Koripallo.com

Korisliigan finaalit 2018-19: Karhubasket - Kouvot

Viestejä
4
Hyvä peli, parempi voitti. Hienoa että tuli mestaruus pohjanmaalle. Tuomareista sen sijaan ei oikein mitään positiivista sanottavaa. Mäntylällä noussut hattuun niin että silmät kelluu päässä. Malkamäki tasaisen huono, kuten koko kaudella. Selkeen seuraaminen jäi vähemmälle, kun seurasi tätä tehoduota. Nyt odottamaan innolla mitä eväitä Kauhajoen tulevalla päävalmentajalla tarjota ensi kaudeksi.
 
Viestejä
176
Hyvä peli, parempi voitti. Hienoa että tuli mestaruus pohjanmaalle. Tuomareista sen sijaan ei oikein mitään positiivista sanottavaa. Mäntylällä noussut hattuun niin että silmät kelluu päässä. Malkamäki tasaisen huono, kuten koko kaudella. Selkeen seuraaminen jäi vähemmälle, kun seurasi tätä tehoduota. Nyt odottamaan innolla mitä eväitä Kauhajoen tulevalla päävalmentajalla tarjota ensi kaudeksi.
Ja höpö, höpö. Ymmärrän, että on katkeraa, mutta voisit edes vähän pysyä asiassa.
Onnea vielä Karhuille ja kiitos myös Kouvoille miehekkäästä playoff-taistelusta!
 
Viestejä
455
KUKA ON KORISLIIGAN KINGI? MÄNTYLÄ ON KINGI!
Täyttä asiaa alla (kopioitu):
Omistajan ääni:
"Tuomareihin tämäkään peli ei ratkennut. Se ei Mäntylän toiminnasta tee yhtään hyväksyttävämpää. Ensin missaa itse virheen, sitten aloittaa konfrontaation Hirvosen kanssa ja provosoi tilannetta. Kun Hirvonen on jo lähtenyt pois tilanteesta, antaa tekun ihan vain siitä syystä, että pelaaja ei "kyllä, herra, anteeksi, herra, pahoittelen, herra, tottelen, herra" suurta tuomarilegendaa.


Voiko siitä antaa tekun? Toki. Niin olisi voinut antaa siinä tapauksessa kymmenen muutakin. Tuomarin tehtävä on aina, ihan aina, olla se voima, joka laskee kierroksia ja purkaa tilanteita. Mäntylä sen sijaan aloittaa tilanteet, provosoi pelaajia ja vaatii hänen kohteluaan kuninkaallisena".
______________
TÄMÄ ON OLLUT MÄNTYLÄN VAIVA, AINAKIN VIIMEISET KOLME VUOTTA. Kansainvälisillä mies on kuin eri mies. Ei uskalla puhua kenellekkään. Täällä kotoisessa korisliigassa "kouluttaa" pelaajia, kuin isä isolla kädellä poikiaan. Joka on aina oikeassa. MALKAMÄKI ei ole finaalitason tuomari, ei todellakaan vai riittääkö meritiiksi Mäntylän tavoin kalju ja pilli.

Onnittelut Kauhajoelle. Kouvoissa lämmittää sen upea nousu runkosarjan sijalta kuusi aina hopea mitalille asti! JOS historiaa lukee, niin koska viimeeksi Korisliigassa joukkue on noussut runkosarjan kuudennelta sijalta loppuotteluun, pudottaen siinä matkalla runkosarjan ylivoimaisen voittajan?

Oranssi oli siis kevään väri (HPK ja Kauhajoki).

Ps. mestaruus ei todellakaan ratkennut tuomareihin. Kauhajoki oli läpi ottelusarjan se selvästi parempi ryhmä.
 
Viestejä
538
Vielä kerran onnea Kauhajoki Suomen Mestaruudesta.
Ja hyvä Kouvot, hieno taistelu vahvempaa vastaan.
Itse lähden pettyneenä ja kakan maku suussa kesälomalle. Ja voi olla, että siellä pysynkin. Katsomoon en mene enkä tv:stä katso, jos Petri Mäntylän nimen nään tuomarilistassa. Ei kestä terveys. Onneksi runkosarjassa sentäs tuomarit ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen peliä.

Hyvää kesää kaikille!
 
Viestejä
455
Uskokaa tai älkää:
Mäntylä tai Malkamäki valitaan kauden päätteeksi Korisliigan vuoden erotuomariksi. Jompi kumpi.
Mun suosikit on Sarekoski ja Selkee (joka on mielestäni kehittynyt, juuri tässä kommunikoinnissa, ei tee enään itsestään numeroa, kuten aiempina vuosina). Mielenkiinnolla seuraan korisliigan valintoja.
Kuka on kingi-Mäntylä on kingi. Tulisiko Ilkka Weijo, Mikko Toivonen ja Jorma Ovaska takaisin?
 
Viestejä
100
Kyllä teidän joidenkin täytyy olla tosi kiihdyksissä. Varokaa sydäriä ! Tuskin mäntylä ja knit näitä lukee.
Mestaruus ja pantteri tykkää asua kauhajoella. Grillailkaa ja nauttikaa kesästä! Niin idässä kuin lännessä.
Luultavasti tulee vielä kiakonki mestaruus, hopeeta kuitenkin.
 
Viestejä
126
Onnea Kauhajoelle, onko muuten Joen suun veli Kauha Joe? Ylivoimaisesti kovin jenkkinelikko, sillä pärjätään Korisliigassa. Ja tämä ei ole Kauhajoen vika, he käyttävät tilanteen parhaiten hyödyksi ja siksi siellä juhlitaan ja Salossa etsitään uutta valmentajaa.
 
Viestejä
1 370
Tuomareihin tämäkään peli ei ratkennut. Se ei Mäntylän toiminnasta tee yhtään hyväksyttävämpää. Ensin missaa itse virheen, sitten aloittaa konfrontaation Hirvosen kanssa ja provosoi tilannetta. Kun Hirvonen on jo lähtenyt pois tilanteesta, antaa tekun ihan vain siitä syystä, että pelaaja ei "kyllä, herra, anteeksi, herra, pahoittelen, herra, tottelen, herra" suurta tuomarilegendaa.
Tiedätkö siis ihan tarkalleen, että Hirvonen ei sanonut tilanteessa mitään tekun arvoista? Oletko lisäksi aivan pommin varma tästä asiasta?

Uudelleen tilanteen katsottuani näyttää siltä, että Hirvonen tilanteen lopuksi sanoo jotain josta teku tulee.. Muutenkin Hirvoselta typerää mennä nappaamaan pallo ja mussuttamaan jotain maassa istuvalle McKnightille.

Ja tarkennetaan nyt vielä sen verran, että minullakaan ei ole mitään Hirvosta vastaan (kuten ei varmaan Espoon Nashillakaan). Jotenkin typerää vaan aina se lähtökohta, että pelaajilla on oikeus kikkailla ja mussuttaa kentällä mitä haluaa ja tuomari ei saisi antaa tekuja mistään.

Karhu oli loppujen lopuksi melko ylivoimainen koko kevään ajan. Vain yksi tappio playoffeissa on melko kova recordi.. Ja olihan Karhu toki runkosarjan loputtua aika selkeä suosikki. Ainakaan itse en luottanut Vilppaaseen hirveästi (johtuen huonosta puolustuksesta). Toki oletuksena oli, että Vilpas olisi edennyt finaaleihin. Mutta Kouvot paransi kyllä peliään hurjasti playoffeissa ja ihan ansaitusti hopealla. Erittäin kova suoritus, kun jokaisen sarjan joutuu pelaamaan ilman kotietua.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös