Koripallo.com

Korisliiga avaus: Kataja - BC Nokia la 28.9 klo 15.00 Joensuun urheilutalo

Kumpi vie kauden avauksen Joensuussa?

  • Kataja

    Ääniä: 10 58,8%
  • Nokia

    Ääniä: 7 41,2%

  • Äänestäjiä
    17
Viestejä
19 049
Sukaharapojat menettivät mitskut jo silloin, kun kertoivat europeliboikotista.....

No mulle voi lähettää jälkilähetyksenä Myllärin K-Markettiin tai sinne Leipomon kahvilaan.
 
Viestejä
333
Leppänen näytti kuin vanhalta konkarilta kentällä (+12). Näyttää Dole olevan kovassa kunnossa. 17 levyä. Hyvä voitto. Viime kaudella hävittiin tämmöset tiukat pelit.
Dolen levyrit taisivat tulla pitkälti sen takia että sai täysin vapaasti hyöriä korin alla. Katajalla ei ollut yhtään korinaluspelaajaa kokoonpanossa.
 
Viestejä
1 931
Katajalta eka 20 minuuttia hyvää peliä mutta sitten surkea 3 kymppi meinasi maksaa ottelun voiton. Ogungbemi-Jackson oli kyllä hyvä ja Bradley oli ok vaikka kyllä hänen pelissä vielä näkyy puolikuntoisuus. Kotimaisista Alanen oli hyvä ja Aidoo puolusti hyvin ja oli kakkosissa ja vapareissa hyvä mutta kolmosissa surkea. Aidoo kun ei oo varsinaisesti kaukoheittäjä niin 7 kolmosyritystä on aivan liikaa varsinkin kun kaikki meni ohi. Leppänen pelasi hyvin. Uskon että hänestä on paljon iloa kauden aikana. Vanttaja otti ihan hyvin levyjä mutta puolustuksessa ei Dolencille pärjännyt. Herrala puolusti totutun vahvasti. Nokian paras oli Dolenc joka oli varsinkin levypalloissa kova. Varmasti osasyy oli Waltersin puuttuminen joka tuntuu olevan lasinilkka.10.10 päättyy Waltersin try out ja jos hän ei pelaa ensi viikkollakaan niin outoa jos try outia jatketaan. Pelkäät puheet jytkystä ja möröstä ei riitä tekoja tarvitaan myös. No hyvä kun tuli Katajalle voitto kauden avauspelistä kun ensi viikolla kohdataan Seagulls ja Vilpas niin hyvin pitää pelata jos meinataan voittaa
 
Viestejä
19 049
Tuolla porukalla ei Katajalla ole mitään mahkuja Kulleja ja Vilipasta vastan, koska Kullissa Kanerva ja Huhvi ja Vilippaassa Nepo ja Temppu. Nii ja ikimaajengimies Koivari.
 
Viestejä
5 924
Joo varsinkin 2 jenkillä on vaikeaa ottaa pisteitä Lokkeja ja Vilpasta vastaan. Haastava viikko, lisänä cupin karsintapeli virossa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös