajista. Voi myös olla että hän oli puhtaan inhorealistinen, eikä uskonut joukkueen pystyvän sisäistämään monimutkaisia kuvioita. Oli miten oli, Janne Koskimies vei Rannikkoa tällä pelin osa-alueella koko sarjan ajan, ja oli mielestäni suuri syy Karhun mestaruuteen.

Joonas Lehtoranta: Hänellä on ihan oikeasti eväät paljon parempaan. Antakaa hänelle vielä se yksi mahdollisuus olla joukkueen johtavia pelaajia. Hän on parhaimmillaan erinomainen.
 

MTJ

Viestejä
90
Onnittelut Karhu-Basket, olitte vahvoja tärkeimmällä hetkellä kautta. Saitte myös koko Kauhajoen kannustamaan omiaan, tässäkin suhteessa Salo jäi kakkoseksi. Muutama päivä tässä Vilpas-fanina ollaan murheenalhossa. Kiitos Vilpas hienoista elämyksistä menneeltä kaudelta.
 
Viestejä
598
KARHU BASKET
KORISLIIGAN SUOMEN MESTARI 2018


On karhubasketin otsikkona!

Huh huh... Tuli sitten katsottua peli 12 tuntia jälkijunassa areenasta. Mikä peli, vihdoinkin mitalli ja heti kultainen!
Ei se pieti turhaan mainostanut muutama peli sitten että Lewis on isojen otteluiden mies. Sitten kun on isot panokset ja tiukat paikat niin peli vaan paranee. Ja Manganokin sai kaiken kullan ratkaisseen kolkin hienosti sisään, heitto joka jäi edellisellä suomireissuilla varmasti kaivelemaan kun.game 7:ssa muutama vuosi sitten taistelussa loppuotteluun pääsystä Joensuussa, viimeisten sekunttien heitto jäi rautoihin. Nyt meni sisään!

Jotain roskaa tais mennä silmään kun Sarce haastattelussa kehui joukkuetta. Hienoja pelimiehiä kaikki, monta hyvää tarinaa sekä pelaajissa, valmentajissa ja taustajoukoissa. Mukavaahan tässä on se ettei homma ollut pelkkää sattumaa, vaan sitä on avitettu vuosikymmenien ajan hienolla koriskulttuurilla Kauhajoella. Kun tuota lähetystä ja Kauhajokisia katsoi niin pirun hyvä mieli jäi. Kyllä Kauhajoella osataan ja kerrankin saa juhlia!
 
Viestejä
1 477
Siihen taisi katketa. Onnea vaan Karhubasketille. @Oldraccoon @Bearbasket kiva oli keskustella.

Kiitos vaan itsellesi Soosi & kumpp., ja tietysti Salon Vilpas. Peliä ei ole olemassa ilman pelikaveria. Mitä kovempi vastus, sitä hienommat muistot jää. Näin oli tässä ottelusarjassa, ja muistot ovat sen mukaisia. Ei tarvita edes kauheesti mielikuvitusta ymmärtääkseen, kuinka lähellä eilen oli vierasvoitto ja game seven täpötäydessä Salohallissa. Se oli niin lähellä, että pitää jopa eteläpohojalaasen mielen voiton hetkelläkin vähän nöyrempänä.

Ja kun myöhään yöllä kotiin ajellessa se tyhjä tunne hiipi mieleen ("tässäkö tämä siis oli?"), huomasin taas miten paljon tärkeämpää on matka kuin päämäärä! Ja miten eilisessäkin sittenkin hienointa oli huomata olevansa elossa! Oli hienoa saada tuntea kuuluvansa, olla osa jotakin sellaista, mitä kukaan ei voisi yksin eikä kokonaan omia eikä omistaa. Miten kukaan voisikaan ylpeillä "hetkestä"? Siitä voi vain nauttia, sillä ihan kohta se on ohi. Näin se vain menee, tää meidän elämä. Carpe diem, tai huomaat pian että et koskaan elänytkään.

Kiitos siis Salon Vilpas näistä tarjoamistanne huippuhetkistä! On vain kivempi juhlia kun on varmuus siitä, että lopulta myös häviäjälle käy hyvin. Vilppaan aika ei ollut vielä, mutta se päivä tulee, takuuvarmasti.

Hyvää kesää minunkin puolesta kaikille forumilaisille! Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös