Koripallo.com

Korisliiga Tough Calls

42

Viestejä
3 344
Eihän niissä Katajan tekuissa juurikaan mitään epäselvää ole. Jos jotain epäselvää on, niin ne on juurikin varmaan niissä tekua edeltäneissä puhalluksissa tai puhaltamatta jättämisissä. Ainakin muutaman kuumakallen ja Steenin mielestä.....


Jos nyt poimitaan yksi detalji, niin Bradleyn ulosajopelissä se teku tuli siitä kun ilmeisen mielenosoituksellisesti heitti pallon pois tuomarin tai muiden ulottuvilta sen sijaan, että olisi jättänyt silleen. Ja ei ollenkaan ymmärtänyt edellisessä tilanteessa saamaansa virhettä kun kaksin käsin työnsi levyrissä vastustajan alta pois. Tekusta kimpaantuneena sitten kiehahti aika lailla. Ei tässä tekussa ollut minusta mitään epäselvää. Mutta jos niissä muissa? ;)
 
Viestejä
1 102
Kataja on saanut kyllä paljon tekuja, mutta onko niissä ollut jotain epäselvää?
Ihmeellistä kiukuttelua varsinkin jenkeiltä ja Jupelta.
Ei tosiaan mitään epäselvää. Ajattelin vaan että näillä tekumäärillä olisi ansainnut jo kivan koosteen silleen kevennykseksi.
 
Viestejä
19 527
42 ei näköjään ymmärrä selvää suomea. Rautalangasta ilmeisesti pitäisi vääntää vai piikkilangastako....?
 
Viestejä
6 436
Voisiko joku liigatuomari ottaa Tough Callin ja viheltää Joensuun vaihtopenkille jo viimeinkin tekun vastustajan häiritsemisestä vapareissa? Vuodesta toiseen tämä sama herrasmies huutaan box outiansa ja reboundiansa juuri ennen kuin vastustajajoukkueen pelaajan vapari irtoaa kädestä. Kuuluu Elisan lähetyksessäkin ihan hyvin.. Salon huoltaja harrastaa samaa, muista joukkueista näitä huutelijoita ei löydy.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
6 436
Vitoskohdassa jalan työntyminen sylinterin ohi on kyllä todella vaikea havaita pelitilanteessa. Vielä kun tuomarit alkavat ottamaan Raymondin jatkuvat askeleet hyökkäyspäässä ennen playoffseja, niin hyvä tulee.

@clikc Eikös se ole Erotuomariyksikkö, joka esimerkit kokoaa eli mukana ei yhtään liigan aktiivituomaria. Tahtoo vain sanoa, että tuskin ainakaan kukaan Ari- tai Petri-niminen edelleenkään virhevihellyksiään myöntää ;)
 
Viestejä
2 957
Mielestäni tämä twiitti kiteyttää aika hyvin nykyasennetta tuomareita kohtaan.
Ehkä meni väärään topiciin mutta menköön.
 
Viestejä
668
Mielestäni tämä twiitti kiteyttää aika hyvin nykyasennetta tuomareita kohtaan.
Ehkä meni väärään topiciin mutta menköön.


Totta. Mutta täytyy muistaa sekin, mikä koskee kaikkea muutakin kirjoittelua intternettin ihmeelliseen maailmaan. Jos jokin asia menee/on hyvin, siitä ei juuri kukaan mainitse mitään, ja jos joku kokee jotain (pientäkin) vääryyttä, niin täyslaidallinen seitsemänteen potenssiin lähtee liikkeelle välittömästi. Harvoin näkee missään mainintaa: "Olipa hyvin tuomittu tekninen virhe, täydellisen oikein tuomittu!".

Vanha kansa osasi tämän ilmiön ilmaista sanonnalla "Hyvä kello kauas kuuluu, paha vielä kauemmas.".
 
Viestejä
1 168
Tästä kehut liitolle, aivan ehdottomasti!

On tullut useampaan kertaan marmatettua liiton tekemisistä ja monesti ihan perustellusta syystä. Nyt täytyy kiittää kun on aihetta.
 
Viestejä
2 191
Voisiko joku liigatuomari ottaa Tough Callin ja viheltää Joensuun vaihtopenkille jo viimeinkin tekun vastustajan häiritsemisestä vapareissa? Vuodesta toiseen tämä sama herrasmies huutaan box outiansa ja reboundiansa juuri ennen kuin vastustajajoukkueen pelaajan vapari irtoaa kädestä. Kuuluu Elisan lähetyksessäkin ihan hyvin.. Salon huoltaja harrastaa samaa, muista joukkueista näitä huutelijoita ei löydy.Kenelleköhän tuota "box outtia" tässä huudeltiin? :D Kalju dumari ainakin rekisteröi huudon lähteen?

Tough calls: penkiltä saa huutaa ja häiritä vs. penkiltä ei saa huutaa ja häiritä? Miksi ei tuomari tähän puutu vaikka tilanteen havaitsee, jos ja kun siis penkin tai kentällä olevien pelaajien vastustajan vaparihäirintä on tekun arvoinen?
 
Viestejä
2 191
Tähän ei puututa koska huutaja on ns. "ylempi" herrasmies!

Tämä "ylempi" herrasmies lienee kuitenkin tuo Katajan pyyhkeiden ja juomapullojen jakelija.

Eilisestä en tiedä oliko joku pukumiehistä vai edelleen tämä shortseissa ja t-paidassa heiluva "herrasmies".
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös